Vill du börja sälja på Catawikis paniniauktion?

Catawikis auktioner överses av professionella auktionsutropare och lockar till sig miljontals potentiella budgivare från hela världen.

Börja sälja nu

Om Catawikis paniniauktion

Panini Group som startades i Modena, Italien av bröderna Panini producerar nuförtiden en stor sortering av tidningar, böcker, samlarkort och andra samlarobjekt. Namnet Panini är förmodligen mest känt för färgglada sportklistermärken och klistermärkesalbum för samlare. Panini klistermärkessamlare ökar sin samling genom att byta klistermärken med andra samlare. Dessa klistermärken kan köpas i små kuvert som är omslutna, så att samlaren inte kan se vilka klistermärken som ingår i paketen. Panini-klistermärkena var först mest populära bland sport fantaster. Det var speciellt fotbollsintresserade som köpte dem för att samla märken från en speciell tävling som “the World Cup” i sina Paninialbum. Panini klistermärkesalbum erbjuder nu en stor variation av ämnen till exempel filmer, serietidningskaraktärer och kändisar.

Catawikis auktion av Panini objekt innehåller kompletta klistermärkessamlingar från historiska sporttävlingar, lösa klistermärken och högt efterfrågade vintage objekt. Catawikis auktion av Panini objekt är det bästa stället att sälja dina speciella Panini objekt, antingen du planerar att sälja en hel kollektion eller ett högt uppskattat klistermärke. Med tusentals objekt sålda varje vecka över hundratals olika kategorier kommer ditt objekt listas inför miljontals potentiella budgivare. Våra auktionsutropare som leder auktionerna är experter inom sina områden medan våra officiella notarier arbetar för att garantera att alla bud är giltiga. Så snart budgivningen är över, ser vårt säkra betalningssystem till att göra både säljare och köpare nöjda.

Catawiki är det ideala stället att sälja ditt speciella Panini objekt. Börja sälja idag!

Hur du säljer via Catawiki

 1. 1. Registrering för säljare

  Registrera dig för förmåner som säljare. Du kan lägga till hur många objekt som du vill.

 2. 2. Lägg till objekt

  Så snart dina objekt och beskrivningar har godtagits av auktionsutroparen, kan de auktioneras ut.

 3. 3. Spänningen med auktioner

  Var med om spänningen när budgivare från hela världen budar på dina objekt.

 4. 4. Tjäna pengar säkert

  Du blir inte ombedd att skicka dina objekt innan köparen har satt över betalningen. Catawiki

Fördelarna med Catawikis auktioner

 • High revenues

 • Swift sales

 • Secure payment format

 • International bidding audience

 • Auctioneer supervision

 • Optional reserve price for expensive items

 • Professional customer service

 • User friendly

Börja sälja nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.