Köp och sälj speciella objekt på våra auktioner
Till auktionerna

Kundtjänst verksamhetstimmar

eller ring det internationella numret +31 85 8881 501. Notera att avgifter från din tjänsteleverantör kan tillkomma när du ringer det internationella numret.

Svar på vanliga frågor finner du på: Hjälp

Silver gold

Tjäna mer genom att sälja på Catawikis Silver- och guldauktion

Börja sälj nu

Med en global publik är Catawiki den perfekta plattformen att sälja dina objekt.

Bara några av alla objekt inkluderade i vår Silver- och guldauktion

Guldtacka, 50 gram, Metalor Schweiz med certifikat

€ 2.000

1 kg silver Metalor Suisse med certifikat

€ 699

Guld lönnlöv

€ 1.299

Guld lönnlöv

€ 1.300

Om Catawiki och våra auktioner

Registrera dig gratis och börja sälja för att tjäna pengar på ett enkelt och säkert sätt

 1. Vad är Catawiki?

  Catawiki är det snabbast växande auktionshuset online i världen. Vår hemsida förenar internationella budgivare som vill sälja och köpa unika fantastiska objekt.

 2. Hur våra auktioner fungerar

  Med start varje fredag, håller Catawiki över 300 veckovisa auktioner över 80 olika kategorier från modern konst till klassiska bilar och från armbandsur till smycken och antikviteter.

 3. Våra auktionsutropare

  Mer än 170 auktionsutropare överser och leder våra auktioner vilket garanterar en bred kollektion av värdefulla objekt.

 4. Vad för objekt

  Vem som helst som äger ett speciellt objekt som förväntas att säljas för åtminstone 75 € kan enkelt lista det på en auktion.

 1. 35,000+

  objekt sålda varje vecka

 2. 174

  Specialiserade auktionsutropare

 3. 15 miljon

  besökare varje månad

 4. 300+

  auktioner per vecka

Hur du säljer via Catawiki

Sälj dina speciella objekt i fyra enkla steg

Börja sälj nu

Global säljpotential för en kostnad

Det är alltid gratis att lista dina objekt, du betalar bara en kostnad när ett objekt säljs

€ 0

Kostnadsfri annonsering

12.5%

Provision

Provisionskostnaden för säljarna är 12.5% av det vinnande budet (inkluderar inte moms). Provisionskostnaden går till att marknadsföra våra auktioner. Dina objekt kommer marknadsföras genom olika medier såsom onlinereklam, social media, e-postmeddelanden, och tryckt reklam för att nämna några få.

Catawiki - Bästa stället att sälja på

Specialiserade auktionsutropare, Internationell försäljningsmarknad & Snabb försäljning

 1. Specialiserade auktionsutropare

  Catawiki är ett av de enda auktionshusen online i världen som arbetar med ett stort team av specialiserade auktionsexperter som skräddarsyr och övervakar auktionerna. De är lokala och internationella experter inom sitt ämnesområde och ansvarar för att bedöma kvaliteten och äktheten av objekten som auktioneras. Under hela processen, från inskickandet till försäljningen av objektet, agerar de dessutom rådgivare till både köpare och säljare.

 2. Internationell försäljningsmarknad

  Varje månad besöker miljontals människor från hela världen Catawiki. Vår plattform är tillgänglig i mer än 15 olika språk såsom engelska, tyska, franska, nederländska, italienska, spanska, kinesiska och portugisiska.

 3. Snabb försäljning

  Catawiki auktionerar ut 35 000 objekt varje vecka på över 300 olika auktioner. Då vi har nya auktioner varje vecka, kan vi sälja dina objekt snabbt. Catawiki har inget max antal på hur många objekt du får sälja samtidigt.

Citat från våra säljare

Vi har mer än 150 000 säljare över fler än 80 olika kategorier

Anythingelse
"Catawiki kommer i kontakt med den målgruppen som jag är intresserad av. Det är oerhört bra för mig. Jag började smått, men nu kan jag leva på försäljningen som jag gör på Catawiki."
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
"Spansk konst är mycket mer uppskattat utomlands än vi någonsin kunde trott. Vi hade ingen aning om hur stor den internationella marknaden var innan vi började sälja på Catawiki."
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
"Den globala scenen som Catawiki erbjuder är extremt attraktiv, då den utesluter de astronomiska kostnaderna som man normalt associerar med auktionshus och konstgallerier och det hjälper mig att sälja mina konstverk i stor skala."
Seller: HaydenKaysHQ

Börja sälj till budgivare från hela världen

Börja sälj nu
Auctioneers

Om Catawikis Silver- och guldauktion

Guld är mest troligt den kändaste av alla ädelmetaller och har varit ett efterfrågat material under tusentals år. Guld symboliserar rikedom och makt i många olika kulturer och civilisationer såsom de forntida egypterna och aztekerna och även bland monarker och kungligheter. Silver är också en högt värderad ädelmetall även om det är vanligare än guld. Silver har varit favorit metallen att använda vid skapandet av exklusiva bestick, köksgeråd, smycken och en massa andra objekt. Assaykontor startades historiskt världen över för att testa äktheten av dessa ädelmetaller för att bevara kvalitéten. Dessa kontor stämplar godkända föremål med en kontrollstämpel. Det är dessa stämplar som hjälper till att etablera varifrån ett föremål kommer ifrån, hur gammalt det är och att det är äkta.

Catawikis Silver och Guld auktion innehåller speciella objekt från skilda kategorier såsom dekorativt silver, guldtackor, nederländskt silver, silver och guld tallrikar och silver miniatyrer samt brittiskt och irländskt silver. Vare sig du planerar att sälja guldtackor eller smycken, silverljusstakar, bägare eller bestick är Catawikis Silver och Guld Auktion det ideala stället att sälja dina speciella objekt på. Våra officiella notarier garanterar att buden är giltiga och våra auktionsutropare som leder auktionerna är experter inom sina områden. Genom att lista dina högt uppskattade silver och guld objekt med Catawiki blir de synliga till miljontals potentiella budgivare och åtnjuter en perfekt exponering över nätet.

Catawiki auktionerar ut tusentals olika objekt varje vecka som granskas av samlare och entusiaster. Det betyder att Catawiki är det perfekta stället att sälja dina guld och silver objekt. Börja sälja idag!