Köp och sälj speciella objekt på våra auktioner
Till auktionerna

Kundtjänst verksamhetstimmar

eller ring det internationella numret +31 85 8881 501. Notera att avgifter från din tjänsteleverantör kan tillkomma när du ringer det internationella numret.

Svar på vanliga frågor finner du på: Hjälp

Natural history

Tjäna mer genom att sälja på Catawikis Naturhistorisk auktion

Börja sälj nu

Med en global publik är Catawiki den perfekta plattformen att sälja dina objekt.

Bara några av alla objekt inkluderade i vår Naturhistorisk auktion

Fantastisk fantomer i blå fluorit kristaller med hund tand kalcit - 70 x 62 x 48 mm - 221gr

€ 225

Fin och varierad samling Mineral stenar och sniderier - 4-19cm - 4.217kg (24)

€ 551

Mycket 8 dyrbara naturliga Emerald intensiv färg från Colombia - dyrbara hitta - 44 gm - 220 ct (8)

€ 360

Celestine på matrix - hög kvalitet - 16 x 15 x 10,5 cm - 3,3 kg

€ 345

Om Catawiki och våra auktioner

Registrera dig gratis och börja sälja för att tjäna pengar på ett enkelt och säkert sätt

 1. Vad är Catawiki?

  Catawiki är det snabbast växande auktionshuset online i världen. Vår hemsida förenar internationella budgivare som vill sälja och köpa unika fantastiska objekt.

 2. Hur våra auktioner fungerar

  Med start varje fredag, håller Catawiki över 300 veckovisa auktioner över 80 olika kategorier från modern konst till klassiska bilar och från armbandsur till smycken och antikviteter.

 3. Våra auktionsutropare

  Mer än 170 auktionsutropare överser och leder våra auktioner vilket garanterar en bred kollektion av värdefulla objekt.

 4. Vad för objekt

  Vem som helst som äger ett speciellt objekt som förväntas att säljas för åtminstone 75 € kan enkelt lista det på en auktion.

 1. 35,000+

  objekt sålda varje vecka

 2. 174

  Specialiserade auktionsutropare

 3. 15 miljon

  besökare varje månad

 4. 300+

  auktioner per vecka

Hur du säljer via Catawiki

Sälj dina speciella objekt i fyra enkla steg

Börja sälj nu

Global säljpotential för en kostnad

Det är alltid gratis att lista dina objekt, du betalar bara en kostnad när ett objekt säljs

€ 0

Kostnadsfri annonsering

12.5%

Provision

Provisionskostnaden för säljarna är 12.5% av det vinnande budet (inkluderar inte moms). Provisionskostnaden går till att marknadsföra våra auktioner. Dina objekt kommer marknadsföras genom olika medier såsom onlinereklam, social media, e-postmeddelanden, och tryckt reklam för att nämna några få.

Catawiki - Bästa stället att sälja på

Specialiserade auktionsutropare, Internationell försäljningsmarknad & Snabb försäljning

 1. Specialiserade auktionsutropare

  Catawiki är ett av de enda auktionshusen online i världen som arbetar med ett stort team av specialiserade auktionsexperter som skräddarsyr och övervakar auktionerna. De är lokala och internationella experter inom sitt ämnesområde och ansvarar för att bedöma kvaliteten och äktheten av objekten som auktioneras. Under hela processen, från inskickandet till försäljningen av objektet, agerar de dessutom rådgivare till både köpare och säljare.

 2. Internationell försäljningsmarknad

  Varje månad besöker miljontals människor från hela världen Catawiki. Vår plattform är tillgänglig i mer än 15 olika språk såsom engelska, tyska, franska, nederländska, italienska, spanska, kinesiska och portugisiska.

 3. Snabb försäljning

  Catawiki auktionerar ut 35 000 objekt varje vecka på över 300 olika auktioner. Då vi har nya auktioner varje vecka, kan vi sälja dina objekt snabbt. Catawiki har inget max antal på hur många objekt du får sälja samtidigt.

Citat från våra säljare

Vi har mer än 150 000 säljare över fler än 80 olika kategorier

Anythingelse
"Catawiki kommer i kontakt med den målgruppen som jag är intresserad av. Det är oerhört bra för mig. Jag började smått, men nu kan jag leva på försäljningen som jag gör på Catawiki."
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
"Spansk konst är mycket mer uppskattat utomlands än vi någonsin kunde trott. Vi hade ingen aning om hur stor den internationella marknaden var innan vi började sälja på Catawiki."
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
"Den globala scenen som Catawiki erbjuder är extremt attraktiv, då den utesluter de astronomiska kostnaderna som man normalt associerar med auktionshus och konstgallerier och det hjälper mig att sälja mina konstverk i stor skala."
Seller: HaydenKaysHQ

Börja sälj till budgivare från hela världen

Börja sälj nu
Auctioneers

Om Catawikis Naturhistorisk auktion

Naturhistoria grundas på observerande studier och undersökningar av organismer såsom djur, växter och svamp i dess hemmiljö. Kunskaper inom ämnet ökade tack vare framgångsrika studier under 1800-talet av kända naturhistoriker såsom Alfred Wallace, Henry Bates och Charles Darwin. Dessa pionjärer reste över hela världen och samlade in stora mängder provexemplar. Studierna av dessa provexemplar har lett till att finna många teorier såsom Charles Darwins evolutionsteori.

Vare sig du vill sälja en fossil av ett mammutben, en meteorit, en förhistorisk insect i en bärnsten eller en sällsynt och dyrbar ädelsten så finns det en auktion på Catawiki som passar ditt objekt. Då många naturhistoriska objekt är högt värderade är det viktigt att både köpare och säljare känner sig trygga när de använder sig av våra auktioner. Därför leder våra auktionsutropare auktionerna som faller inom deras område av expertis, medan våra notarier arbetar för att garantera att buden är giltiga. När du väl har sålt ditt objekt vill du också vara säker på att betalningen förs över på ett säkert och smidigt sätt och att köparen är nöjd med betalningsprocessen. Vårt betalningssystem erbjuder säkra betalningar som resulterar i en nöjd köpare.

Catawiki erbjuder en skräddarsydd marknadsplats som är utformad med ditt naturhistoriska objekt i åtanke. Med tusentals objekt och miljontals potentiella budare, arbetar vi hårt varje vecka för att garantera att just ditt objekt får den bästa exponeringen på nätet.

Catawiki är det bästa stället att sälja dina naturhistoriska objekt. Börja lista dina objekt idag!