Vill du börja sälja på Catawikis silver- och guldauktion?

Catawikis auktioner överses av professionella auktionsutropare och lockar till sig miljontals potentiella budgivare från hela världen.

Börja sälja nu

Om Catawikis silver- och guldauktion

Guld är mest troligt den kändaste av alla ädelmetaller och har varit ett efterfrågat material under tusentals år. Guld symboliserar rikedom och makt i många olika kulturer och civilisationer såsom de forntida egypterna och aztekerna och även bland monarker och kungligheter. Silver är också en högt värderad ädelmetall även om det är vanligare än guld. Silver har varit favorit metallen att använda vid skapandet av exklusiva bestick, köksgeråd, smycken och en massa andra objekt. Assaykontor startades historiskt världen över för att testa äktheten av dessa ädelmetaller för att bevara kvalitéten. Dessa kontor stämplar godkända föremål med en kontrollstämpel. Det är dessa stämplar som hjälper till att etablera varifrån ett föremål kommer ifrån, hur gammalt det är och att det är äkta.

Catawikis Silver och Guld auktion innehåller speciella objekt från skilda kategorier såsom dekorativt silver, guldtackor, nederländskt silver, silver och guld tallrikar och silver miniatyrer samt brittiskt och irländskt silver. Vare sig du planerar att sälja guldtackor eller smycken, silverljusstakar, bägare eller bestick är Catawikis Silver och Guld Auktion det ideala stället att sälja dina speciella objekt på. Våra officiella notarier garanterar att buden är giltiga och våra auktionsutropare som leder auktionerna är experter inom sina områden. Genom att lista dina högt uppskattade silver och guld objekt med Catawiki blir de synliga till miljontals potentiella budgivare och åtnjuter en perfekt exponering över nätet.

Catawiki auktionerar ut tusentals olika objekt varje vecka som granskas av samlare och entusiaster. Det betyder att Catawiki är det perfekta stället att sälja dina guld och silver objekt. Börja sälja idag!

Hur du säljer via Catawiki

 1. 1. Registrering för säljare

  Registrera dig för förmåner som säljare. Du kan lägga till hur många objekt som du vill.

 2. 2. Lägg till objekt

  Så snart dina objekt och beskrivningar har godtagits av auktionsutroparen, kan de auktioneras ut.

 3. 3. Spänningen med auktioner

  Var med om spänningen när budgivare från hela världen budar på dina objekt.

 4. 4. Tjäna pengar säkert

  Du blir inte ombedd att skicka dina objekt innan köparen har satt över betalningen. Catawiki

Fördelarna med Catawikis auktioner

 • High revenues

 • Swift sales

 • Secure payment format

 • International bidding audience

 • Auctioneer supervision

 • Optional reserve price for expensive items

 • Professional customer service

 • User friendly

Börja sälja nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.