Wine

Tjäna mer genom att sälja på Catawikis Vinauktion

Börja sälja nu

Med en global publik är Catawiki den perfekta plattformen att sälja dina objekt

Bara några av många objekt sålda på vår Vinauktion

1986 Château Lafite Rothschild 'Carruades de Lafite', Pauillac - 1 magnum (150cl)

€ 645

1999 Château Mouton Rothschild, Pauillac - 1 flaska (75cl) i ursprungliga papper

€ 345

2009 le Petit Mouton de Mouton Rothschild, Pauillac - 6 flaskor (75cl) i OWC

€ 926

1990 Château Lafite Rothschild, 1er Grand Cru Classé - 4 flaskor (standard storlek 75 cl)

€ 3.400

Om Catawiki och våra auktioner

Registrera gratis och börja sälja för att tjäna pengar på ett enkelt och säkert sätt

 1. Vad är Catawiki?

  Catawiki är det snabbast växande auktionshuset online i världen. Vår hemsida förenar internationella budgivare som vill sälja och köpa unika fantastiska objekt.

 2. Hur våra auktioner fungerar

  Med start varje fredag, håller Catawiki över 300 veckovisa auktioner över 80 olika kategorier från modern konst till klassiska bilar och från armbandsur till smycken och antikviteter.

 3. Våra auktionsutropare

  Mer än 170 auktionsutropare överser och leder våra auktioner vilket garanterar en bred kollektion av värdefulla objekt.

 4. Vad för objekt

  Vem som helst som äger ett speciellt objekt som förväntas att säljas för åtminstone 75 € kan enkelt lista det på en auktion.

 1. 35,000+

  objekt sålda varje vecka

 2. 174

  Specialiserade auktionsutropare

 3. 15 miljon

  besökare varje månad

 4. 300+

  auktioner per vecka

Hur du säljer via Catawiki

Sälj dina speciella objekt i fyra enkla steg

Börja sälja nu

Global säljpotential för en kostnad

Det är alltid gratis att lista dina objekt, du betalar bara en kostnad när ett objekt säljs

€ 0

Free listing

12.5%

Provision

Provisionskostnaden för säljarna är 12.5% av det vinnande budet (inkluderar inte moms). Provisionskostnaden går till att marknadsföra våra auktioner. Dina objekt kommer marknadsföras genom olika medier såsom online reklam, social media, e-post meddelanden, och tryckt reklam för att nämna några få.

Varför sälja genom Catawiki?

Specialiserade auktionsutropare, Internationell försäljningsmarknad & Snabb försäljning

 1. Specialiserade auktionsutropare

  Catawiki är ett av de enda auktionshusen online i världen som samarbetar med en grupp specialiserade auktionsutropare, som ser över och leder varje auktion. De är både nationella och internationella experter på sina områden. Alla objekt på vår plattform värderas och undersöks av våra auktionsutropare.

 2. Internationell försäljningsmarknad

  Varje månad besöker miljontals människor från hela världen Catawiki. Vår plattform är tillgänglig i mer än 15 olika språk såsom engelska, tyska, franska, nederländska, italienska, spanska, kinesiska och portugisiska.

 3. Snabb försäljning

  Catawiki auktionerar ut 35 000 objekt varje vecka på över 300 olika auktioner. Då vi har nya auktioner varje vecka, kan vi sälja dina objekt snabbt. Catawiki har inget max antal på hur många objekt du får sälja samtidigt.

Citat från våra säljare

Vi har mer än 150 000 säljare över fler än 80 olika kategorier

Anythingelse
"Catawiki kommer i kontakt med den målgruppen som jag är intresserad av. Det är oerhört bra för mig. Jag började smått, men nu kan jag leva på försäljningen som jag gör på Catawiki."
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
"Spansk konst är mycket mer uppskattat utomlands än vi någonsin kunde trott. Vi hade ingen aning om hur stor den internationella marknaden var innan vi började sälja på Catawiki."
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
"Den globala scenen som Catawiki erbjuder är extremt attraktiv, då den utesluter de astronomiska kostnaderna som man normalt associerar med auktionshus och konstgallerier och det hjälper mig att sälja mina konstverk i stor skala."
Seller: HaydenKaysHQ

Det är dags att sälja till budgivare från hela världen

Börja sälja nu
Auctioneers

Om Catawikis Vinauktion

Ett av de dyraste vinerna som någonsin framställs var Chateau Margaux årgång 1787. Vinet har med säkerhet ingått i Thomas Jeffersons egna vinsamling. En flaska av denna årgången värderades till $500,000 vilket visar hur höga priserna för efterfrågade viner kan bli. Catawikis vinauktioner har erbjudit högt efterfrågade viner såsom en flaska 1975 Romanée-Conti Grand Cru och en flaska med Rémy Martin Grande Champagne Cognac. Smaken på vinerna har påverkats oerhört av vad vinexperter kallar “terroir””. Termen används för att beskriva effekten av förändringar i jord, klimat och geografisk position och hur det i slutänden påverkar smaken på vinet.

Med olika kategorier såsom Exklusiva viner, Portvin, Söta viner, Cognac, Armagnac och Champagne erbjuder Catawiki en utmärkt marknadsplats för försäljning av intressanta vintage viner från hela världen. Genom att välja att sälja dina värdefulla viner på Catawiki, visas dina objekt automatiskt inför miljontals potentiella budgivare. Med tusentals nya objekt varje vecka över hundratals olika kategorier, försäkrar Catawiki att ditt objekt inte försvinner i mängden, genom att erbjuda en plats på en passande auktion. Våra auktioner sköts av auktionsutropare som är experter inom sina områden och våra auktoriserade notarier arbetar för att garantera att buden är giltiga. Vårt säkra betalningssystem erbjuder både köpare och säljare en problemfri auktionsupplevelse.

Catawiki är det bästa stället att sälja dina vintage viner. Börja sälja idag!