Militaria antique weaponry

Tjäna mer genom att sälja på Catawikis Auktion av militaria och antika vapen

Börja sälja nu

Med en global publik är Catawiki den perfekta plattformen att sälja dina objekt

Bara några av många objekt sålda på vår Auktion av militaria och antika vapen

Hagelgevär som kontrasteras med stift

€ 310

Dubbla fat Ladies slagverk gevär, 1860-1900

€ 430

Tredje riket officer's sabre med etsning på bladet och sabre hängare

€ 749

Radiostation klocka - Luftwaffe - Junghans - perioden 1937 (WW2) fortfarande med metallhölje, senare, runt 1940/41 blev det bakelit.

€ 550

Om Catawiki och våra auktioner

Registrera gratis och börja sälja för att tjäna pengar på ett enkelt och säkert sätt

 1. Vad är Catawiki?

  Catawiki är det snabbast växande auktionshuset online i världen. Vår hemsida förenar internationella budgivare som vill sälja och köpa unika fantastiska objekt.

 2. Hur våra auktioner fungerar

  Med start varje fredag, håller Catawiki över 300 veckovisa auktioner över 80 olika kategorier från modern konst till klassiska bilar och från armbandsur till smycken och antikviteter.

 3. Våra auktionsutropare

  Mer än 170 auktionsutropare överser och leder våra auktioner vilket garanterar en bred kollektion av värdefulla objekt.

 4. Vad för objekt

  Vem som helst som äger ett speciellt objekt som förväntas att säljas för åtminstone 75 € kan enkelt lista det på en auktion.

 1. 35,000+

  objekt sålda varje vecka

 2. 174

  Specialiserade auktionsutropare

 3. 15 miljon

  besökare varje månad

 4. 300+

  auktioner per vecka

Hur du säljer via Catawiki

Sälj dina speciella objekt i fyra enkla steg

Börja sälja nu

Global säljpotential för en kostnad

Det är alltid gratis att lista dina objekt, du betalar bara en kostnad när ett objekt säljs

€ 0

Free listing

12.5%

Provision

Provisionskostnaden för säljarna är 12.5% av det vinnande budet (inkluderar inte moms). Provisionskostnaden går till att marknadsföra våra auktioner. Dina objekt kommer marknadsföras genom olika medier såsom online reklam, social media, e-post meddelanden, och tryckt reklam för att nämna några få.

Varför sälja genom Catawiki?

Specialiserade auktionsutropare, Internationell försäljningsmarknad & Snabb försäljning

 1. Specialiserade auktionsutropare

  Catawiki är ett av de enda auktionshusen online i världen som samarbetar med en grupp specialiserade auktionsutropare, som ser över och leder varje auktion. De är både nationella och internationella experter på sina områden. Alla objekt på vår plattform värderas och undersöks av våra auktionsutropare.

 2. Internationell försäljningsmarknad

  Varje månad besöker miljontals människor från hela världen Catawiki. Vår plattform är tillgänglig i mer än 15 olika språk såsom engelska, tyska, franska, nederländska, italienska, spanska, kinesiska och portugisiska.

 3. Snabb försäljning

  Catawiki auktionerar ut 35 000 objekt varje vecka på över 300 olika auktioner. Då vi har nya auktioner varje vecka, kan vi sälja dina objekt snabbt. Catawiki har inget max antal på hur många objekt du får sälja samtidigt.

Citat från våra säljare

Vi har mer än 150 000 säljare över fler än 80 olika kategorier

Anythingelse
"Catawiki kommer i kontakt med den målgruppen som jag är intresserad av. Det är oerhört bra för mig. Jag började smått, men nu kan jag leva på försäljningen som jag gör på Catawiki."
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
"Spansk konst är mycket mer uppskattat utomlands än vi någonsin kunde trott. Vi hade ingen aning om hur stor den internationella marknaden var innan vi började sälja på Catawiki."
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
"Den globala scenen som Catawiki erbjuder är extremt attraktiv, då den utesluter de astronomiska kostnaderna som man normalt associerar med auktionshus och konstgallerier och det hjälper mig att sälja mina konstverk i stor skala."
Seller: HaydenKaysHQ

Det är dags att sälja till budgivare från hela världen

Börja sälja nu
Auctioneers

Om Catawikis Auktion av militaria och antika vapen

År 2006 såldes en snusdosa tillhörande den brittiska premiärministern Winston Churchill i London för hela £14 400. Vare sig det är ett svärd använt under den franska generalen Napoléon Bonaparte, en tysk militärhjälm från första världskriget eller ett gevär från det amerikanska inbördeskriget så är det säkert att militaria och antika vapen är objekt som har en viktig historisk förankring. Dessa objekt innehåller ledtrådar och bevis från individerna som använde dem och även den historiska kontexten från fältslagen där de stred. Det är inte endast historiker som finner ett intresse i dessa objekt utan även samlare då dessa föremål innehålller en viss personlig historia men även på grund av att de helt enkelt är mycket intressanta objekt.

Catawikis auktion av militaria och antika vapen inkluderar en kollektion av olika föremål såsom objekt från första världskriget såsom medaljer, pris och dokument och även objekt och vapen från första världskriget. Med hundratals olika kategorier och tusentals olika objekt som säljs varje vecka är Catawiki den ideala platsen att sälja dina militaria och antika vapen. Våra auktionsutropare som leder auktionerna är experter i sina områden och ser till att allt går som planerat medan våra officiella notarier arbetar för att garantera att varje bud är giltigt. Vid försäljning ser vårt säkra betalningssystem till att både säljare och köpare är nöjda.

Catawiki är det ideala stället att sälja dina militaria objekt eller antika vapen. Börja sälja idag!