Tjäna mer genom att sälja på Catawikis Arkeologiska fynd och lämningarauktioner
Börja sälj nu
Skapa ett gratis säljkonto
Genom Catawiki kan du sälja speciella objekt till budgivare från hela världen! Fyll i dina uppgifter för att registrera dig som säljare.
Har du ett Catawiki-konto? Logga in
Gör speciella objekt tillgängliga för alla genom onlineauktioner
Weekly auction
300 veckovisa auktioner
Catawiki är Europas snabbast växande auktionsplats online. Med över 300 veckovisa auktioner över 80 kategorier är Catawiki den ledande hemsidan att köpa och sälja speciella objekt på.
Auctioneers
194 experter
Catawikis auktioner är noggrant organiserade av våra specialiserade experter. De garanterar en varierad blandning av listade högkvalitativa objekt.
Visitor
14M besökare
Varje månad välkomnar Catawiki miljontals besökare från hela världen. Vår plattform finns tillgänglig på 17 olika språk som engelska, tyska, franska, holländska, spanska, kinesiska och portugisiska.

Catawiki är den perfekta plattformen att sälja Arkeologiska fynd och lämningar online. Bara några av de objekt som för närvarande erbjuds på vår Arkeologiska fynd och lämningar auktion.

Till auktionen

Hur man säljer genom Catawiki

Registrera dig som säljare

Att registrera sig som säljare är gratis och väldigt lätt. När du har ett konto kan du erbjuda så många objekt av högsta kvalitet som du önskar.

Lista ditt objekt

Välj den auktion som passar ditt föremål bäst. Var snäll och lämna en korrekt beskrivning och tydliga bilder som visar upp ditt objekt på bästa sätt.

Betalningar

Vi kontaktar dig så snart köparen har betalt. Du har då 3 arbetsdagar på dig att skicka iväg objektet. Du blir betald inom 2 veckor efter det att du har bekräftat att objektet har fraktats.

Fraktkostnader

Fraktkostnaderna är fria från provision. Som säljare kan du fylla i fraktkostnaderna till olika destinationer när du listar dina objekt.
Världsomfattande potential
€ 0

Gratis registrering

12.5%

Provision

Provisionskostnaden för säljarna är 12.5% av det vinnande budet (inkluderar inte moms). Provisionskostnaden går till att marknadsföra våra auktioner. Dina objekt kommer marknadsföras genom olika medier såsom online reklam, social media, e-post meddelanden, och tryckt reklam för att nämna några få.
1329 77ff1b103a569515ac3ec233ab9036e9247a18a2 landscape
1331 ce3ae859e71ba7306c3cafac036b472d19082bcb landscape
1333 7cc9bcc2d2a0ab0ec07e8a1a683658809bd6d7e5 landscape

Catawiki kommer att marknadsföra dina objekt via flera annonserings plattformar som Google och Facebook online och genom vårt partnernätverk via bloggar och tema webbplatser.

Vad kan jag sälja på Catawikis onlineauktioner?
Varje vecka organiserar vi mer än 300 auktioner över 80 kategorier och vi letar alltid efter speciella föremål att lista på våra auktioner. Vi letar efter den typ av känslosamma föremål som har ett historiskt eller kulturellt värde eller är föremål av intresse som kommer att fånga vår publiks uppmärksamhet. Vi välkomnar objekt i en mängd olika kategorier. Allt från klockor till konst, kuriosa till frimärken och vin till klassiska bilar.
Hur vet jag om mina objekt är lämpliga för Catawiki?
Oavsett vad du har för några speciella föremål att erbjuda, så skulle våra auktionsutropare gärna granska dem för att kunna inkludera dem i våra auktioner. Alla objekt måste ha ett lägsta uppskattat värde på 75 euro. Detta beror på att våra köpare kommer till Catawiki på jakt efter något som inte endast är sällsynt, men också av högre värde. Om du vill erbjuda upp objekt som har ett lägre uppskattat värde, föreslår vi att du grupperar dem och säljer dem som en samling.
Börja sälj till budgivare från hela världen
Börja sälj nu