Comics

Tjäna mer genom att sälja på Catawikis Serietidningsauktion

Börja sälja nu

Med en global publik är Catawiki den perfekta plattformen att sälja dina objekt

Bara några av alla objekt inkluderade i vår Serietidningsauktion

Franquin, André-Leblon Delienne-tomboy bild med Spip att lyktstolpe/Spirou et Spip réverbère (1997)

€ 185

Biddeloo, Karel - Originele airbrush tekening - Mixed-Media Art - De Rode Ridder - Galaxa en Johan (jaren '80)

€ 280

Suske en Wiske TV-7 - De ringelingschat - sc - 1e druk - (1962)

€ 241

Suske en Wiske TG-56 - De Circusbaron - 1e druk - (1965)

€ 220

Om Catawiki och våra auktioner

Registrera gratis och börja sälja för att tjäna pengar på ett enkelt och säkert sätt

 1. Vad är Catawiki?

  Catawiki är det snabbast växande auktionshuset online i världen. Vår hemsida förenar internationella budgivare som vill sälja och köpa unika fantastiska objekt.

 2. Hur våra auktioner fungerar

  Med start varje fredag, håller Catawiki över 300 veckovisa auktioner över 80 olika kategorier från modern konst till klassiska bilar och från armbandsur till smycken och antikviteter.

 3. Våra auktionsutropare

  Mer än 170 auktionsutropare överser och leder våra auktioner vilket garanterar en bred kollektion av värdefulla objekt.

 4. Vad för objekt

  Vem som helst som äger ett speciellt objekt som förväntas att säljas för åtminstone 75 € kan enkelt lista det på en auktion.

 1. 35,000+

  objekt sålda varje vecka

 2. 174

  Specialiserade auktionsutropare

 3. 15 miljon

  besökare varje månad

 4. 300+

  auktioner per vecka

Hur du säljer via Catawiki

Sälj dina speciella objekt i fyra enkla steg

Börja sälja nu

Global säljpotential för en kostnad

Det är alltid gratis att lista dina objekt, du betalar bara en kostnad när ett objekt säljs

€ 0

Free listing

12.5%

Provision

Provisionskostnaden för säljarna är 12.5% av det vinnande budet (inkluderar inte moms). Provisionskostnaden går till att marknadsföra våra auktioner. Dina objekt kommer marknadsföras genom olika medier såsom online reklam, social media, e-post meddelanden, och tryckt reklam för att nämna några få.

Varför sälja genom Catawiki?

Specialiserade auktionsutropare, Internationell försäljningsmarknad & Snabb försäljning

 1. Specialiserade auktionsutropare

  Catawiki är ett av de enda auktionshusen online i världen som samarbetar med en grupp specialiserade auktionsutropare, som ser över och leder varje auktion. De är både nationella och internationella experter på sina områden. Alla objekt på vår plattform värderas och undersöks av våra auktionsutropare.

 2. Internationell försäljningsmarknad

  Varje månad besöker miljontals människor från hela världen Catawiki. Vår plattform är tillgänglig i mer än 15 olika språk såsom engelska, tyska, franska, nederländska, italienska, spanska, kinesiska och portugisiska.

 3. Snabb försäljning

  Catawiki auktionerar ut 35 000 objekt varje vecka på över 300 olika auktioner. Då vi har nya auktioner varje vecka, kan vi sälja dina objekt snabbt. Catawiki har inget max antal på hur många objekt du får sälja samtidigt.

Citat från våra säljare

Vi har mer än 150 000 säljare över fler än 80 olika kategorier

Anythingelse
"Catawiki kommer i kontakt med den målgruppen som jag är intresserad av. Det är oerhört bra för mig. Jag började smått, men nu kan jag leva på försäljningen som jag gör på Catawiki."
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
"Spansk konst är mycket mer uppskattat utomlands än vi någonsin kunde trott. Vi hade ingen aning om hur stor den internationella marknaden var innan vi började sälja på Catawiki."
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
"Den globala scenen som Catawiki erbjuder är extremt attraktiv, då den utesluter de astronomiska kostnaderna som man normalt associerar med auktionshus och konstgallerier och det hjälper mig att sälja mina konstverk i stor skala."
Seller: HaydenKaysHQ

Det är dags att sälja till budgivare från hela världen

Börja sälja nu
Auctioneers

Om Catawikis Serietidningsauktion

Serietidningshjältar dominerar dagens filmer och populär kultur. Dessa hjältar inspirerar och fängslar publiken antingen det är den enastående ihärdigheten och smidigheten av Batman, de övermänskliga förmågorna hos The Fantastic Four eller den patriotiska Captain America. Serietidningarna som vi idag känner till och älskar publicerades först under 1920- och 1930-talet. I Storbritannien började tillverkarna att inrikta sin kreativitet gentemot barn och skapade populära serier såsom The Beano och The Dandy medan Georges Prosper Remi (känd som Hergé) i Belgien skapade Tintin. I Japan etablerade Osamu Tezuka efter slutet av andra världkriget Manga - genren. I USA introducerade det nu kända Marvel Comics The Fantastic Four år 1961. Därefter följde många framgångsrika titlar av serieskapare såsom Stan Lee och Jack Kirby.

Catawikis auktion av serietidningar innehåller objekt från olika kategorier som Original Seriekonst, Amerikanska serietidningar och Tintin. Catawikis auktion av serietidningar är det ideala stället att sälja dina serietidningsklenoder, antingen du planerar att sälja en sällsynt första upplaga eller en amerikansk serietidning av Marvel. Våra auktionsutropare som leder auktionerna är experter inom sina områden medan våra officiella notarier arbetar för att garantera att alla bud är giltiga. Så snart budgivningen är över, ser vårt säkra betalningssystem till att göra både säljare och köpare nöjda.

Catawiki är det bästa stället att sälja dina serietidningar. Börja sälja idag!