Vill du börja sälja på Catawikis auktion av tennleksaker?

Catawikis auktioner överses av professionella auktionsutropare och lockar till sig miljontals potentiella budgivare från hela världen.

Börja sälja nu

Om Catawikis auktion av tennleksaker

Plåtleksaker började tillverkas i bleckplåt i mitten av 1800-talet. De karakteristiska färgerna och tillfredställande utseendet man finner på plåtleksakerna, uppnåddes genom att använda tekniken kromolitografi vid färgläggningen. Under tidigt 1900-tal blev Tyskland en stor tillverkare av plåtleksaker. En känd tillverkare var Ernst Paul Lehmann som producerade en stor kollektion av leksaker mellan 1880- och 1930-talet. Lehmanns leksaker är mycket eftertraktade av samlare idag och innefattar människofigurer, djur, bilar, bussar och lastbilar. Andra inflytelserika plåtleksakstillverkare under 1800-talet var Frank Hornby; brittisk tillverkare av modelltåg och Fernand Martin; fransk tillverkare som blev känd för att han täckte sina leksaker med textilier för att göra dem mer realistiska.

Catawikis auktion av plåtleksaker innehåller intressanta objekt från hela världen och många är ännu presenterade i sina originallådor. Catawikis auktion av plåtleksaker är det ideala stället att sälja dina speciella objekt, antingen du vill sälja en älskad plåtleksak från din barndom eller ett sällsynt objekt från din samling. När du listar din plåtleksak med Catawiki blir den exponerad för miljontals potentiella köpare såsom plåtleksaksamlare och entusiaster. Våra auktionsutropare som leder auktionerna är experter medan våra officiella notarier arbetar för att garantera att varje bud är giltigt. Vårt säkra betalningssystem ser till att både köpare och säljare är nöjda och fulländar Catawikiupplevelsen.

Catawiki är den ideala platsen att sälja dina plåtleksaker. Börja sälja idag!

Hur du säljer via Catawiki

 1. 1. Registrering för säljare

  Registrera dig för förmåner som säljare. Du kan lägga till hur många objekt som du vill.

 2. 2. Lägg till objekt

  Så snart dina objekt och beskrivningar har godtagits av auktionsutroparen, kan de auktioneras ut.

 3. 3. Spänningen med auktioner

  Var med om spänningen när budgivare från hela världen budar på dina objekt.

 4. 4. Tjäna pengar säkert

  Du blir inte ombedd att skicka dina objekt innan köparen har satt över betalningen. Catawiki

Fördelarna med Catawikis auktioner

 • High revenues

 • Swift sales

 • Secure payment format

 • International bidding audience

 • Auctioneer supervision

 • Optional reserve price for expensive items

 • Professional customer service

 • User friendly

Börja sälja nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.