Övrigt

Volkswagens återuppväckelse: Återinförandet av den ikoniska T1

Volkswagen T1 Detta är ett elektriskt surr som du inte vill missa! Det är sant, en ikon kommer tillbaka! Inte förrän år 2022, men det är ju inte så långt bort, och det är väl värt väntan. Den enda av sin sort, Volkswagen T1 gör comeback. Som en utmärkt hyllning till originalet som gavs ut för första gången i Tyskland 1950, kommer den senaste uppdateringen vara en elektrisk, självgående version kallad ID Buzz Minibuss, Hippie van eller mobilvagn. Kalla den vad du vill, den kommer bli populär och en bra investering. Upptäck varför Volkswagen T1 är en klassiker och varför den är en sådan god investering.


Elektrisk och enastående
Volkswagens campingbil håller sakta men säkert på att komma tillbaka in i våra liv. Världen blev förkrossad när produktionen av originalet av campingbilen stannade av, vilket tydligen gjorde denna typ av bil en av de mest eftertraktade i världen. Tillkännagivandet gjordes på Pebble Beach i år. CEO för Volkswagen Dr. Herbert Driess avslöjade att “minibussen länge har varit en stor del av den kaliforniska livsstilen. Nu tar vi tillbaka den genom att uppfinna den som ett elektriskt fordon.” Vid skapandet av deras nya elektriska bilutbud, så kommer den nya versionen vara nästan identisk med originalet. Med åtta säten, två bagageutrymmen, stora sidofönster och ett fantastiskt soltak för att låta solskenet komma in hela dagen, kommer denna miljövänliga bil vara kungen på vägen.  


Originellt enastående
Det coolaste sättet för surfare att transportera sig till stranden, frakta hippies från fält till festivaler och att ta familjer på campingsemestrar summerar varför den ursprungliga Volkswagen T1 är en sådan ikon och har stått sig genom tiden. Visste du att till och med Steve Jobs hade en, men var tvungen att sälja den för att hjälpa till att finansiera sitt datorföretag? De är en av de mest eftertraktade bilmodellerna i världen och ju äldre de blir, desto värdefullare blir de, vilket är det som gör dem till en strålande investering.  Vill du veta vilken bra investering de egentligen är? Volkswagen T1 Samba som gjordes 1965 säljs för upp till 70 000 euro online och deluxe-versionen av samma modell som gjordes 1967 står för närvarande vid otroliga 81 000 euro. Nyligen sattes ett världsrekord 2014 när en Volkswagen minibuss från 1955 såldes för svindlande 163 000 euro på en auktion. Det är höga summor för något som gjordes för så länge sen! Varför? De representerar en livsstil. Den välgjorda och estetiskt tilltalande Volkswagen T1 representerar en viss livslust.


Mer än bara ett transportsätt, är Volkswagen T1 ett skönhetsobjekt vilket är de som gör dem populära och värda sin investering. De är designklassiker som representerar livsstil och frihet. Även du kan lägga vantarna på en av dessa klassiska bilar på Catawikis veckovisa Klassiska bilauktion.

Skapa ett gratis säljkonto
På Catawiki överraskas du varje vecka av den imponerande blandningen av speciella objekt som vi erbjuder. Registrera dig idag och upptäck våra veckovisa auktioner som övervakas av våra specialiserade experter.
Dela artikeln
Close Created with Sketch.
Inte registrerad än?
Genom att skapa ett gratis Catawiki-konto kan du bjuda på några av våra 75 000 specialobjekt som auktioneras ut varje vecka.
Registrera dig nu