Vill du börja sälja på Catawikis smyckesauktion?

Catawikis auktioner överses av professionella auktionsutropare och lockar till sig miljontals potentiella budgivare från hela världen.

Börja sälja nu

Om Catawikis smyckesauktion

Sällsynta och vackra pärlhalsband värderared till flera miljoner dollar, de klaraste diamanter av högsta kvalité, guldringar, broscher och armband. Smycken har alltid varit en viktig del av människors liv. Otaliga arkeologiska fynd har påvisat hur viktiga smycken har varit i människans liv inom områden som religion och mode. Smycken gjorda av snäckor, ben och sten har klarats sig bra i jorden sedan förhistorisk tid medan ceremoniella keltiska halsband från Irland begravdes i tomber. Kunskapen att arbeta med metaller var ett viktigt steg i utvecklingen av smycken. Från 1200-talet i medeltida Europa bar kungligheter guld, silver och ädelstenar för att visa sin höga status och makt. Olika smycken används dagligen så väl som till fest i dagens samhälle.

Catawikis smyckesauktion innehåller objekt från olika tider, material och stilar. Ett par speciella objekt som sålts av Catawiki var ett halsbandsset i vitguld med 25.70 carat diamanter som såldes för 13 627 engelska pund och en diamant ring med en 2.02 carat diamant vilken sålde för 20 040 engelska pund. Catawikis smyckesauktion är det perfekta stället att sälja dina speciella objekt, antingen du planerar att sälja en vacker ädelsten eller en felfri diamant. Våra auktionsutropare som leder auktionerna är experter inom sina områden medan våra officiella notarier arbetar för att garantera att alla bud är giltiga. Så snart budgivningen är över, ser vårt säkra betalningssystem till att göra både säljare och köpare nöjda.

Catawiki är det ideala stället att sälja dina smycken. Börja sälja idag!

Hur du säljer via Catawiki

 1. 1. Registrering för säljare

  Registrera dig för förmåner som säljare. Du kan lägga till hur många objekt som du vill.

 2. 2. Lägg till objekt

  Så snart dina objekt och beskrivningar har godtagits av auktionsutroparen, kan de auktioneras ut.

 3. 3. Spänningen med auktioner

  Var med om spänningen när budgivare från hela världen budar på dina objekt.

 4. 4. Tjäna pengar säkert

  Du blir inte ombedd att skicka dina objekt innan köparen har satt över betalningen. Catawiki

Fördelarna med Catawikis auktioner

 • High revenues

 • Swift sales

 • Secure payment format

 • International bidding audience

 • Auctioneer supervision

 • Optional reserve price for expensive items

 • Professional customer service

 • User friendly

Börja sälja nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.