Köp och sälj speciella objekt på våra auktioner
Till auktionerna

Kundtjänst verksamhetstimmar

eller ring det internationella numret +31 85 8881 501. Notera att avgifter från din tjänsteleverantör kan tillkomma när du ringer det internationella numret.

Svar på vanliga frågor finner du på: Hjälp

Postcards

Tjäna mer genom att sälja på Catawikis Vykortsauktion

Börja sälj nu

Med en global publik är Catawiki den perfekta plattformen att sälja dina objekt.

Bara några av alla objekt inkluderade i vår Vykortsauktion

”Multibebe” - gruppen av nyfödda - underbara samling av 163 vykort från 1900 till 1945-100% vintage original

€ 175

Broderade kort fantasi 23 x - handgjorda runt WW1 som en hem craft under perioden mobilisering - 1910/1920

€ 79

Album med fantasy kort-± 1000 kort

€ 226

Antika Album Julien Johan visningar sterescopiques complet med 304 vykort

€ 280

Om Catawiki och våra auktioner

Registrera dig gratis och börja sälja för att tjäna pengar på ett enkelt och säkert sätt

 1. Vad är Catawiki?

  Catawiki är det snabbast växande auktionshuset online i världen. Vår hemsida förenar internationella budgivare som vill sälja och köpa unika fantastiska objekt.

 2. Hur våra auktioner fungerar

  Med start varje fredag, håller Catawiki över 300 veckovisa auktioner över 80 olika kategorier från modern konst till klassiska bilar och från armbandsur till smycken och antikviteter.

 3. Våra auktionsutropare

  Mer än 170 auktionsutropare överser och leder våra auktioner vilket garanterar en bred kollektion av värdefulla objekt.

 4. Vad för objekt

  Vem som helst som äger ett speciellt objekt som förväntas att säljas för åtminstone 75 € kan enkelt lista det på en auktion.

 1. 35,000+

  objekt sålda varje vecka

 2. 174

  Specialiserade auktionsutropare

 3. 15 miljon

  besökare varje månad

 4. 300+

  auktioner per vecka

Hur du säljer via Catawiki

Sälj dina speciella objekt i fyra enkla steg

Börja sälj nu

Global säljpotential för en kostnad

Det är alltid gratis att lista dina objekt, du betalar bara en kostnad när ett objekt säljs

€ 0

Kostnadsfri annonsering

12.5%

Provision

Provisionskostnaden för säljarna är 12.5% av det vinnande budet (inkluderar inte moms). Provisionskostnaden går till att marknadsföra våra auktioner. Dina objekt kommer marknadsföras genom olika medier såsom onlinereklam, social media, e-postmeddelanden, och tryckt reklam för att nämna några få.

Catawiki - Bästa stället att sälja på

Specialiserade auktionsutropare, Internationell försäljningsmarknad & Snabb försäljning

 1. Specialiserade auktionsutropare

  Catawiki är ett av de enda auktionshusen online i världen som arbetar med ett stort team av specialiserade auktionsexperter som skräddarsyr och övervakar auktionerna. De är lokala och internationella experter inom sitt ämnesområde och ansvarar för att bedöma kvaliteten och äktheten av objekten som auktioneras. Under hela processen, från inskickandet till försäljningen av objektet, agerar de dessutom rådgivare till både köpare och säljare.

 2. Internationell försäljningsmarknad

  Varje månad besöker miljontals människor från hela världen Catawiki. Vår plattform är tillgänglig i mer än 15 olika språk såsom engelska, tyska, franska, nederländska, italienska, spanska, kinesiska och portugisiska.

 3. Snabb försäljning

  Catawiki auktionerar ut 35 000 objekt varje vecka på över 300 olika auktioner. Då vi har nya auktioner varje vecka, kan vi sälja dina objekt snabbt. Catawiki har inget max antal på hur många objekt du får sälja samtidigt.

Citat från våra säljare

Vi har mer än 150 000 säljare över fler än 80 olika kategorier

Anythingelse
"Catawiki kommer i kontakt med den målgruppen som jag är intresserad av. Det är oerhört bra för mig. Jag började smått, men nu kan jag leva på försäljningen som jag gör på Catawiki."
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
"Spansk konst är mycket mer uppskattat utomlands än vi någonsin kunde trott. Vi hade ingen aning om hur stor den internationella marknaden var innan vi började sälja på Catawiki."
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
"Den globala scenen som Catawiki erbjuder är extremt attraktiv, då den utesluter de astronomiska kostnaderna som man normalt associerar med auktionshus och konstgallerier och det hjälper mig att sälja mina konstverk i stor skala."
Seller: HaydenKaysHQ

Börja sälj till budgivare från hela världen

Börja sälj nu
Auctioneers

Om Catawikis Vykortsauktion

Ett av de första kända vykorten var handtryckt och skickades år 1840 till pjäsförfattaren och novellisten Theodore Hook i Fulham, London. Hook skrev och skickade vykortet till sig själv för att skoja med det engelska postsystemet. Det såldes år 2002 för £31,750. Sedan dess har vykort i alla storlekar och former sålts och skickats på grund av många olika anledningar. Fastän vykort kan verka vanliga vid första anblick, kan de potentiellt erbjuda en sällsynt chans att uppleva livet sändaren och mottagaren levde. Vare sig det var en soldat från en skyttegrav under första världskriget som skrivit ett gripande vykort till sin familj eller en student som skriver hem från utlandresan så har det varierade utbudet och dess personliga prägel hjälpt till att göra dem till samlingsobjekt.
Catawikis vykortsauktion erbjuder ett brett sortiment av olika vykort. Vare sig du planerar att sälja vykort med bilder av historiska byggnader, människor, naturen eller politisksatir är Catawikis vykortsauktion den ideala platsen att sälja dina vykort. Genom att lista dina speciella objekt på Catawiki kommer de exponeras inför miljontals potentiella budgivare. Våra notarier arbetar för att garantera att buden är giltiga medan våra auktionsutropare leder auktionerna. När budgivningen är över skänker vårt säkra betalningssystem både köpare och säljare sinnesro.

Med tusentals av objekt varje vecka och hundratals olika kategorier är Catawiki den ideala platsen att sälja dina speciella objekt.