Trygghet & Säkerhet
Ditt förtroende är extremt viktigt för oss på Catawiki. Därför strävar vi efter att ge dig den säkraste och pålitligaste online-plattformen som möjligt, för att köpa unika och speciella föremål. Här är några av de sätt på vilka vi kan ge budgivarna en säker och trygg upplevelse.
Team med interna experter
Vårt team av experter väljer noggrant ut och granskar de speciella föremålen som sätts upp för auktion på Catawiki. Detta är för att säkerställa deras äkthet och för att garantera att du bjuder på objekt som du inte kan köpa i en vanlig butik.
Verifierade säljare och kontosäkerhet
Var och en av våra säljare har sin egen säljsida, där du kan läsa recensioner om dem från tidigare köpare. För objekt med ett högt värde ber vi säljare att gå igenom ett extra verifieringssteg. Detta är för att förhindra några oäkta objekt på vår plattform. Dessutom har vi på Catawiki vårt eget team som specialiserar sig på bedrägeri och bedrägeribekämpning. Deras jobb är att upptäcka någon misstänkt aktivitet och att lösa eventuella problem som kan uppstå eller förhindra att de händer helt och hållet.
Skyddade betalningar
Alla betalningar på Catawiki går via vår betalningsleverantör, Stripe, en av de mest ansedda och pålitliga betalningsleverantörerna i världen. När du betalar för mycket hålls din betalning tills att säljaren bekräftar att han har skickat objektet eller gjort det klart för hämtning. Detta garanterar att din betalning alltid är skyddad. Så snart du har betalat för ett objekt kan du kontakta säljaren direkt via din "Beställningsinformation" sida på Catawiki. Om du har några frågor angående leveransstatus för din beställning, eller om du behöver ytterligare information om frakt, kontakta säljaren direkt.
Hängiven kundtjänst
Våra erfarna, internationella kundtjänster står till hands för att hjälpa dig på alla sätt så bra som möjligt. Om något går fel kommer du att prata personligen med en av våra agenter. Vi har engelska, nederländska, tyska, franska, italienska, spanska och kinesiska talande agenter.
Extra kostnader
För att vara så transparent som möjligt vill vi markera extrakostnaderna när du köper på Catawiki. Den totala kostnaden för din vunna objekt består av tre delar: vinnande bud + fraktkostnader + auktionsavgift (9% av vinnande budet). Fraktkostnader definieras av säljaren och är inte tillämpliga om du väljer att hämta ditt objekt. Auktionsavgiften på 9% används för att förse dig med en säker och pålitlig plattform där varorna upp till auktion har godkänts och granskats av våra experter.
Skapa ett gratis säljkonto
På Catawiki överraskas du varje vecka av den imponerande blandningen av speciella objekt som vi erbjuder. Registrera dig idag och upptäck våra veckovisa auktioner som övervakas av våra specialiserade experter.
Har du ett Catawiki-konto? Logga in