Vill du börja sälja på Catawikis vykortsauktion?

Catawikis auktioner överses av professionella auktionsutropare och lockar till sig miljontals potentiella budgivare från hela världen.

Börja sälja nu

Om Catawikis vykortsauktion

Ett av de första kända vykorten var handtryckt och skickades år 1840 till pjäsförfattaren och novellisten Theodore Hook i Fulham, London. Hook skrev och skickade vykortet till sig själv för att skoja med det engelska postsystemet. Det såldes år 2002 för £31,750. Sedan dess har vykort i alla storlekar och former sålts och skickats på grund av många olika anledningar. Fastän vykort kan verka vanliga vid första anblick, kan de potentiellt erbjuda en sällsynt chans att uppleva livet sändaren och mottagaren levde. Vare sig det var en soldat från en skyttegrav under första världskriget som skrivit ett gripande vykort till sin familj eller en student som skriver hem från utlandresan så har det varierade utbudet och dess personliga prägel hjälpt till att göra dem till samlingsobjekt.
Catawikis vykortsauktion erbjuder ett brett sortiment av olika vykort. Vare sig du planerar att sälja vykort med bilder av historiska byggnader, människor, naturen eller politisksatir är Catawikis vykortsauktion den ideala platsen att sälja dina vykort. Genom att lista dina speciella objekt på Catawiki kommer de exponeras inför miljontals potentiella budgivare. Våra notarier arbetar för att garantera att buden är giltiga medan våra auktionsutropare leder auktionerna. När budgivningen är över skänker vårt säkra betalningssystem både köpare och säljare sinnesro.

Med tusentals av objekt varje vecka och hundratals olika kategorier är Catawiki den ideala platsen att sälja dina speciella objekt.

Hur du säljer via Catawiki

 1. 1. Registrering för säljare

  Registrera dig för förmåner som säljare. Du kan lägga till hur många objekt som du vill.

 2. 2. Lägg till objekt

  Så snart dina objekt och beskrivningar har godtagits av auktionsutroparen, kan de auktioneras ut.

 3. 3. Spänningen med auktioner

  Var med om spänningen när budgivare från hela världen budar på dina objekt.

 4. 4. Tjäna pengar säkert

  Du blir inte ombedd att skicka dina objekt innan köparen har satt över betalningen. Catawiki

Fördelarna med Catawikis auktioner

 • High revenues

 • Swift sales

 • Secure payment format

 • International bidding audience

 • Auctioneer supervision

 • Optional reserve price for expensive items

 • Professional customer service

 • User friendly

Börja sälja nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.