Coins

Tjäna mer genom att sälja på Catawikis Myntauktion

Börja sälja nu

Med en global publik är Catawiki den perfekta plattformen att sälja dina objekt

Bara några av alla objekt inkluderade i vår Myntauktion

England - twopence - 1797 - King George lll Cartwheel - (518)

€ 177

Storbritannien - ½ Sovereign 1887 Victoria - guld

€ 245

Storbritannien - 6 Pence 1707E Queen Anne - silver

€ 78

Sverige - Crown 1889 Victoria - silver

€ 79

Om Catawiki och våra auktioner

Registrera gratis och börja sälja för att tjäna pengar på ett enkelt och säkert sätt

 1. Vad är Catawiki?

  Catawiki är det snabbast växande auktionshuset online i världen. Vår hemsida förenar internationella budgivare som vill sälja och köpa unika fantastiska objekt.

 2. Hur våra auktioner fungerar

  Med start varje fredag, håller Catawiki över 300 veckovisa auktioner över 80 olika kategorier från modern konst till klassiska bilar och från armbandsur till smycken och antikviteter.

 3. Våra auktionsutropare

  Mer än 170 auktionsutropare överser och leder våra auktioner vilket garanterar en bred kollektion av värdefulla objekt.

 4. Vad för objekt

  Vem som helst som äger ett speciellt objekt som förväntas att säljas för åtminstone 75 € kan enkelt lista det på en auktion.

 1. 35,000+

  objekt sålda varje vecka

 2. 174

  Specialiserade auktionsutropare

 3. 15 miljon

  besökare varje månad

 4. 300+

  auktioner per vecka

Hur du säljer via Catawiki

Sälj dina speciella objekt i fyra enkla steg

Börja sälja nu

Global säljpotential för en kostnad

Det är alltid gratis att lista dina objekt, du betalar bara en kostnad när ett objekt säljs

€ 0

Free listing

12.5%

Provision

Provisionskostnaden för säljarna är 12.5% av det vinnande budet (inkluderar inte moms). Provisionskostnaden går till att marknadsföra våra auktioner. Dina objekt kommer marknadsföras genom olika medier såsom online reklam, social media, e-post meddelanden, och tryckt reklam för att nämna några få.

Varför sälja genom Catawiki?

Specialiserade auktionsutropare, Internationell försäljningsmarknad & Snabb försäljning

 1. Specialiserade auktionsutropare

  Catawiki är ett av de enda auktionshusen online i världen som samarbetar med en grupp specialiserade auktionsutropare, som ser över och leder varje auktion. De är både nationella och internationella experter på sina områden. Alla objekt på vår plattform värderas och undersöks av våra auktionsutropare.

 2. Internationell försäljningsmarknad

  Varje månad besöker miljontals människor från hela världen Catawiki. Vår plattform är tillgänglig i mer än 15 olika språk såsom engelska, tyska, franska, nederländska, italienska, spanska, kinesiska och portugisiska.

 3. Snabb försäljning

  Catawiki auktionerar ut 35 000 objekt varje vecka på över 300 olika auktioner. Då vi har nya auktioner varje vecka, kan vi sälja dina objekt snabbt. Catawiki har inget max antal på hur många objekt du får sälja samtidigt.

Citat från våra säljare

Vi har mer än 150 000 säljare över fler än 80 olika kategorier

Anythingelse
"Catawiki kommer i kontakt med den målgruppen som jag är intresserad av. Det är oerhört bra för mig. Jag började smått, men nu kan jag leva på försäljningen som jag gör på Catawiki."
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
"Spansk konst är mycket mer uppskattat utomlands än vi någonsin kunde trott. Vi hade ingen aning om hur stor den internationella marknaden var innan vi började sälja på Catawiki."
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
"Den globala scenen som Catawiki erbjuder är extremt attraktiv, då den utesluter de astronomiska kostnaderna som man normalt associerar med auktionshus och konstgallerier och det hjälper mig att sälja mina konstverk i stor skala."
Seller: HaydenKaysHQ

Det är dags att sälja till budgivare från hela världen

Börja sälja nu
Auctioneers

Om Catawikis Myntauktion

Man tror att metoden att använda mynt som betalning härstammar från runt 400 eller 500-talet f.Kr. De grekiska landsorterna Aegina, Samos och Miletus tros ha präglat mynt åt de gamla egyptierna medan mynt tros ha introducerats i Persien runt år 546 f.Kr. Sedan dess introduktion, har mynt varit ett viktigt ekonomiskt verktyg runt hela världen. Från början var de gjorda av ädelmetaller såsom guld, men makthavare och regeringar har över tid sett till att minska värdet på dem. Detta gjordes oftast genom att minska mängden av ädelmetall i mynten men ibland skars en del av myntet bort. En anledning var att öka inkomsterna för makthavaren på folkets bekostnad. Moderna mynt representerar nuförtiden ett symboliskt värde till skillnad från metallen de innehåller.

Catawikis Myntauktion har sålt prestigefyllda objekt såsom ett sovereign guldmynt från år 1639 vilket såldes för 2645 engelska pund och ett nederländskt fem gulden mynt från år 1843 vilket såldes för 3609 engelska pund. Catawikis Myntauktion är det bästa stället att sälja dina speciella objekt, antingen du har en samling antika mynt eller sällsynta moderna mynt. Våra auktionsutropare som leder auktionerna är experter inom sina områden och ser till att auktionerna flyter på smidigt medan våra officiella notarier arbetar för att garantera att alla bud är giltiga. Så snart budgivningen är över, ser vårt säkra betalningssystem till att både säljare och köpare är nöjda.

Catawiki är det bästa stället att sälja dina mynt. Börja sälja idag!