Köp och sälj speciella objekt på våra auktioner
Till auktionerna

Kundtjänst verksamhetstimmar

eller ring det internationella numret +31 85 8881 501. Notera att avgifter från din tjänsteleverantör kan tillkomma när du ringer det internationella numret.

Svar på vanliga frågor finner du på: Hjälp

Wine

Tjäna mer genom att sälja på Catawikis Vinauktion

Börja sälj nu

Med en global publik är Catawiki den perfekta plattformen att sälja dina objekt.

Bara några av alla objekt inkluderade i vår Vinauktion

1992 Ch. l'Eglise-Clinet, Pomerol - 6 flaskor

€ 335

2000 hospices de Beaune, Pommard ”Cuvée Billardet” & 2000 Hospices de Beaune, Volnay-Santenots Premier Cru ”Cuvée Jehan de Massol” & 2000 Hospices de Beaune, Beaune Premier Cru ”Cuvée Nicolas Rolin” - 3 flaskor totalt;

€ 150

2015 Gaja Ca'Marcanda Promis-3 magnums 1,5 liter

€ 170

2009 Gaja Langhe Conteisa, Piemonte - 6 flaskor (75cl) i OWC

€ 650

Om Catawiki och våra auktioner

Registrera dig gratis och börja sälja för att tjäna pengar på ett enkelt och säkert sätt

 1. Vad är Catawiki?

  Catawiki är det snabbast växande auktionshuset online i världen. Vår hemsida förenar internationella budgivare som vill sälja och köpa unika fantastiska objekt.

 2. Hur våra auktioner fungerar

  Med start varje fredag, håller Catawiki över 300 veckovisa auktioner över 80 olika kategorier från modern konst till klassiska bilar och från armbandsur till smycken och antikviteter.

 3. Våra auktionsutropare

  Mer än 170 auktionsutropare överser och leder våra auktioner vilket garanterar en bred kollektion av värdefulla objekt.

 4. Vad för objekt

  Vem som helst som äger ett speciellt objekt som förväntas att säljas för åtminstone 75 € kan enkelt lista det på en auktion.

 1. 35,000+

  objekt sålda varje vecka

 2. 174

  Specialiserade auktionsutropare

 3. 15 miljon

  besökare varje månad

 4. 300+

  auktioner per vecka

Hur du säljer via Catawiki

Sälj dina speciella objekt i fyra enkla steg

Börja sälj nu

Global säljpotential för en kostnad

Det är alltid gratis att lista dina objekt, du betalar bara en kostnad när ett objekt säljs

€ 0

Kostnadsfri annonsering

12.5%

Provision

Provisionskostnaden för säljarna är 12.5% av det vinnande budet (inkluderar inte moms). Provisionskostnaden går till att marknadsföra våra auktioner. Dina objekt kommer marknadsföras genom olika medier såsom onlinereklam, social media, e-postmeddelanden, och tryckt reklam för att nämna några få.

Catawiki - Bästa stället att sälja på

Specialiserade auktionsutropare, Internationell försäljningsmarknad & Snabb försäljning

 1. Specialiserade auktionsutropare

  Catawiki är ett av de enda auktionshusen online i världen som arbetar med ett stort team av specialiserade auktionsexperter som skräddarsyr och övervakar auktionerna. De är lokala och internationella experter inom sitt ämnesområde och ansvarar för att bedöma kvaliteten och äktheten av objekten som auktioneras. Under hela processen, från inskickandet till försäljningen av objektet, agerar de dessutom rådgivare till både köpare och säljare.

 2. Internationell försäljningsmarknad

  Varje månad besöker miljontals människor från hela världen Catawiki. Vår plattform är tillgänglig i mer än 15 olika språk såsom engelska, tyska, franska, nederländska, italienska, spanska, kinesiska och portugisiska.

 3. Snabb försäljning

  Catawiki auktionerar ut 35 000 objekt varje vecka på över 300 olika auktioner. Då vi har nya auktioner varje vecka, kan vi sälja dina objekt snabbt. Catawiki har inget max antal på hur många objekt du får sälja samtidigt.

Citat från våra säljare

Vi har mer än 150 000 säljare över fler än 80 olika kategorier

Anythingelse
"Catawiki kommer i kontakt med den målgruppen som jag är intresserad av. Det är oerhört bra för mig. Jag började smått, men nu kan jag leva på försäljningen som jag gör på Catawiki."
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
"Spansk konst är mycket mer uppskattat utomlands än vi någonsin kunde trott. Vi hade ingen aning om hur stor den internationella marknaden var innan vi började sälja på Catawiki."
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
"Den globala scenen som Catawiki erbjuder är extremt attraktiv, då den utesluter de astronomiska kostnaderna som man normalt associerar med auktionshus och konstgallerier och det hjälper mig att sälja mina konstverk i stor skala."
Seller: HaydenKaysHQ

Börja sälj till budgivare från hela världen

Börja sälj nu
Auctioneers

Om Catawikis Vinauktion

Ett av de dyraste vinerna som någonsin framställs var Chateau Margaux årgång 1787. Vinet har med säkerhet ingått i Thomas Jeffersons egna vinsamling. En flaska av denna årgången värderades till $500,000 vilket visar hur höga priserna för efterfrågade viner kan bli. Catawikis vinauktioner har erbjudit högt efterfrågade viner såsom en flaska 1975 Romanée-Conti Grand Cru och en flaska med Rémy Martin Grande Champagne Cognac. Smaken på vinerna har påverkats oerhört av vad vinexperter kallar “terroir””. Termen används för att beskriva effekten av förändringar i jord, klimat och geografisk position och hur det i slutänden påverkar smaken på vinet.

Med olika kategorier såsom Exklusiva viner, Portvin, Söta viner, Cognac, Armagnac och Champagne erbjuder Catawiki en utmärkt marknadsplats för försäljning av intressanta vintage viner från hela världen. Genom att välja att sälja dina värdefulla viner på Catawiki, visas dina objekt automatiskt inför miljontals potentiella budgivare. Med tusentals nya objekt varje vecka över hundratals olika kategorier, försäkrar Catawiki att ditt objekt inte försvinner i mängden, genom att erbjuda en plats på en passande auktion. Våra auktioner sköts av auktionsutropare som är experter inom sina områden och våra auktoriserade notarier arbetar för att garantera att buden är giltiga. Vårt säkra betalningssystem erbjuder både köpare och säljare en problemfri auktionsupplevelse.

Catawiki är det bästa stället att sälja dina vintage viner. Börja sälja idag!