Köp och sälj speciella objekt på våra auktioner
Till auktionerna
Clocks

Tjäna mer genom att sälja på Catawikis Klockauktioner

Börja sälj nu

Med en global publik är Catawiki den perfekta plattformen att sälja dina objekt.

Bara några av alla objekt inkluderade i vår Klockauktion

Om Catawiki och våra auktioner

Registrera dig gratis och börja sälja för att tjäna pengar på ett enkelt och säkert sätt

 1. Vad är Catawiki?

  Catawiki är det snabbast växande auktionshuset online i världen. Vår hemsida förenar internationella budgivare som vill sälja och köpa unika fantastiska objekt.

 2. Hur våra auktioner fungerar

  Med start varje fredag, håller Catawiki över 300 veckovisa auktioner över 80 olika kategorier från modern konst till klassiska bilar och från armbandsur till smycken och antikviteter.

 3. Våra experter

  Mer än 170 experter överser och leder våra auktioner vilket garanterar en bred kollektion av värdefulla objekt.

 4. Vad för objekt

  Vem som helst som äger ett speciellt objekt som förväntas att säljas för åtminstone 75 € kan enkelt lista det på en auktion.

 1. 35,000+

  objekt sålda varje vecka

 2. 174

  Specialiserade experter

 3. 15 miljon

  besökare varje månad

 4. 300+

  auktioner per vecka

Hur du säljer via Catawiki

Sälj dina speciella objekt i fyra enkla steg

Börja sälj nu

Global säljpotential för en kostnad

Det är alltid gratis att lista dina objekt, du betalar bara en kostnad när ett objekt säljs

€ 0

Kostnadsfri annonsering

12.5%

Provision

Provisionskostnaden för säljarna är 12.5% av det vinnande budet (inkluderar inte moms). Provisionskostnaden går till att marknadsföra våra auktioner. Dina objekt kommer marknadsföras genom olika medier såsom onlinereklam, social media, e-postmeddelanden, och tryckt reklam för att nämna några få.

Catawiki - Bästa stället att sälja på

Specialiserade experter, Internationell försäljningsmarknad & Snabb försäljning

 1. Specialiserade experter

  Catawiki är ett av de enda auktionshusen online i världen som arbetar med ett stort team av specialiserade experter som skräddarsyr och övervakar auktionerna. De är lokala och internationella experter inom sitt ämnesområde och ansvarar för att bedöma kvaliteten och äktheten av objekten som auktioneras. Under hela processen, från inskickandet till försäljningen av objektet, agerar de dessutom rådgivare till både köpare och säljare.

 2. Internationell försäljningsmarknad

  Varje månad besöker miljontals människor från hela världen Catawiki. Vår plattform är tillgänglig i mer än 15 olika språk såsom engelska, tyska, franska, nederländska, italienska, spanska, kinesiska och portugisiska.

 3. Snabb försäljning

  Catawiki auktionerar ut 35 000 objekt varje vecka på över 300 olika auktioner. Då vi har nya auktioner varje vecka, kan vi sälja dina objekt snabbt. Catawiki har inget max antal på hur många objekt du får sälja samtidigt.

Citat från våra säljare

Vi har mer än 150 000 säljare över fler än 80 olika kategorier

Anythingelse
"Catawiki kommer i kontakt med den målgruppen som jag är intresserad av. Det är oerhört bra för mig. Jag började smått, men nu kan jag leva på försäljningen som jag gör på Catawiki."
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
"Spansk konst är mycket mer uppskattat utomlands än vi någonsin kunde trott. Vi hade ingen aning om hur stor den internationella marknaden var innan vi började sälja på Catawiki."
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
"Den globala scenen som Catawiki erbjuder är extremt attraktiv, då den utesluter de astronomiska kostnaderna som man normalt associerar med auktionshus och konstgallerier och det hjälper mig att sälja mina konstverk i stor skala."
Seller: HaydenKaysHQ

Börja sälj till budgivare från hela världen

Börja sälj nu
Auctioneers

Om Catawikis Klockauktion

Att hålla tiden har varit en viktig del av den mänskliga civilisationen i tusentals år. De gamla egyptierna delade in dagen i två 12 timmars perioder och skapade vattenklockor eller vattenur. Sedan dess har den tekniska framfarten ökat exaktheten på tidvisare. Den mest avancerade klockan i världen är en “Strontium Lattice Clock” eller atomur. Denna anordning är så exakt att den varken ökar eller förlorar en sekund på fem miljarder år. Klockor är inte bara omtyckta för att de är praktiska utan även för dess utseende. Många klockor kostar enorma summor världen över. En av de dyraste klockorna som såldes nyligen var en Patek Philippe “The Magpie’s Treasure Nest Clock” som såldes år 2013 för 2.31 amerikanska miljoner dollar.

Catawikis klockauktion innehåller intressanta objekt från hela världen. Ett speciellt intressant objekt som såldes på Catawikis klockauktion var en antik reseklocka i miniatyr som såldes för 2405 engelska pund. Catawikis klockauktion är det ideala stället att sälja dina speciella objekt, antingen du planerar att sälja en sällsynt klocka från en av världens mest berömda klockmakare eller din egna högt uppskattade klenod. Genom att lista ditt objekt med Catawiki kommer det exponeras inför miljoner potentiella budgivare såsom samlare och entusiaster och profileras professionellt på nätet. Våra auktionsutropare som leder auktionerna är experter inom sina områden och våra notarier arbetar för att garantera att alla bud är giltiga. När budgivningen kommer till ett slut erbjuder vårt säkra betalningssystem sinnesro till både säljare och köpare.

Catawiki är det ideala stället att sälja dina speciella objekt. Börja sälja idag!