Vill du börja sälja på Catawikis luftfartsauktion?

Catawikis auktioner överses av professionella auktionsutropare och lockar till sig miljontals potentiella budgivare från hela världen.

Börja sälja nu

Om Catawikis luftfartsauktion

Människan har i tusentals år fascinerats av flygplan. Det första framgångsrika tyngre-än-luft- flygplanet var “The Wright Flyer” som styrdes av bröderna Wright den 17 december år 1903., Sedan dess har flygplan revolutionerat jorden som vi bor på och gjort det möjligt för många människor att resa tillsammans snabbt och säkert under många timmar. Flygkraft har fascinerat både entusiaster och samlare för årtionden allteftersom tillverkarna har producerat alltmer innovativa och respektingivande flygplan. Dessa flygplan flyger snabbare, högre och kan ta mer passagerare än någonsin förr. Flygbranschen har något att erbjuda varje entusiast antingen det är ett supersoniskt plan, de vertikala take-off kapaciteten av Harrier Jump Jet eller den enorma kapaciteten av Airbus A380 som kan bära över 850 passagerare.

Catawikis Flygauktion innehåller en variation av flygrelaterade objekt utöver det vanliga. Bland objekten till salu kan man finna lätta flygplan av full storlek, modellflygplan, flygkläder, dokument och fotografier och dessutom serveringsvagnar och gamla flygdatorer. Catawikis flygauktion är det bästa stället att sälja dina speciella objekt antingen du planerar att sälja ett känt objekt med flyghistoria eller ett flygminne som betyder mycket för dig. Genom att sälja ditt objekt med Catatwiki kommer ditt objekt listas inför miljontals potentiella budgivare vilket ger det en superb profil på nätet. Våra auktionsutropare som leder auktionerna är experter inom sina områden medan våra officiella notarier arbetar för att garantera att alla bud är giltiga. Så snart budgivningen är över, ser vårt säkra betalningssystem till att alla är nöjda.

Catawiki är det perfekta stället att sälja dina speciella flygobjekt. Börja sälja idag!

Hur du säljer via Catawiki

 1. 1. Registrering för säljare

  Registrera dig för förmåner som säljare. Du kan lägga till hur många objekt som du vill.

 2. 2. Lägg till objekt

  Så snart dina objekt och beskrivningar har godtagits av auktionsutroparen, kan de auktioneras ut.

 3. 3. Spänningen med auktioner

  Var med om spänningen när budgivare från hela världen budar på dina objekt.

 4. 4. Tjäna pengar säkert

  Du blir inte ombedd att skicka dina objekt innan köparen har satt över betalningen. Catawiki

Fördelarna med Catawikis auktioner

 • High revenues

 • Swift sales

 • Secure payment format

 • International bidding audience

 • Auctioneer supervision

 • Optional reserve price for expensive items

 • Professional customer service

 • User friendly

Börja sälja nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.