Whisky

Tjäna mer genom att sälja på Catawikis Whiskyauktion

Börja sälja nu

Med en global publik är Catawiki den perfekta plattformen att sälja dina objekt

Bara några av alla objekt inkluderade i vår Whiskyauktion

Convalmore 1969 bottled 1994 - G&M Connoisseurs Choice

€ 304

Brora 24 years old 1977 - Rare Malts

€ 701

Brora 32 years old

€ 1.230

Jack Daniels Corman Collins Pink - Lady edition 700ml

€ 299

Om Catawiki och våra auktioner

Registrera gratis och börja sälja för att tjäna pengar på ett enkelt och säkert sätt

 1. Vad är Catawiki?

  Catawiki är det snabbast växande auktionshuset online i världen. Vår hemsida förenar internationella budgivare som vill sälja och köpa unika fantastiska objekt.

 2. Hur våra auktioner fungerar

  Med start varje fredag, håller Catawiki över 300 veckovisa auktioner över 80 olika kategorier från modern konst till klassiska bilar och från armbandsur till smycken och antikviteter.

 3. Våra auktionsutropare

  Mer än 170 auktionsutropare överser och leder våra auktioner vilket garanterar en bred kollektion av värdefulla objekt.

 4. Vad för objekt

  Vem som helst som äger ett speciellt objekt som förväntas att säljas för åtminstone 75 € kan enkelt lista det på en auktion.

 1. 35,000+

  objekt sålda varje vecka

 2. 174

  Specialiserade auktionsutropare

 3. 15 miljon

  besökare varje månad

 4. 300+

  auktioner per vecka

Hur du säljer via Catawiki

Sälj dina speciella objekt i fyra enkla steg

Börja sälja nu

Global säljpotential för en kostnad

Det är alltid gratis att lista dina objekt, du betalar bara en kostnad när ett objekt säljs

€ 0

Free listing

12.5%

Provision

Provisionskostnaden för säljarna är 12.5% av det vinnande budet (inkluderar inte moms). Provisionskostnaden går till att marknadsföra våra auktioner. Dina objekt kommer marknadsföras genom olika medier såsom online reklam, social media, e-post meddelanden, och tryckt reklam för att nämna några få.

Varför sälja genom Catawiki?

Specialiserade auktionsutropare, Internationell försäljningsmarknad & Snabb försäljning

 1. Specialiserade auktionsutropare

  Catawiki är ett av de enda auktionshusen online i världen som samarbetar med en grupp specialiserade auktionsutropare, som ser över och leder varje auktion. De är både nationella och internationella experter på sina områden. Alla objekt på vår plattform värderas och undersöks av våra auktionsutropare.

 2. Internationell försäljningsmarknad

  Varje månad besöker miljontals människor från hela världen Catawiki. Vår plattform är tillgänglig i mer än 15 olika språk såsom engelska, tyska, franska, nederländska, italienska, spanska, kinesiska och portugisiska.

 3. Snabb försäljning

  Catawiki auktionerar ut 35 000 objekt varje vecka på över 300 olika auktioner. Då vi har nya auktioner varje vecka, kan vi sälja dina objekt snabbt. Catawiki har inget max antal på hur många objekt du får sälja samtidigt.

Citat från våra säljare

Vi har mer än 150 000 säljare över fler än 80 olika kategorier

Anythingelse
"Catawiki kommer i kontakt med den målgruppen som jag är intresserad av. Det är oerhört bra för mig. Jag började smått, men nu kan jag leva på försäljningen som jag gör på Catawiki."
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
"Spansk konst är mycket mer uppskattat utomlands än vi någonsin kunde trott. Vi hade ingen aning om hur stor den internationella marknaden var innan vi började sälja på Catawiki."
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
"Den globala scenen som Catawiki erbjuder är extremt attraktiv, då den utesluter de astronomiska kostnaderna som man normalt associerar med auktionshus och konstgallerier och det hjälper mig att sälja mina konstverk i stor skala."
Seller: HaydenKaysHQ

Det är dags att sälja till budgivare från hela världen

Börja sälja nu
Auctioneers

Om Catawikis Whiskyauktion

Whiskey tillverkare världen över kommer känna till “The Angel’s Share” vilket är en term som används för att beskriva hur mycket sprit som avdunstar medan whiskeyn ligger och åldras på ekfaten. Detta fenomenet är typiskt för whisky som är en dryck som tillverkas genom att mosade sädeskorn får fermentera på ekfat normalt gjorda av vit ek. Whiskey har tillverkats i över hundra år och är en populär dryck på grund av dess kraftfulla, särpräglade och varierande smak. Där finns inget mer lockande för en Whiskey connoisseur än att få tag i en åtråvärd flaska till sin samling, antingen det gäller en single malt från ett gammalt distilleri i Irland eller Skottland eller en sällsynt säregen Whisky från Japan eller Spanien.

Catawikis Whiskyauktion är det perfekta stället att sälja din ovanliga vintage Whisky. Genom att lista din Whisky med Catawiki kommer den synas inför miljontals potentiella budgivare och åtnjuta en utmärkt synlighet på nätet. Tusentals objekt listas varje vecka på Catawiki, så vi vet verkligen hur man hjälper säljaren att få ett bra pris för sitt objekt. Våra auktionsutropare som leder auktionerna är experter inom sina områden medan våra officiella notarier arbetar för att garantera att alla bud är giltiga. Så snart Whiskyn är såld, ser vårt säkra betalningssystem till att hålla både säljare och köpare glada.

Det kunde inte vara lättare att lista din Whisky på Catawikis Whiskyauktion. Börja sälja idag!