Säljtips

5 skäl till varför du ska börja sälja på Catawikis onlineauktioner den här vintersäsongen

Det är den tiden på året igen... Människor är på jakt efter ovanliga och spännande gåvor och är redo att börja julhandla. Men vad betyder det? Det är en möjlighet att börja sälja! Har du någonsin undrat hur det skulle kännas att sälja till människor från hela världen? Eller om det fanns en plats online där du kan sälja din speciella objekt för ett bra pris? Nu är rätt tid, och Catawiki är rätt plats! Här kommer 5 skäl till varför du ska börja sälja på Catawikis onlineauktioner den här vintersäsongen...

1. Tjäna lite extrapengar för vintersäsongen
Med 14 miljoner besökare varje månad, är det lätt att tjäna pengar på att sälja dina objekt på våra veckovisa auktioner. Det är gratis att lista så många objekt som du vill till auktion, så varför inte ge det en chans? Det finns över 80 olika auktionskategorier från modern konst till antikviteter till klockor. Du kan enkelt hitta rätt kategori för ditt objekt där våra miljontals potentiella budgivare kommer att se det och börja bjuda. Som vi alla vet, är det alltid bra att ha lite extra pengar runt den här tiden på året!


2. Städa din vind
Om du har en gammal frimärkssamling eller några antika böcker som ligger på din vind, varför inte erbjuda dem på auktionen? Detta är ett bra sätt att städa upp, organisera ditt hus och frigöra utrymme, redo för vintersäsongen! Vem vet vilka skatter som du kan ha begravt i lådor? Det är dags att ta reda på det!

3. Gör andra människor glada med din speciella objekt
Ibland är det svårt att släppa dina favoritföremål. De ger bra minnen eller har ett högt affektionsvärde. Men Catawiki är en gemenskap av samlare och nostalgi älskare från hela världen - dina älskade objekt kommer att gå till någon som kommer att fortsätta att älska och ta hand om dem. Det kommer inte bara hitta ett nytt hem, det kommer också göra den nya ägaren mycket glad i vinter!


4. Det är lätt och problemfritt
Det är enkelt att sälja på Catawiki Det finns ingen anledning att lämna huset - du kan göra allt från bekvämligheten av ditt eget hem! Vi går igenom stegen med dig, från att registrera dig som säljare tills att du skickar in objektet till auktionen, för att göra processen så rationellt och enkel som möjligt. Och om du är osäker? Vår hängivna kundtjänst hjälper dig!

5. Det är tryggt och säkert  
Ett team av professionella och specialiserade experter överser alla våra auktioner för att säkerställa att kvaliteten på de objekt som säljs är hög och de är också till hands för att hjälpa säljare med auktionsprocessen. Plus vi använder ett system för säker och snabb betalning som skyddar både köpare och säljare. Du behöver inte skicka ditt objekt tills köparen har betalt. När du säljer på Catawiki, får du stöd och kan känna dig säker.


Detta är säsongen för fest med familj, sjunga sånger och ta hand om de du älskar. Det är därför detta är en bra tid att passa på och tjäna lite extra pengar och frigöra utrymme för att ha kul! Redo att börja sälja? Det första steget är lätt. Bara registrera dig som säljare till att börja med.

Catawiki är Europas snabbast växande auktionsplattform online. Med över 300 veckovisa auktioner över 80 kategorier är Catawiki den ledande webbplatsen för att köpa och sälja speciella objekt den här semestersäsongen.

Skapa ett gratis säljkonto
På Catawiki överraskas du varje vecka av den imponerande blandningen av speciella objekt som vi erbjuder. Registrera dig idag och upptäck våra veckovisa auktioner som övervakas av våra specialiserade experter.
Dela artikeln
Close Created with Sketch.
Inte registrerad än?
Genom att skapa ett gratis Catawiki-konto kan du bjuda på några av våra 75 000 specialobjekt som auktioneras ut varje vecka.
Registrera dig nu