Övrigt

5 otroliga julklappar som du kan hitta på Catawiki

Alla vet vi vilken tid på året som närmar sig igen - det är jul! Och med alla de vackra saker som julbelysning, mysiga kvällar med de du älskar och god mat som du ångrar att du år för mycket av dagen därpå, är det också dags att leta upp presenter till de människor som står dig närmast. På något sätt kan det tyckas svårare år efter år att hitta en unik och meningsfull present. Här på Catawiki kan vi har en lösning för dig! Vi vill visa dig hur man tänker utanför lådan och presenterar 5 fantastiska och ovanliga julklappar som du kan få tag i på Catawiki...


1. En dinosaurietand
En dinosaurietand är en fantastisk gåva oberoende av ålder: vem vill inte äga något så häftigt som en dinosaurietand?! Det spännande objektet är perfekt för historieintresserade, geologi-fans eller någon som någonsin har sett och älskat filmen “Jurassic Park”. Det finns också gott om andra fascinerande objekt i våra fossila auktioner, såsom ammonit-fossiler, mammut-tänder eller megalodon-tänder. Det är upp till dig!


2. En meteorit
Vad ger man till en person som har allt? En meteorit! Att ge en bit av universum till någon du älskar är en ganska speciell gåva. Meteoriter kommer i så många olika former, storlekar och färger och vår veckovisa meteoritauktion är full av dem! Denna auktion är fylld med ett imponerande utbud av stenar från rymden, så vad som än händer kommer du kunna hitta en julklapp som är utom denna värld!


3. En minnessak
Alla känner vi någon som är tokig i en film, skådespelare eller artist. Här på Catawiki håller vi varje vecka auktioner fulla av minnessaker från superstjärnor som skulle förverkliga deras drömmar! Vad sägs om Lady Gagas klänning? Michael Jacksons hatt? Eller det ursprungliga TV-manuset av den första episoden av Game of Thrones, undertecknad av alla ledande aktörer? Från guldskivor, filmrekvisita, signerade artiklar, kläder som deras favoritartister har burit till signerade konstverk, affischer och fotografier, vi slår vad om att du hittar något speciellt som skulle få någon att skrika av glädje.


4. En spelkonsol, men inte bara en spelkonsol
Varför inte gå ytterligare lite längre i dina val av julklappar i år och ge något helt oförutsägbar, som ett flipperspel! Besök vår auktion av spel- och varuautomater och gör ett djärvt val!


5. En klassisk serietidning
Vad är det som intresserar oss så mycket med historier om hjältar och skurkar? Med Marvel och DC figurerna i så många av dagens Hollywood-filmer, är våra amerikanska serietidningsauktioner populärare än någonsin! I våra veckovisa auktioner finns det något för alla. Inte bara är detta en spännande och supercool present för någon Hulken-, Tintin-, Batman- eller Superman-fan, men det är sannolikt att serietidningar kommer att öka i värde över tiden... så det är en gåva som bara fortsätter att ge! Ta en titt på vad som erbjuds denna vecka.


Detta är bara några idéer. Det kan vara jättesvårt att hitta den rätta julklappen. Utforska Catawikis oändliga möjligheter med speciella samlarobjekt här!

Skapa ett gratis säljkonto
På Catawiki överraskas du varje vecka av den imponerande blandningen av speciella objekt som vi erbjuder. Registrera dig idag och upptäck våra veckovisa auktioner som övervakas av våra specialiserade experter.
Dela artikeln
Close Created with Sketch.
Inte registrerad än?
Genom att skapa ett gratis Catawiki-konto kan du bjuda på några av våra 75 000 specialobjekt som auktioneras ut varje vecka.
Registrera dig nu