Model cars

Tjäna mer genom att sälja på Catawikis Modellbilsauktion

Börja sälja nu

Med en global publik är Catawiki den perfekta plattformen att sälja dina objekt

Bara några av många objekt sålda på vår Modellbilsauktion

S. Vettel's Red Bull RC formel 1 Bolide, skala 1:12 av Dickie

€ 130

GT-ande-1/12-skala Mercedes-Benz 300SL 1957-silver

€ 270

CMC - skala 1/18 - Mercedes-Benz LO 2750 Pritsche 1934-1938-färg: gul / röd

€ 765

Premium ClassiXXs - skala 1/12-Mercedes-Benz 300SL Gullwing - grädde

€ 345

Om Catawiki och våra auktioner

Registrera gratis och börja sälja för att tjäna pengar på ett enkelt och säkert sätt

 1. Vad är Catawiki?

  Catawiki är det snabbast växande auktionshuset online i världen. Vår hemsida förenar internationella budgivare som vill sälja och köpa unika fantastiska objekt.

 2. Hur våra auktioner fungerar

  Med start varje fredag, håller Catawiki över 300 veckovisa auktioner över 80 olika kategorier från modern konst till klassiska bilar och från armbandsur till smycken och antikviteter.

 3. Våra auktionsutropare

  Mer än 170 auktionsutropare överser och leder våra auktioner vilket garanterar en bred kollektion av värdefulla objekt.

 4. Vad för objekt

  Vem som helst som äger ett speciellt objekt som förväntas att säljas för åtminstone 75 € kan enkelt lista det på en auktion.

 1. 35,000+

  objekt sålda varje vecka

 2. 174

  Specialiserade auktionsutropare

 3. 15 miljon

  besökare varje månad

 4. 300+

  auktioner per vecka

Hur du säljer via Catawiki

Sälj dina speciella objekt i fyra enkla steg

Börja sälja nu

Global säljpotential för en kostnad

Det är alltid gratis att lista dina objekt, du betalar bara en kostnad när ett objekt säljs

€ 0

Free listing

12.5%

Provision

Provisionskostnaden för säljarna är 12.5% av det vinnande budet (inkluderar inte moms). Provisionskostnaden går till att marknadsföra våra auktioner. Dina objekt kommer marknadsföras genom olika medier såsom online reklam, social media, e-post meddelanden, och tryckt reklam för att nämna några få.

Varför sälja genom Catawiki?

Specialiserade auktionsutropare, Internationell försäljningsmarknad & Snabb försäljning

 1. Specialiserade auktionsutropare

  Catawiki är ett av de enda auktionshusen online i världen som samarbetar med en grupp specialiserade auktionsutropare, som ser över och leder varje auktion. De är både nationella och internationella experter på sina områden. Alla objekt på vår plattform värderas och undersöks av våra auktionsutropare.

 2. Internationell försäljningsmarknad

  Varje månad besöker miljontals människor från hela världen Catawiki. Vår plattform är tillgänglig i mer än 15 olika språk såsom engelska, tyska, franska, nederländska, italienska, spanska, kinesiska och portugisiska.

 3. Snabb försäljning

  Catawiki auktionerar ut 35 000 objekt varje vecka på över 300 olika auktioner. Då vi har nya auktioner varje vecka, kan vi sälja dina objekt snabbt. Catawiki har inget max antal på hur många objekt du får sälja samtidigt.

Citat från våra säljare

Vi har mer än 150 000 säljare över fler än 80 olika kategorier

Anythingelse
"Catawiki kommer i kontakt med den målgruppen som jag är intresserad av. Det är oerhört bra för mig. Jag började smått, men nu kan jag leva på försäljningen som jag gör på Catawiki."
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
"Spansk konst är mycket mer uppskattat utomlands än vi någonsin kunde trott. Vi hade ingen aning om hur stor den internationella marknaden var innan vi började sälja på Catawiki."
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
"Den globala scenen som Catawiki erbjuder är extremt attraktiv, då den utesluter de astronomiska kostnaderna som man normalt associerar med auktionshus och konstgallerier och det hjälper mig att sälja mina konstverk i stor skala."
Seller: HaydenKaysHQ

Det är dags att sälja till budgivare från hela världen

Börja sälja nu
Auctioneers

Om Catawikis Modellbilsauktion

Den första modellbilen dök upp i affärerna i ungefär slutet av 1800-talet till början av 1900-talet. Det var ungefär vid samma tid som moderna bilar tillverkade i metaller såsom mässing började säljas. På 1920-talet tillverkade det tyska leksaksföretaget Bing modellbilar, lastbilar och militära fordon utav tenn och pressad stål. Tillverkningen av pressgjutna modeller introducerades under 1950-talet av företag såsom Corgi Toys, Dinky Toys och Matchbox. Dessa leksaker, i starka färger och förpackningar, har ett högt samlarvärde nuförtiden. År 2003 såldes en röd och grön Dinky leksakslastbil från 1930-talet för 19 975 engelska pund.

Catawikis auktion av modellbilar innehåller leksaker i olika attraktiva modeller och stilar från kända tillverkare såsom Dinky och Matchbox. Speciella objekt som har sålts i Catawikis auktion av modellbilar är till exempel en samling Dinky och Corgi leksaker som såldes för 1222 engelska pund och en Ferrari F1 Decoration Model vilken såldes för 822 engelska pund.
Catawikis auktion av modellbilar är det ideala stället att sälja dina speciella objekt, antingen du planerar att sälja en gammal barndomsklenod eller ett föremål ur din samling. Våra auktionsutropare som leder auktionerna är experter inom sina områden medan våra officiella notarier arbetar för att garantera att alla bud är giltiga. Så snart budgivningen är över, ser vårt säkra betalningssystem till att göra både säljare och köpare nöjda.

Catawiki är det bästa stället att sälja dina modellbilar. Börja sälja idag!