Musical instruments

Tjäna mer genom att sälja på Catawikis Auktion av musikinstrument

Börja sälja nu

Med en global publik är Catawiki den perfekta plattformen att sälja dina objekt

Bara några av många objekt sålda på vår Auktion av musikinstrument

Gibson ES-335 Dot Vintage Sunburst Custom Shop Memphis 2013 med COA

€ 2.450

Epiphone Les Paul Junior undertecknats av Slash 'Guns n' Roses med COA av PSA/DNA

€ 2.800

Huntingtons Stratocaster undertecknats av Keith Richards 'Rolling Stones' med COA av PSA DNA

€ 4.500

Stratocaster modell gitarr som undertecknats av Köttfärslimpa med COA av VIP autografer

€ 770

Om Catawiki och våra auktioner

Registrera gratis och börja sälja för att tjäna pengar på ett enkelt och säkert sätt

 1. Vad är Catawiki?

  Catawiki är det snabbast växande auktionshuset online i världen. Vår hemsida förenar internationella budgivare som vill sälja och köpa unika fantastiska objekt.

 2. Hur våra auktioner fungerar

  Med start varje fredag, håller Catawiki över 300 veckovisa auktioner över 80 olika kategorier från modern konst till klassiska bilar och från armbandsur till smycken och antikviteter.

 3. Våra auktionsutropare

  Mer än 170 auktionsutropare överser och leder våra auktioner vilket garanterar en bred kollektion av värdefulla objekt.

 4. Vad för objekt

  Vem som helst som äger ett speciellt objekt som förväntas att säljas för åtminstone 75 € kan enkelt lista det på en auktion.

 1. 35,000+

  objekt sålda varje vecka

 2. 174

  Specialiserade auktionsutropare

 3. 15 miljon

  besökare varje månad

 4. 300+

  auktioner per vecka

Hur du säljer via Catawiki

Sälj dina speciella objekt i fyra enkla steg

Börja sälja nu

Global säljpotential för en kostnad

Det är alltid gratis att lista dina objekt, du betalar bara en kostnad när ett objekt säljs

€ 0

Free listing

12.5%

Provision

Provisionskostnaden för säljarna är 12.5% av det vinnande budet (inkluderar inte moms). Provisionskostnaden går till att marknadsföra våra auktioner. Dina objekt kommer marknadsföras genom olika medier såsom online reklam, social media, e-post meddelanden, och tryckt reklam för att nämna några få.

Varför sälja genom Catawiki?

Specialiserade auktionsutropare, Internationell försäljningsmarknad & Snabb försäljning

 1. Specialiserade auktionsutropare

  Catawiki är ett av de enda auktionshusen online i världen som samarbetar med en grupp specialiserade auktionsutropare, som ser över och leder varje auktion. De är både nationella och internationella experter på sina områden. Alla objekt på vår plattform värderas och undersöks av våra auktionsutropare.

 2. Internationell försäljningsmarknad

  Varje månad besöker miljontals människor från hela världen Catawiki. Vår plattform är tillgänglig i mer än 15 olika språk såsom engelska, tyska, franska, nederländska, italienska, spanska, kinesiska och portugisiska.

 3. Snabb försäljning

  Catawiki auktionerar ut 35 000 objekt varje vecka på över 300 olika auktioner. Då vi har nya auktioner varje vecka, kan vi sälja dina objekt snabbt. Catawiki har inget max antal på hur många objekt du får sälja samtidigt.

Citat från våra säljare

Vi har mer än 150 000 säljare över fler än 80 olika kategorier

Anythingelse
"Catawiki kommer i kontakt med den målgruppen som jag är intresserad av. Det är oerhört bra för mig. Jag började smått, men nu kan jag leva på försäljningen som jag gör på Catawiki."
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
"Spansk konst är mycket mer uppskattat utomlands än vi någonsin kunde trott. Vi hade ingen aning om hur stor den internationella marknaden var innan vi började sälja på Catawiki."
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
"Den globala scenen som Catawiki erbjuder är extremt attraktiv, då den utesluter de astronomiska kostnaderna som man normalt associerar med auktionshus och konstgallerier och det hjälper mig att sälja mina konstverk i stor skala."
Seller: HaydenKaysHQ

Det är dags att sälja till budgivare från hela världen

Börja sälja nu
Auctioneers

Om Catawikis Auktion av musikinstrument

I tusentals år har musik varit en viktig del av livet inom många sällskap världen över. Inom västerländsk kultur är några kända musik grenar medeltida-, renässans-, barock-, klassisk-, romantisk- och modern musik. På 1900-talet hjälpte tekniken till att göra det möjligt för musiker att lägga till speciella effekter och nya ljud. Den digitala teknologin har även hjälpt till med att snabbt kunna redigera musiken innan den ges ut. Det finns idag hundratals kända instrument. Allt från stränginstrument såsom fioler och gitarrer till slagverk såsom trummor och cymbaler. Samlare och entusiaster prisar instrument för dess ovanliga design, fantastiska ljud och att de används av celebriteter.

Catawikis auktion av musikinstrument har innehållit objekt såsom en bassaxofon av Rene Guinot vilken såldes för 1924 engelska pund och en elektrisk Fender Stratocaster gitarr från år 1959 vilken såldes för 6413 engelska pund. Catawikis auktion av musikinstrument är det bästa stället att sälja dina speciella objekt, antingen du planerar att sälja ett instrument som tillhört en känd musiker eller ett antikt instrument med en intressant historia. Med tusentals objekt över hundratals av olika kategorier till salu varje vecka är Catatwikis auktioner det perfekta stället att sälja dina instrument. Genom att lista ditt speciella objekt med Catawiki kommer det att synas inför miljontals potentiella budgivare såsom samlare och entusiaster. Våra auktionsutropare som leder auktionerna är experter inom sina områden medan våra officiella notarier arbetar för att garantera att alla bud är giltiga. Så snart budgivningen är över, ser vårt säkra betalningssystem till att göra både säljare och köpare nöjda.

Catawiki är det perfekta stället att sälja dina speciella objekt. Börja sälja idag!