Postcards

Tjäna mer genom att sälja på Catawikis Vykortsauktion

Börja sälja nu

Med en global publik är Catawiki den perfekta plattformen att sälja dina objekt

Bara några av alla objekt inkluderade i vår Vykortsauktion

Mycket av 240 AK från 1: a världskriget - soldater zeppelin Patriotika hel

€ 260

Flygplan/aviation internationella 120 x.

€ 110

Luxemburg-650 x

€ 260

Nordafrika typer 67 x-vacker samling typer-mestadels Algeriet och Tunisien-period: 1900 / 1935

€ 153

Om Catawiki och våra auktioner

Registrera gratis och börja sälja för att tjäna pengar på ett enkelt och säkert sätt

 1. Vad är Catawiki?

  Catawiki är det snabbast växande auktionshuset online i världen. Vår hemsida förenar internationella budgivare som vill sälja och köpa unika fantastiska objekt.

 2. Hur våra auktioner fungerar

  Med start varje fredag, håller Catawiki över 300 veckovisa auktioner över 80 olika kategorier från modern konst till klassiska bilar och från armbandsur till smycken och antikviteter.

 3. Våra auktionsutropare

  Mer än 170 auktionsutropare överser och leder våra auktioner vilket garanterar en bred kollektion av värdefulla objekt.

 4. Vad för objekt

  Vem som helst som äger ett speciellt objekt som förväntas att säljas för åtminstone 75 € kan enkelt lista det på en auktion.

 1. 35,000+

  objekt sålda varje vecka

 2. 174

  Specialiserade auktionsutropare

 3. 15 miljon

  besökare varje månad

 4. 300+

  auktioner per vecka

Hur du säljer via Catawiki

Sälj dina speciella objekt i fyra enkla steg

Börja sälja nu

Global säljpotential för en kostnad

Det är alltid gratis att lista dina objekt, du betalar bara en kostnad när ett objekt säljs

€ 0

Free listing

12.5%

Provision

Provisionskostnaden för säljarna är 12.5% av det vinnande budet (inkluderar inte moms). Provisionskostnaden går till att marknadsföra våra auktioner. Dina objekt kommer marknadsföras genom olika medier såsom online reklam, social media, e-post meddelanden, och tryckt reklam för att nämna några få.

Varför sälja genom Catawiki?

Specialiserade auktionsutropare, Internationell försäljningsmarknad & Snabb försäljning

 1. Specialiserade auktionsutropare

  Catawiki är ett av de enda auktionshusen online i världen som samarbetar med en grupp specialiserade auktionsutropare, som ser över och leder varje auktion. De är både nationella och internationella experter på sina områden. Alla objekt på vår plattform värderas och undersöks av våra auktionsutropare.

 2. Internationell försäljningsmarknad

  Varje månad besöker miljontals människor från hela världen Catawiki. Vår plattform är tillgänglig i mer än 15 olika språk såsom engelska, tyska, franska, nederländska, italienska, spanska, kinesiska och portugisiska.

 3. Snabb försäljning

  Catawiki auktionerar ut 35 000 objekt varje vecka på över 300 olika auktioner. Då vi har nya auktioner varje vecka, kan vi sälja dina objekt snabbt. Catawiki har inget max antal på hur många objekt du får sälja samtidigt.

Citat från våra säljare

Vi har mer än 150 000 säljare över fler än 80 olika kategorier

Anythingelse
"Catawiki kommer i kontakt med den målgruppen som jag är intresserad av. Det är oerhört bra för mig. Jag började smått, men nu kan jag leva på försäljningen som jag gör på Catawiki."
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
"Spansk konst är mycket mer uppskattat utomlands än vi någonsin kunde trott. Vi hade ingen aning om hur stor den internationella marknaden var innan vi började sälja på Catawiki."
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
"Den globala scenen som Catawiki erbjuder är extremt attraktiv, då den utesluter de astronomiska kostnaderna som man normalt associerar med auktionshus och konstgallerier och det hjälper mig att sälja mina konstverk i stor skala."
Seller: HaydenKaysHQ

Det är dags att sälja till budgivare från hela världen

Börja sälja nu
Auctioneers

Om Catawikis Vykortsauktion

Ett av de första kända vykorten var handtryckt och skickades år 1840 till pjäsförfattaren och novellisten Theodore Hook i Fulham, London. Hook skrev och skickade vykortet till sig själv för att skoja med det engelska postsystemet. Det såldes år 2002 för £31,750. Sedan dess har vykort i alla storlekar och former sålts och skickats på grund av många olika anledningar. Fastän vykort kan verka vanliga vid första anblick, kan de potentiellt erbjuda en sällsynt chans att uppleva livet sändaren och mottagaren levde. Vare sig det var en soldat från en skyttegrav under första världskriget som skrivit ett gripande vykort till sin familj eller en student som skriver hem från utlandresan så har det varierade utbudet och dess personliga prägel hjälpt till att göra dem till samlingsobjekt.
Catawikis vykortsauktion erbjuder ett brett sortiment av olika vykort. Vare sig du planerar att sälja vykort med bilder av historiska byggnader, människor, naturen eller politisksatir är Catawikis vykortsauktion den ideala platsen att sälja dina vykort. Genom att lista dina speciella objekt på Catawiki kommer de exponeras inför miljontals potentiella budgivare. Våra notarier arbetar för att garantera att buden är giltiga medan våra auktionsutropare leder auktionerna. När budgivningen är över skänker vårt säkra betalningssystem både köpare och säljare sinnesro.

Med tusentals av objekt varje vecka och hundratals olika kategorier är Catawiki den ideala platsen att sälja dina speciella objekt.