Till auktionerna

Kundtjänst verksamhetstimmar

eller ring det internationella numret +31 85 8881 501. Notera att avgifter från din tjänsteleverantör kan tillkomma när du ringer det internationella numret.

Svar på vanliga frågor finner du på: Hjälp

Model trains

Tjäna mer genom att sälja på Catawikis Modelltågsauktion

Börja sälj nu

Med en global publik är Catawiki den perfekta plattformen att sälja dina objekt.

Bara några av alla objekt inkluderade i vår Modelltågsauktion

Trix Express H0 - 19 olika godsvagnar - mestadels av DB

€ 150

Trix Express H0 - 22221 - tunga hydrauliska diesel lok BR 218 i beige/havsblå av DB

€ 82

Trix Express H0 - 22103 - frakt ånga ånglok BR 59 av DB

€ 408

Trix Express H0 - 3396/3794/3395/3394 - Ställ av 6 TEE Express tågvagnar av DB

€ 80

Om Catawiki och våra auktioner

Registrera dig gratis och börja sälja för att tjäna pengar på ett enkelt och säkert sätt

 1. Vad är Catawiki?

  Catawiki är det snabbast växande auktionshuset online i världen. Vår hemsida förenar internationella budgivare som vill sälja och köpa unika fantastiska objekt.

 2. Hur våra auktioner fungerar

  Med start varje fredag, håller Catawiki över 300 veckovisa auktioner över 80 olika kategorier från modern konst till klassiska bilar och från armbandsur till smycken och antikviteter.

 3. Våra auktionsutropare

  Mer än 170 auktionsutropare överser och leder våra auktioner vilket garanterar en bred kollektion av värdefulla objekt.

 4. Vad för objekt

  Vem som helst som äger ett speciellt objekt som förväntas att säljas för åtminstone 75 € kan enkelt lista det på en auktion.

 1. 35,000+

  objekt sålda varje vecka

 2. 174

  Specialiserade auktionsutropare

 3. 15 miljon

  besökare varje månad

 4. 300+

  auktioner per vecka

Hur du säljer via Catawiki

Sälj dina speciella objekt i fyra enkla steg

Börja sälj nu

Global säljpotential för en kostnad

Det är alltid gratis att lista dina objekt, du betalar bara en kostnad när ett objekt säljs

€ 0

Kostnadsfri annonsering

12.5%

Provision

Provisionskostnaden för säljarna är 12.5% av det vinnande budet (inkluderar inte moms). Provisionskostnaden går till att marknadsföra våra auktioner. Dina objekt kommer marknadsföras genom olika medier såsom onlinereklam, social media, e-postmeddelanden, och tryckt reklam för att nämna några få.

Catawiki - Bästa stället att sälja på

Specialiserade auktionsutropare, Internationell försäljningsmarknad & Snabb försäljning

 1. Specialiserade auktionsutropare

  Catawiki är ett av de enda auktionshusen online i världen som arbetar med ett stort team av specialiserade auktionsexperter som skräddarsyr och övervakar auktionerna. De är lokala och internationella experter inom sitt ämnesområde och ansvarar för att bedöma kvaliteten och äktheten av objekten som auktioneras. Under hela processen, från inskickandet till försäljningen av objektet, agerar de dessutom rådgivare till både köpare och säljare.

 2. Internationell försäljningsmarknad

  Varje månad besöker miljontals människor från hela världen Catawiki. Vår plattform är tillgänglig i mer än 15 olika språk såsom engelska, tyska, franska, nederländska, italienska, spanska, kinesiska och portugisiska.

 3. Snabb försäljning

  Catawiki auktionerar ut 35 000 objekt varje vecka på över 300 olika auktioner. Då vi har nya auktioner varje vecka, kan vi sälja dina objekt snabbt. Catawiki har inget max antal på hur många objekt du får sälja samtidigt.

Citat från våra säljare

Vi har mer än 150 000 säljare över fler än 80 olika kategorier

Anythingelse
"Catawiki kommer i kontakt med den målgruppen som jag är intresserad av. Det är oerhört bra för mig. Jag började smått, men nu kan jag leva på försäljningen som jag gör på Catawiki."
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
"Spansk konst är mycket mer uppskattat utomlands än vi någonsin kunde trott. Vi hade ingen aning om hur stor den internationella marknaden var innan vi började sälja på Catawiki."
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
"Den globala scenen som Catawiki erbjuder är extremt attraktiv, då den utesluter de astronomiska kostnaderna som man normalt associerar med auktionshus och konstgallerier och det hjälper mig att sälja mina konstverk i stor skala."
Seller: HaydenKaysHQ

Börja sälj till budgivare från hela världen

Börja sälj nu
Auctioneers

Om Catawikis Modelltågsauktion

Att se ett ikoniskt ånglok komma åkande genom ett landskap är en syn som får många att förvånas och bli känslosamma. Genom en fantastisk kombination av teknisk brillians, grundlig design och noggrann ingengörskonst, har styrkan av tåg och dess historia resulterat i ett oräkneligt antal tågentusiaster över hela världen. Modelltågmotorer byggs precis som riktiga tågmotorer, det vill säga efter en viss spårvidd. De vanligaste storlekarna på spårvidden är OO och HO (16.5mm), N (9mm) och O (32mm). Vare sig du planerar att sälja tågmotorer, vagnar, spår, modellstationer eller andra delar kan du på Catawikis modelltågs auktioner finna objekt från de olika storlekarna. Auktionerna inkluderar även ikoniska delar från tillverkare såsom Fleischmann and Märklin.

Då du säljer dina modelltågsobjekt på en av Catawikis auktioner kommer det exponeras inför miljontals potentiella budgivare från hela världen och på en perfekt marknadsplats för likasinnade samlare och entusiaster. Med tusentals objekt varje vecka och hundratals av olika auktioner kommer ditt objekt få den bästa exponeringen på nätet. Våra professionella auktionsutropare försäkrar genom deras övervakning att auktionsprocessen är krångelfri medan våra officiella notarier ser till att buden är giltiga. Så fort du har sålt ditt objekt skänker vårt säkra betalningssystem sinnesro till både köpare och säljare.

Catawiki är det bästa stället att sälja dina modelltågsobjekt. Börja sälja idag!