Köp och sälj speciella objekt på våra auktioner
Till auktionerna
Rugs oriental hand knotted

Tjäna mer genom att sälja på Catawikis Auktion av orientaliska mattorer

Börja sälj nu

Med en global publik är Catawiki den perfekta plattformen att sälja dina objekt.

Bara några av alla objekt inkluderade i vår Auktion av orientaliska mattor

Wiss, Iran, 455 X 310 cm

€ 940

Tabriz, Iran, 249 x 204 cm

€ 660

Underbart vackra Persiska matta Kashmar och Iran 320 x 282 cm. slutet av 1900-talet. Mycket bra skick, toppkvalitet - signerad

€ 1.012

1800-talet kinesiska draken handknutna område matta matta 177 cm x 90 cm

€ 650

Om Catawiki och våra auktioner

Registrera dig gratis och börja sälja för att tjäna pengar på ett enkelt och säkert sätt

 1. Vad är Catawiki?

  Catawiki är det snabbast växande auktionshuset online i världen. Vår hemsida förenar internationella budgivare som vill sälja och köpa unika fantastiska objekt.

 2. Hur våra auktioner fungerar

  Med start varje fredag, håller Catawiki över 300 veckovisa auktioner över 80 olika kategorier från modern konst till klassiska bilar och från armbandsur till smycken och antikviteter.

 3. Våra experter

  Mer än 170 experter överser och leder våra auktioner vilket garanterar en bred kollektion av värdefulla objekt.

 4. Vad för objekt

  Vem som helst som äger ett speciellt objekt som förväntas att säljas för åtminstone 75 € kan enkelt lista det på en auktion.

 1. 35,000+

  objekt sålda varje vecka

 2. 174

  Specialiserade experter

 3. 15 miljon

  besökare varje månad

 4. 300+

  auktioner per vecka

Hur du säljer via Catawiki

Sälj dina speciella objekt i fyra enkla steg

Börja sälj nu

Global säljpotential för en kostnad

Det är alltid gratis att lista dina objekt, du betalar bara en kostnad när ett objekt säljs

€ 0

Kostnadsfri annonsering

12.5%

Provision

Provisionskostnaden för säljarna är 12.5% av det vinnande budet (inkluderar inte moms). Provisionskostnaden går till att marknadsföra våra auktioner. Dina objekt kommer marknadsföras genom olika medier såsom onlinereklam, social media, e-postmeddelanden, och tryckt reklam för att nämna några få.

Catawiki - Bästa stället att sälja på

Specialiserade experter, Internationell försäljningsmarknad & Snabb försäljning

 1. Specialiserade experter

  Catawiki är ett av de enda auktionshusen online i världen som arbetar med ett stort team av specialiserade experter som skräddarsyr och övervakar auktionerna. De är lokala och internationella experter inom sitt ämnesområde och ansvarar för att bedöma kvaliteten och äktheten av objekten som auktioneras. Under hela processen, från inskickandet till försäljningen av objektet, agerar de dessutom rådgivare till både köpare och säljare.

 2. Internationell försäljningsmarknad

  Varje månad besöker miljontals människor från hela världen Catawiki. Vår plattform är tillgänglig i mer än 15 olika språk såsom engelska, tyska, franska, nederländska, italienska, spanska, kinesiska och portugisiska.

 3. Snabb försäljning

  Catawiki auktionerar ut 35 000 objekt varje vecka på över 300 olika auktioner. Då vi har nya auktioner varje vecka, kan vi sälja dina objekt snabbt. Catawiki har inget max antal på hur många objekt du får sälja samtidigt.

Citat från våra säljare

Vi har mer än 150 000 säljare över fler än 80 olika kategorier

Anythingelse
"Catawiki kommer i kontakt med den målgruppen som jag är intresserad av. Det är oerhört bra för mig. Jag började smått, men nu kan jag leva på försäljningen som jag gör på Catawiki."
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
"Spansk konst är mycket mer uppskattat utomlands än vi någonsin kunde trott. Vi hade ingen aning om hur stor den internationella marknaden var innan vi började sälja på Catawiki."
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
"Den globala scenen som Catawiki erbjuder är extremt attraktiv, då den utesluter de astronomiska kostnaderna som man normalt associerar med auktionshus och konstgallerier och det hjälper mig att sälja mina konstverk i stor skala."
Seller: HaydenKaysHQ

Börja sälj till budgivare från hela världen

Börja sälj nu
Auctioneers

Om Catawikis Auktion av orientaliska mattor

Det tidigaste exemplaret av en matta är troligtvis en handknuten matta som existerade i Västasien på 1000-talet f.Kr. Sedan dess påfund, har mattor används i många olika miljöer över hela världen. I Afganistan finner man de populära mattorna Shindand eller Adraskan. Dessa mattor är döpta efter sin hemort och vävs i Herat området i västra Afganistan. Mattor och då speciellt de dekorativa exemplaren har blivit en del av populärkulturen. I den klassiska boken Tusen och en natt, reser Prins Hussain till Bisnagar i Indien för att köpa en magisk matta. De invecklade detaljerna på mattorna gör dem populära med samlare och beundrare från hela världen.

Catawikis mattauktion har sålt så exklusiva mattor såsom en antik Kaukasisk Chalj matta från ca. 1870-talet som såldes för 4810 engelska pund och en persisk Ghom silkesmatta som såldes för 4489 engelska pund.
Catawiki är det perfekta stället att sälja dina speciella objekt, antingen du planerar att sälja en utsmyckad, högt detaljerad persisk matta eller en äkta silkesmatta från Kashmir. Genom att lista dina speciella objekt med Catawiki kommer de synas inför miljontals potentiella budgivare såsom samlare och entusiaster. Våra auktionsutropare som leder auktionerna är experter inom sina områden medan våra officiella notarier arbetar för att garantera att alla bud är giltiga. Så snart budgivningen är över, ser vårt säkra betalningssystem till att hålla både köpare och säljare glada.

Catawiki är det ideala stället att sälja dina antika mattor. Börja sälja idag!