Records vinyl

Tjäna mer genom att sälja på Catawikis Skivauktion

Börja sälja nu

Med en global publik är Catawiki den perfekta plattformen att sälja dina objekt

Bara några av alla objekt inkluderade i vår Skivauktion

James Brown, lot of 10 original records

€ 103

JAZZ - ECM

€ 111

Boxset Herbie Hancock - The Complete Columbia Collection

€ 101

Ella Fitzgerald & Louis Armstrong - Complete studio master takes || still in sealing || 16 page book

€ 220

Om Catawiki och våra auktioner

Registrera gratis och börja sälja för att tjäna pengar på ett enkelt och säkert sätt

 1. Vad är Catawiki?

  Catawiki är det snabbast växande auktionshuset online i världen. Vår hemsida förenar internationella budgivare som vill sälja och köpa unika fantastiska objekt.

 2. Hur våra auktioner fungerar

  Med start varje fredag, håller Catawiki över 300 veckovisa auktioner över 80 olika kategorier från modern konst till klassiska bilar och från armbandsur till smycken och antikviteter.

 3. Våra auktionsutropare

  Mer än 170 auktionsutropare överser och leder våra auktioner vilket garanterar en bred kollektion av värdefulla objekt.

 4. Vad för objekt

  Vem som helst som äger ett speciellt objekt som förväntas att säljas för åtminstone 75 € kan enkelt lista det på en auktion.

 1. 35,000+

  objekt sålda varje vecka

 2. 174

  Specialiserade auktionsutropare

 3. 15 miljon

  besökare varje månad

 4. 300+

  auktioner per vecka

Hur du säljer via Catawiki

Sälj dina speciella objekt i fyra enkla steg

Börja sälja nu

Global säljpotential för en kostnad

Det är alltid gratis att lista dina objekt, du betalar bara en kostnad när ett objekt säljs

€ 0

Free listing

12.5%

Provision

Provisionskostnaden för säljarna är 12.5% av det vinnande budet (inkluderar inte moms). Provisionskostnaden går till att marknadsföra våra auktioner. Dina objekt kommer marknadsföras genom olika medier såsom online reklam, social media, e-post meddelanden, och tryckt reklam för att nämna några få.

Varför sälja genom Catawiki?

Specialiserade auktionsutropare, Internationell försäljningsmarknad & Snabb försäljning

 1. Specialiserade auktionsutropare

  Catawiki är ett av de enda auktionshusen online i världen som samarbetar med en grupp specialiserade auktionsutropare, som ser över och leder varje auktion. De är både nationella och internationella experter på sina områden. Alla objekt på vår plattform värderas och undersöks av våra auktionsutropare.

 2. Internationell försäljningsmarknad

  Varje månad besöker miljontals människor från hela världen Catawiki. Vår plattform är tillgänglig i mer än 15 olika språk såsom engelska, tyska, franska, nederländska, italienska, spanska, kinesiska och portugisiska.

 3. Snabb försäljning

  Catawiki auktionerar ut 35 000 objekt varje vecka på över 300 olika auktioner. Då vi har nya auktioner varje vecka, kan vi sälja dina objekt snabbt. Catawiki har inget max antal på hur många objekt du får sälja samtidigt.

Citat från våra säljare

Vi har mer än 150 000 säljare över fler än 80 olika kategorier

Anythingelse
"Catawiki kommer i kontakt med den målgruppen som jag är intresserad av. Det är oerhört bra för mig. Jag började smått, men nu kan jag leva på försäljningen som jag gör på Catawiki."
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
"Spansk konst är mycket mer uppskattat utomlands än vi någonsin kunde trott. Vi hade ingen aning om hur stor den internationella marknaden var innan vi började sälja på Catawiki."
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
"Den globala scenen som Catawiki erbjuder är extremt attraktiv, då den utesluter de astronomiska kostnaderna som man normalt associerar med auktionshus och konstgallerier och det hjälper mig att sälja mina konstverk i stor skala."
Seller: HaydenKaysHQ

Det är dags att sälja till budgivare från hela världen

Börja sälja nu
Auctioneers

Om Catawikis Skivauktion

Vinylskivor har alltid varit populärt bland musikälskare och säljare. Nu är vinylskivor populärare än någonsin och köps som aldrig förr. Även av de som inte har en skivspelare! Moderna skivspelare har sitt ursprung från “The Phonograph” som uppfanns 1877 av Thomas Edison. Denna maskin spelade ljudvågor som var etsade på en roterande platta eller “skiva”. Skivorna blev identifierbara genom sina olika omslag i kartong. Skivorna kom i storleken 45 eller 78 rpm. På mitten av 1900-talet började grafiska designers såsom Bob Cato skapa mer och mer iögonfallande bilder på omslagen. Det var vid detta tillfället som omslagen blev ett marknadsföringsredskap och ett sätt att uttrycka kreativitet.

Catawikis vinylauktioner innehåller skivor från stora kända band och respekterade solo artister. Skivorna återfinns i många olika intressanta storlekar och format. Catawikis breda utbud av vinylskivor gör deras auktioner till det perfekta stället att sälja dina skivor.

Med hundratals auktioner varje vecka och med ett brett utbud inom olika ämnen och kategorier och dessutom tusentals olika objekt, är Catawikis auktioner det perfekta stället att sälja speciella objekt. Objekten som säljs på Catawiki granskas av miljontals potentiella köpare, vilket betyder att ditt objekt får den maximala exponeringen gentemot en relevant publik. Våra auktioner sköts av auktionsutropare som är experter inom sina områden medan våra notarier arbetar för att garantera att buden är giltiga. Catawikis femstjärninga service gentemot säljare slutar inte när objektet är sålt utan fortsätter med ett tryggt och säkert betalningssystem som skänker sinnesro till både köpare och säljare.

Catawiki är det bästa stället att sälja dina speciella objekt. Börja sälja idag!