Vill du börja sälja på Catawikis skivauktion?

Catawikis auktioner överses av professionella auktionsutropare och lockar till sig miljontals potentiella budgivare från hela världen.

Börja sälja nu

Om Catawikis skivauktion

Vinylskivor har alltid varit populärt bland musikälskare och säljare. Nu är vinylskivor populärare än någonsin och köps som aldrig förr. Även av de som inte har en skivspelare! Moderna skivspelare har sitt ursprung från “The Phonograph” som uppfanns 1877 av Thomas Edison. Denna maskin spelade ljudvågor som var etsade på en roterande platta eller “skiva”. Skivorna blev identifierbara genom sina olika omslag i kartong. Skivorna kom i storleken 45 eller 78 rpm. På mitten av 1900-talet började grafiska designers såsom Bob Cato skapa mer och mer iögonfallande bilder på omslagen. Det var vid detta tillfället som omslagen blev ett marknadsföringsredskap och ett sätt att uttrycka kreativitet.

Catawikis vinylauktioner innehåller skivor från stora kända band och respekterade solo artister. Skivorna återfinns i många olika intressanta storlekar och format. Catawikis breda utbud av vinylskivor gör deras auktioner till det perfekta stället att sälja dina skivor.

Med hundratals auktioner varje vecka och med ett brett utbud inom olika ämnen och kategorier och dessutom tusentals olika objekt, är Catawikis auktioner det perfekta stället att sälja speciella objekt. Objekten som säljs på Catawiki granskas av miljontals potentiella köpare, vilket betyder att ditt objekt får den maximala exponeringen gentemot en relevant publik. Våra auktioner sköts av auktionsutropare som är experter inom sina områden medan våra notarier arbetar för att garantera att buden är giltiga. Catawikis femstjärninga service gentemot säljare slutar inte när objektet är sålt utan fortsätter med ett tryggt och säkert betalningssystem som skänker sinnesro till både köpare och säljare.

Catawiki är det bästa stället att sälja dina speciella objekt. Börja sälja idag!

Hur du säljer via Catawiki

 1. 1. Registrering för säljare

  Registrera dig för förmåner som säljare. Du kan lägga till hur många objekt som du vill.

 2. 2. Lägg till objekt

  Så snart dina objekt och beskrivningar har godtagits av auktionsutroparen, kan de auktioneras ut.

 3. 3. Spänningen med auktioner

  Var med om spänningen när budgivare från hela världen budar på dina objekt.

 4. 4. Tjäna pengar säkert

  Du blir inte ombedd att skicka dina objekt innan köparen har satt över betalningen. Catawiki

Fördelarna med Catawikis auktioner

 • High revenues

 • Swift sales

 • Secure payment format

 • International bidding audience

 • Auctioneer supervision

 • Optional reserve price for expensive items

 • Professional customer service

 • User friendly

Börja sälja nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.