Art photography

Tjäna mer genom att sälja på Catawikis Konstauktion (fotografi)

Börja sälja nu

Med en global publik är Catawiki den perfekta plattformen att sälja dina objekt

Bara några av alla objekt inkluderade i vår Konstauktion (fotografi)

Erwin Olaf - Violence and Passion

€ 86

Henri Cartier Bresson - The Decisive Moment

€ 509

Dirk Braeckman - Chiaroscuro

€ 140

Anton Corbijn - Herman Brood

€ 170

Om Catawiki och våra auktioner

Registrera gratis och börja sälja för att tjäna pengar på ett enkelt och säkert sätt

 1. Vad är Catawiki?

  Catawiki är det snabbast växande auktionshuset online i världen. Vår hemsida förenar internationella budgivare som vill sälja och köpa unika fantastiska objekt.

 2. Hur våra auktioner fungerar

  Med start varje fredag, håller Catawiki över 300 veckovisa auktioner över 80 olika kategorier från modern konst till klassiska bilar och från armbandsur till smycken och antikviteter.

 3. Våra auktionsutropare

  Mer än 170 auktionsutropare överser och leder våra auktioner vilket garanterar en bred kollektion av värdefulla objekt.

 4. Vad för objekt

  Vem som helst som äger ett speciellt objekt som förväntas att säljas för åtminstone 75 € kan enkelt lista det på en auktion.

 1. 35,000+

  objekt sålda varje vecka

 2. 174

  Specialiserade auktionsutropare

 3. 15 miljon

  besökare varje månad

 4. 300+

  auktioner per vecka

Hur du säljer via Catawiki

Sälj dina speciella objekt i fyra enkla steg

Börja sälja nu

Global säljpotential för en kostnad

Det är alltid gratis att lista dina objekt, du betalar bara en kostnad när ett objekt säljs

€ 0

Free listing

12.5%

Provision

Provisionskostnaden för säljarna är 12.5% av det vinnande budet (inkluderar inte moms). Provisionskostnaden går till att marknadsföra våra auktioner. Dina objekt kommer marknadsföras genom olika medier såsom online reklam, social media, e-post meddelanden, och tryckt reklam för att nämna några få.

Varför sälja genom Catawiki?

Specialiserade auktionsutropare, Internationell försäljningsmarknad & Snabb försäljning

 1. Specialiserade auktionsutropare

  Catawiki är ett av de enda auktionshusen online i världen som samarbetar med en grupp specialiserade auktionsutropare, som ser över och leder varje auktion. De är både nationella och internationella experter på sina områden. Alla objekt på vår plattform värderas och undersöks av våra auktionsutropare.

 2. Internationell försäljningsmarknad

  Varje månad besöker miljontals människor från hela världen Catawiki. Vår plattform är tillgänglig i mer än 15 olika språk såsom engelska, tyska, franska, nederländska, italienska, spanska, kinesiska och portugisiska.

 3. Snabb försäljning

  Catawiki auktionerar ut 35 000 objekt varje vecka på över 300 olika auktioner. Då vi har nya auktioner varje vecka, kan vi sälja dina objekt snabbt. Catawiki har inget max antal på hur många objekt du får sälja samtidigt.

Citat från våra säljare

Vi har mer än 150 000 säljare över fler än 80 olika kategorier

Anythingelse
"Catawiki kommer i kontakt med den målgruppen som jag är intresserad av. Det är oerhört bra för mig. Jag började smått, men nu kan jag leva på försäljningen som jag gör på Catawiki."
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
"Spansk konst är mycket mer uppskattat utomlands än vi någonsin kunde trott. Vi hade ingen aning om hur stor den internationella marknaden var innan vi började sälja på Catawiki."
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
"Den globala scenen som Catawiki erbjuder är extremt attraktiv, då den utesluter de astronomiska kostnaderna som man normalt associerar med auktionshus och konstgallerier och det hjälper mig att sälja mina konstverk i stor skala."
Seller: HaydenKaysHQ

Det är dags att sälja till budgivare från hela världen

Börja sälja nu
Auctioneers

Om Catawikis Konstauktion (fotografi)

Ansel Adams svartvita landskapsbilder, Annie Leibovitz vackra porträtt, Paul Strands kraftfulla och sympatiska bilder eller de ibland provocerande bilderna tagna av Juergen Teller! Precis som många andra konstformer har fotografin utvecklats genom hårt arbete från talangfulla konstnärer. Dessa män och kvinnor har lärt sig att använda kameran till att uttrycka sin kreativitet, tänja på gränserna och utforska världen. Arbeten från dessa fotografer är erkända och älskade över hela världen. Catawikis auktion av konstfotografier inkluderar objekt från kategorier såsom 1800-tals fotografi, fotoalbum, nakenfoto och exklusiva fotografier av både kända och okända fotografer.

Vare sig du har fotografier på kändisar såsom Marilyn Monroe eller Mick Jagger, eller bilder som visar historiska tidpunkter inom politik eller världs händelser så är Catawikis konstfoto auktion det ideala stället att sälja dina högt älskade fotografier. Våra auktioner inkluderar hundratals olika kategorier och auktionerar ut tusentals objekt varje vecka. Genom att lista dina konstfotografier hos Catawiki exponeras de till miljontals potentiella budgivare samtidigt som de får den högsta synbarheten på nätet. Våra auktionsutropare som leder auktionerna är experter inom sina områden medan våra notarier arbetar för att försäkra att buden är giltiga.

Catawikis specialistauktioner är det ideala stället att sälja dina fotografier. Hos Catawiki kommer de i kontakt med samlare och entusiaster som vet värdet på dina objekt.

Catawiki är det bästa stället att sälja dina speciella objekt. Börja sälja idag!