Sports

Tjäna mer genom att sälja på Catawikis Auktion av sportmemorabilia

Börja sälja nu

Med en global publik är Catawiki den perfekta plattformen att sälja dina objekt

Bara några av många objekt sålda på vår Auktion av sportmemorabilia

Ayrton Senna Williams FW16 Renault 1994 hjälm Cockpit F1 bil ORIGINAL oljemålning på duk handgjorda av konstnären Andrea Del Pesco + COA.

€ 160

Mega skjorta FC Groningen - cup kampanj 2015

€ 120

Med 20 vänner på team bussen till FC Groningen - PSV

€ 1.400

Spela FIFA 17 i en full Noordlease stadion mot den officiella eSporter av FC Groningen Absalom Warkor

€ 220

Om Catawiki och våra auktioner

Registrera gratis och börja sälja för att tjäna pengar på ett enkelt och säkert sätt

 1. Vad är Catawiki?

  Catawiki är det snabbast växande auktionshuset online i världen. Vår hemsida förenar internationella budgivare som vill sälja och köpa unika fantastiska objekt.

 2. Hur våra auktioner fungerar

  Med start varje fredag, håller Catawiki över 300 veckovisa auktioner över 80 olika kategorier från modern konst till klassiska bilar och från armbandsur till smycken och antikviteter.

 3. Våra auktionsutropare

  Mer än 170 auktionsutropare överser och leder våra auktioner vilket garanterar en bred kollektion av värdefulla objekt.

 4. Vad för objekt

  Vem som helst som äger ett speciellt objekt som förväntas att säljas för åtminstone 75 € kan enkelt lista det på en auktion.

 1. 35,000+

  objekt sålda varje vecka

 2. 174

  Specialiserade auktionsutropare

 3. 15 miljon

  besökare varje månad

 4. 300+

  auktioner per vecka

Hur du säljer via Catawiki

Sälj dina speciella objekt i fyra enkla steg

Börja sälja nu

Global säljpotential för en kostnad

Det är alltid gratis att lista dina objekt, du betalar bara en kostnad när ett objekt säljs

€ 0

Free listing

12.5%

Provision

Provisionskostnaden för säljarna är 12.5% av det vinnande budet (inkluderar inte moms). Provisionskostnaden går till att marknadsföra våra auktioner. Dina objekt kommer marknadsföras genom olika medier såsom online reklam, social media, e-post meddelanden, och tryckt reklam för att nämna några få.

Varför sälja genom Catawiki?

Specialiserade auktionsutropare, Internationell försäljningsmarknad & Snabb försäljning

 1. Specialiserade auktionsutropare

  Catawiki är ett av de enda auktionshusen online i världen som samarbetar med en grupp specialiserade auktionsutropare, som ser över och leder varje auktion. De är både nationella och internationella experter på sina områden. Alla objekt på vår plattform värderas och undersöks av våra auktionsutropare.

 2. Internationell försäljningsmarknad

  Varje månad besöker miljontals människor från hela världen Catawiki. Vår plattform är tillgänglig i mer än 15 olika språk såsom engelska, tyska, franska, nederländska, italienska, spanska, kinesiska och portugisiska.

 3. Snabb försäljning

  Catawiki auktionerar ut 35 000 objekt varje vecka på över 300 olika auktioner. Då vi har nya auktioner varje vecka, kan vi sälja dina objekt snabbt. Catawiki har inget max antal på hur många objekt du får sälja samtidigt.

Citat från våra säljare

Vi har mer än 150 000 säljare över fler än 80 olika kategorier

Anythingelse
"Catawiki kommer i kontakt med den målgruppen som jag är intresserad av. Det är oerhört bra för mig. Jag började smått, men nu kan jag leva på försäljningen som jag gör på Catawiki."
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
"Spansk konst är mycket mer uppskattat utomlands än vi någonsin kunde trott. Vi hade ingen aning om hur stor den internationella marknaden var innan vi började sälja på Catawiki."
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
"Den globala scenen som Catawiki erbjuder är extremt attraktiv, då den utesluter de astronomiska kostnaderna som man normalt associerar med auktionshus och konstgallerier och det hjälper mig att sälja mina konstverk i stor skala."
Seller: HaydenKaysHQ

Det är dags att sälja till budgivare från hela världen

Börja sälja nu
Auctioneers

Om Catawikis Auktion av sportmemorabilia

Sedan de första Olympiska spelen hölls i Grekland år 776 f.Kr har sport blivit en viktig del av den mänskliga civilisationen. Idrott och sport har styrkan att föra människor tillsammans, vare sig det gäller genom att heja på sitt favoritlag, bevittna historiska ögonblick såsom när ett nytt världsrekord sätts eller genom att själv medverka i en tävling för välgörenhet. Det är dragningskraften till sport, och entusiasmen som följer den som hjälper till att höja värdet för minnesvärda sport objekt av hög kvalitet.

Vare sig du planerar att sälja ett signerat foto av en världsberömd kortdistanslöpare, ett par boxhandskar som användes av en proffsboxare i en känd knock-out runda eller en av facklorna som används i öppningscermonin till Olympiska spelen, är Catawikis sportauktioner det perfekta stället att sälja dina speciella sport objekt.

Då du listar dina minnesvärda sport objekt på en av Catawikis auktioner kommer det exponeras inför miljontals potentiella budgivare från hela världen. Vårt lag av professionella auktionsutropare sköter auktionerna så att allt går som planerat medan våra officiella notarier försäkrar att buden är giltiga. Så fort du har sålt ditt objekt skänker vårt säkra betalningssystem sinnesro till både köpare och säljare.

Catawiki är den bästa platsen att sälja dina minnesvärda sport objekt. Börja sälja idag!