Art classical

Tjäna mer genom att sälja på Catawikis Auktion av klassisk konst

Börja sälja nu

Med en global publik är Catawiki den perfekta plattformen att sälja dina objekt

Bara några av många objekt sålda på vår Auktion av klassisk konst

Pieter Lodewijk Fransisco Kluyver (1816-1900) - Panoramisch landschap bij zondsonder- of opgang met roze achtige lucht

€ 2.099

J(H) B. Wouters (20e eeuw) - Kind onder boom.

€ 460

A.C. Van Noort (20th century) - Strandleven

€ 700

Anke Brokstra (1940-) - Vioolmeisje

€ 700

Om Catawiki och våra auktioner

Registrera gratis och börja sälja för att tjäna pengar på ett enkelt och säkert sätt

 1. Vad är Catawiki?

  Catawiki är det snabbast växande auktionshuset online i världen. Vår hemsida förenar internationella budgivare som vill sälja och köpa unika fantastiska objekt.

 2. Hur våra auktioner fungerar

  Med start varje fredag, håller Catawiki över 300 veckovisa auktioner över 80 olika kategorier från modern konst till klassiska bilar och från armbandsur till smycken och antikviteter.

 3. Våra auktionsutropare

  Mer än 170 auktionsutropare överser och leder våra auktioner vilket garanterar en bred kollektion av värdefulla objekt.

 4. Vad för objekt

  Vem som helst som äger ett speciellt objekt som förväntas att säljas för åtminstone 75 € kan enkelt lista det på en auktion.

 1. 35,000+

  objekt sålda varje vecka

 2. 174

  Specialiserade auktionsutropare

 3. 15 miljon

  besökare varje månad

 4. 300+

  auktioner per vecka

Hur du säljer via Catawiki

Sälj dina speciella objekt i fyra enkla steg

Börja sälja nu

Global säljpotential för en kostnad

Det är alltid gratis att lista dina objekt, du betalar bara en kostnad när ett objekt säljs

€ 0

Free listing

12.5%

Provision

Provisionskostnaden för säljarna är 12.5% av det vinnande budet (inkluderar inte moms). Provisionskostnaden går till att marknadsföra våra auktioner. Dina objekt kommer marknadsföras genom olika medier såsom online reklam, social media, e-post meddelanden, och tryckt reklam för att nämna några få.

Varför sälja genom Catawiki?

Specialiserade auktionsutropare, Internationell försäljningsmarknad & Snabb försäljning

 1. Specialiserade auktionsutropare

  Catawiki är ett av de enda auktionshusen online i världen som samarbetar med en grupp specialiserade auktionsutropare, som ser över och leder varje auktion. De är både nationella och internationella experter på sina områden. Alla objekt på vår plattform värderas och undersöks av våra auktionsutropare.

 2. Internationell försäljningsmarknad

  Varje månad besöker miljontals människor från hela världen Catawiki. Vår plattform är tillgänglig i mer än 15 olika språk såsom engelska, tyska, franska, nederländska, italienska, spanska, kinesiska och portugisiska.

 3. Snabb försäljning

  Catawiki auktionerar ut 35 000 objekt varje vecka på över 300 olika auktioner. Då vi har nya auktioner varje vecka, kan vi sälja dina objekt snabbt. Catawiki har inget max antal på hur många objekt du får sälja samtidigt.

Citat från våra säljare

Vi har mer än 150 000 säljare över fler än 80 olika kategorier

Anythingelse
"Catawiki kommer i kontakt med den målgruppen som jag är intresserad av. Det är oerhört bra för mig. Jag började smått, men nu kan jag leva på försäljningen som jag gör på Catawiki."
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
"Spansk konst är mycket mer uppskattat utomlands än vi någonsin kunde trott. Vi hade ingen aning om hur stor den internationella marknaden var innan vi började sälja på Catawiki."
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
"Den globala scenen som Catawiki erbjuder är extremt attraktiv, då den utesluter de astronomiska kostnaderna som man normalt associerar med auktionshus och konstgallerier och det hjälper mig att sälja mina konstverk i stor skala."
Seller: HaydenKaysHQ

Det är dags att sälja till budgivare från hela världen

Börja sälja nu
Auctioneers

Om Catawikis Auktion av klassisk konst

Johannes Vermeers Flicka med pärlörhänge, Leonardo da Vincis Mona Lisa och Adams skapelse av Michelangelo. Historien bakom klassisk konst är rik, viktig och varierad. Genren klassicismen föddes under de romerska och antika grekiska civilisationerna och kan återfinnas inom litteratur, konst och arkitektur. Då klassisicismen ännu var populär bland konstnärer långt in på 1800-talet, var det en gång den dominerande konst genren i väst världen. Flera generationer av konstnärer såsom Caravaggio, Holbein, Rembrandt, Titian och många andra, har tränats inom den klassiska genren. Ofta har religiösa ämnen och händelser, såsom Jesu liv och födelse, stått i fokus. Idag anses klassisk konst skiftande, vacker och har ett högt samlarvärde.

Catawikis auktion av klassisk konst innehåller målningar och illustrationer av konstnärer från hela världen. Framstående objekt som har sålts i Catawikis auktion av klassisk konst är till exempel oljemålningen Village view with church av Leon de Smet vilken såldes för 6412 engelska pund. Catawikis auktion av klassisk konst är det bästa stället att sälja din klassiska konst, antingen du planerar att sälja en målning från din favoritkonstnär eller en teckning av Pablo Picasso. Våra auktionsutropare som leder auktionerna är experter inom sina områden medan våra officiella notarier arbetar för att garantera att alla bud är giltiga. Så snart budgivningen är över, ser vårt säkra betalningssystem till att skänka både säljare och köpare sinnesro.

Catawiki är det ideala stället att sälja din klassiska konst. Börja sälja idag!