Devotional items

Tjäna mer genom att sälja på Catawikis Auktion av religiösa föremål

Börja sälja nu

Med en global publik är Catawiki den perfekta plattformen att sälja dina objekt

Bara några av alla objekt inkluderade i vår Auktion av religiösa föremål

Om Catawiki och våra auktioner

Registrera gratis och börja sälja för att tjäna pengar på ett enkelt och säkert sätt

 1. Vad är Catawiki?

  Catawiki är det snabbast växande auktionshuset online i världen. Vår hemsida förenar internationella budgivare som vill sälja och köpa unika fantastiska objekt.

 2. Hur våra auktioner fungerar

  Med start varje fredag, håller Catawiki över 300 veckovisa auktioner över 80 olika kategorier från modern konst till klassiska bilar och från armbandsur till smycken och antikviteter.

 3. Våra auktionsutropare

  Mer än 170 auktionsutropare överser och leder våra auktioner vilket garanterar en bred kollektion av värdefulla objekt.

 4. Vad för objekt

  Vem som helst som äger ett speciellt objekt som förväntas att säljas för åtminstone 75 € kan enkelt lista det på en auktion.

 1. 35,000+

  objekt sålda varje vecka

 2. 174

  Specialiserade auktionsutropare

 3. 15 miljon

  besökare varje månad

 4. 300+

  auktioner per vecka

Hur du säljer via Catawiki

Sälj dina speciella objekt i fyra enkla steg

Börja sälja nu

Global säljpotential för en kostnad

Det är alltid gratis att lista dina objekt, du betalar bara en kostnad när ett objekt säljs

€ 0

Free listing

12.5%

Provision

Provisionskostnaden för säljarna är 12.5% av det vinnande budet (inkluderar inte moms). Provisionskostnaden går till att marknadsföra våra auktioner. Dina objekt kommer marknadsföras genom olika medier såsom online reklam, social media, e-post meddelanden, och tryckt reklam för att nämna några få.

Varför sälja genom Catawiki?

Specialiserade auktionsutropare, Internationell försäljningsmarknad & Snabb försäljning

 1. Specialiserade auktionsutropare

  Catawiki är ett av de enda auktionshusen online i världen som samarbetar med en grupp specialiserade auktionsutropare, som ser över och leder varje auktion. De är både nationella och internationella experter på sina områden. Alla objekt på vår plattform värderas och undersöks av våra auktionsutropare.

 2. Internationell försäljningsmarknad

  Varje månad besöker miljontals människor från hela världen Catawiki. Vår plattform är tillgänglig i mer än 15 olika språk såsom engelska, tyska, franska, nederländska, italienska, spanska, kinesiska och portugisiska.

 3. Snabb försäljning

  Catawiki auktionerar ut 35 000 objekt varje vecka på över 300 olika auktioner. Då vi har nya auktioner varje vecka, kan vi sälja dina objekt snabbt. Catawiki har inget max antal på hur många objekt du får sälja samtidigt.

Citat från våra säljare

Vi har mer än 150 000 säljare över fler än 80 olika kategorier

Anythingelse
"Catawiki kommer i kontakt med den målgruppen som jag är intresserad av. Det är oerhört bra för mig. Jag började smått, men nu kan jag leva på försäljningen som jag gör på Catawiki."
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
"Spansk konst är mycket mer uppskattat utomlands än vi någonsin kunde trott. Vi hade ingen aning om hur stor den internationella marknaden var innan vi började sälja på Catawiki."
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
"Den globala scenen som Catawiki erbjuder är extremt attraktiv, då den utesluter de astronomiska kostnaderna som man normalt associerar med auktionshus och konstgallerier och det hjälper mig att sälja mina konstverk i stor skala."
Seller: HaydenKaysHQ

Det är dags att sälja till budgivare från hela världen

Börja sälja nu
Auctioneers

Om Catawikis Auktion av religiösa föremål

Michelangelos målningar i det Sixtinska kapellet i Vatikanen, Bröllopet i Kana av Paolo Veronese i Venedig eller Nattvarden av Leonardo Da Vinci som hänger i Dominikanerklostret i Santa Maria delle Grazie kyrkan i Milano, Italien. Där finns ingen tvivlan om att en stor del av den vackraste konsten och skulpturerna som vi åtnjuter nuförtiden skapades på grund av religiös hängivenhet. Religiös hängivenhet har också varit motiveringen bakom några av världens vackraste byggnader såsom St. Petersskyrkan och katedralen i Notre Dame i Paris.

Catawikis auktion av religiösa hängivenhetsobjekt presenterar vackra skulpturer, smycken, målningar, ceremoniella vapen som alla skapades under religiös hängivenhet. Dessa speciella och ovanliga objekt tillhör en blandning av olika religioner och trossamfund och utgör en bestående dragningskraft för samlare och troende. Antingen du planerar att sälja ett utsmyckat krucifix, en målning av Jungfru Maria eller en Buddha i marmor så är Catawikis auktion av religiösa hängivenhetsobjekt det perfekta stället att sälja ditt speciella objekt. Med tusentals olika objekt till salu i hundratals olika kategorier varje vecka är Catawiki den perfekta marknadsplatsen att sälja dina sällsynta objekt. Våra auktionsutropare är experter inom sina områden och leder auktionerna från start till mål. Genom att lista dina föremål på Catawiki kommer de att synas inför en relevant publik av samlare och entusiaster. Vårt säkra betalningssystem håller både köpare och säljare glada.

Catawiki är det ideala stället att sälja dina religiösa hängivenhetsobjekt. Börja sälja idag!