Till auktionerna

Kundtjänst verksamhetstimmar

eller ring det internationella numret +31 85 8881 501. Notera att avgifter från din tjänsteleverantör kan tillkomma när du ringer det internationella numret.

Svar på vanliga frågor finner du på: Hjälp

Jewellery

Tjäna mer genom att sälja på Catawikis Smyckesauktion

Börja sälj nu

Med en global publik är Catawiki den perfekta plattformen att sälja dina objekt.

Bara några av alla objekt inkluderade i vår Smyckesauktion

Antika 925 silver ring med Baltic smörkola ägg äggula vita amber.波羅的海奶酪蛋黃蛋黃白琥珀

€ 81

18 kt vitguld ring set med 1 zirconia sten 4,7 mm och 10 zirconia stenar på 1,5 mm vardera, ring Storlek 54

€ 81

18 kt - Rose guld Cartier ring - Ring storlek: 18,25 mm

€ 382

14 kt gul guld ring, set med 3 diamanter ca 0,01 ct varje och 10 smaragder ca 0,01 CT varje - Ring storlek: 16,75 mm

€ 150

Om Catawiki och våra auktioner

Registrera dig gratis och börja sälja för att tjäna pengar på ett enkelt och säkert sätt

 1. Vad är Catawiki?

  Catawiki är det snabbast växande auktionshuset online i världen. Vår hemsida förenar internationella budgivare som vill sälja och köpa unika fantastiska objekt.

 2. Hur våra auktioner fungerar

  Med start varje fredag, håller Catawiki över 300 veckovisa auktioner över 80 olika kategorier från modern konst till klassiska bilar och från armbandsur till smycken och antikviteter.

 3. Våra auktionsutropare

  Mer än 170 auktionsutropare överser och leder våra auktioner vilket garanterar en bred kollektion av värdefulla objekt.

 4. Vad för objekt

  Vem som helst som äger ett speciellt objekt som förväntas att säljas för åtminstone 75 € kan enkelt lista det på en auktion.

 1. 35,000+

  objekt sålda varje vecka

 2. 174

  Specialiserade auktionsutropare

 3. 15 miljon

  besökare varje månad

 4. 300+

  auktioner per vecka

Hur du säljer via Catawiki

Sälj dina speciella objekt i fyra enkla steg

Börja sälj nu

Global säljpotential för en kostnad

Det är alltid gratis att lista dina objekt, du betalar bara en kostnad när ett objekt säljs

€ 0

Kostnadsfri annonsering

12.5%

Provision

Provisionskostnaden för säljarna är 12.5% av det vinnande budet (inkluderar inte moms). Provisionskostnaden går till att marknadsföra våra auktioner. Dina objekt kommer marknadsföras genom olika medier såsom onlinereklam, social media, e-postmeddelanden, och tryckt reklam för att nämna några få.

Catawiki - Bästa stället att sälja på

Specialiserade auktionsutropare, Internationell försäljningsmarknad & Snabb försäljning

 1. Specialiserade auktionsutropare

  Catawiki är ett av de enda auktionshusen online i världen som arbetar med ett stort team av specialiserade auktionsexperter som skräddarsyr och övervakar auktionerna. De är lokala och internationella experter inom sitt ämnesområde och ansvarar för att bedöma kvaliteten och äktheten av objekten som auktioneras. Under hela processen, från inskickandet till försäljningen av objektet, agerar de dessutom rådgivare till både köpare och säljare.

 2. Internationell försäljningsmarknad

  Varje månad besöker miljontals människor från hela världen Catawiki. Vår plattform är tillgänglig i mer än 15 olika språk såsom engelska, tyska, franska, nederländska, italienska, spanska, kinesiska och portugisiska.

 3. Snabb försäljning

  Catawiki auktionerar ut 35 000 objekt varje vecka på över 300 olika auktioner. Då vi har nya auktioner varje vecka, kan vi sälja dina objekt snabbt. Catawiki har inget max antal på hur många objekt du får sälja samtidigt.

Citat från våra säljare

Vi har mer än 150 000 säljare över fler än 80 olika kategorier

Anythingelse
"Catawiki kommer i kontakt med den målgruppen som jag är intresserad av. Det är oerhört bra för mig. Jag började smått, men nu kan jag leva på försäljningen som jag gör på Catawiki."
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
"Spansk konst är mycket mer uppskattat utomlands än vi någonsin kunde trott. Vi hade ingen aning om hur stor den internationella marknaden var innan vi började sälja på Catawiki."
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
"Den globala scenen som Catawiki erbjuder är extremt attraktiv, då den utesluter de astronomiska kostnaderna som man normalt associerar med auktionshus och konstgallerier och det hjälper mig att sälja mina konstverk i stor skala."
Seller: HaydenKaysHQ

Börja sälj till budgivare från hela världen

Börja sälj nu
Auctioneers

Om Catawikis Smyckesauktion

Sällsynta och vackra pärlhalsband värderared till flera miljoner dollar, de klaraste diamanter av högsta kvalité, guldringar, broscher och armband. Smycken har alltid varit en viktig del av människors liv. Otaliga arkeologiska fynd har påvisat hur viktiga smycken har varit i människans liv inom områden som religion och mode. Smycken gjorda av snäckor, ben och sten har klarats sig bra i jorden sedan förhistorisk tid medan ceremoniella keltiska halsband från Irland begravdes i tomber. Kunskapen att arbeta med metaller var ett viktigt steg i utvecklingen av smycken. Från 1200-talet i medeltida Europa bar kungligheter guld, silver och ädelstenar för att visa sin höga status och makt. Olika smycken används dagligen så väl som till fest i dagens samhälle.

Catawikis smyckesauktion innehåller objekt från olika tider, material och stilar. Ett par speciella objekt som sålts av Catawiki var ett halsbandsset i vitguld med 25.70 carat diamanter som såldes för 13 627 engelska pund och en diamant ring med en 2.02 carat diamant vilken sålde för 20 040 engelska pund. Catawikis smyckesauktion är det perfekta stället att sälja dina speciella objekt, antingen du planerar att sälja en vacker ädelsten eller en felfri diamant. Våra auktionsutropare som leder auktionerna är experter inom sina områden medan våra officiella notarier arbetar för att garantera att alla bud är giltiga. Så snart budgivningen är över, ser vårt säkra betalningssystem till att göra både säljare och köpare nöjda.

Catawiki är det ideala stället att sälja dina smycken. Börja sälja idag!