Hi fi radio

Tjäna mer genom att sälja på Catawikis Auktion av hifi och radio

Börja sälja nu

Med en global publik är Catawiki den perfekta plattformen att sälja dina objekt

Bara några av alla objekt inkluderade i vår Auktion av hifi och radio

Fantastiskt skivspelare från JVC QL-Y5F

€ 500

Quad 34 preamp och 405 MK2 förstärkare

€ 555

Laser 500 mW RGB

€ 195

CDJ TECHNICS SL-DZ 1200

€ 609

Om Catawiki och våra auktioner

Registrera gratis och börja sälja för att tjäna pengar på ett enkelt och säkert sätt

 1. Vad är Catawiki?

  Catawiki är det snabbast växande auktionshuset online i världen. Vår hemsida förenar internationella budgivare som vill sälja och köpa unika fantastiska objekt.

 2. Hur våra auktioner fungerar

  Med start varje fredag, håller Catawiki över 300 veckovisa auktioner över 80 olika kategorier från modern konst till klassiska bilar och från armbandsur till smycken och antikviteter.

 3. Våra auktionsutropare

  Mer än 170 auktionsutropare överser och leder våra auktioner vilket garanterar en bred kollektion av värdefulla objekt.

 4. Vad för objekt

  Vem som helst som äger ett speciellt objekt som förväntas att säljas för åtminstone 75 € kan enkelt lista det på en auktion.

 1. 35,000+

  objekt sålda varje vecka

 2. 174

  Specialiserade auktionsutropare

 3. 15 miljon

  besökare varje månad

 4. 300+

  auktioner per vecka

Hur du säljer via Catawiki

Sälj dina speciella objekt i fyra enkla steg

Börja sälja nu

Global säljpotential för en kostnad

Det är alltid gratis att lista dina objekt, du betalar bara en kostnad när ett objekt säljs

€ 0

Free listing

12.5%

Provision

Provisionskostnaden för säljarna är 12.5% av det vinnande budet (inkluderar inte moms). Provisionskostnaden går till att marknadsföra våra auktioner. Dina objekt kommer marknadsföras genom olika medier såsom online reklam, social media, e-post meddelanden, och tryckt reklam för att nämna några få.

Varför sälja genom Catawiki?

Specialiserade auktionsutropare, Internationell försäljningsmarknad & Snabb försäljning

 1. Specialiserade auktionsutropare

  Catawiki är ett av de enda auktionshusen online i världen som samarbetar med en grupp specialiserade auktionsutropare, som ser över och leder varje auktion. De är både nationella och internationella experter på sina områden. Alla objekt på vår plattform värderas och undersöks av våra auktionsutropare.

 2. Internationell försäljningsmarknad

  Varje månad besöker miljontals människor från hela världen Catawiki. Vår plattform är tillgänglig i mer än 15 olika språk såsom engelska, tyska, franska, nederländska, italienska, spanska, kinesiska och portugisiska.

 3. Snabb försäljning

  Catawiki auktionerar ut 35 000 objekt varje vecka på över 300 olika auktioner. Då vi har nya auktioner varje vecka, kan vi sälja dina objekt snabbt. Catawiki har inget max antal på hur många objekt du får sälja samtidigt.

Citat från våra säljare

Vi har mer än 150 000 säljare över fler än 80 olika kategorier

Anythingelse
"Catawiki kommer i kontakt med den målgruppen som jag är intresserad av. Det är oerhört bra för mig. Jag började smått, men nu kan jag leva på försäljningen som jag gör på Catawiki."
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
"Spansk konst är mycket mer uppskattat utomlands än vi någonsin kunde trott. Vi hade ingen aning om hur stor den internationella marknaden var innan vi började sälja på Catawiki."
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
"Den globala scenen som Catawiki erbjuder är extremt attraktiv, då den utesluter de astronomiska kostnaderna som man normalt associerar med auktionshus och konstgallerier och det hjälper mig att sälja mina konstverk i stor skala."
Seller: HaydenKaysHQ

Det är dags att sälja till budgivare från hela världen

Börja sälja nu
Auctioneers

Om Catawikis Auktion av hifi och radio

Ordet hi-fi står för high fidelity och används av lyssnare och entusiaster för att beskriva reproduktionsljud av utmärkt kvalitet. High-fidelity produkter är kända för att de har en låg nivå av ljud snedvridning och störningar och är därför populära med musikälskare. Ordet hi-fi användes förr för att beskriva produkter som var designade för att spela musik på LP-skivor, Vinyl, CD eller kassettband. Men i och med digitaliseringen och MP3 så har efterfrågan på dessa produkter minskat. Radion skapades före hi-fi och använder radiovågor för att sända ljud. Guglielmo Marconi var en tidig banbrytare i skapandet av den moderna radion och år 1896 patenterade han ett trådlöst telegrafsystem. Radion har sedan dess början förvandlat sättet vi globalt kommunicerar på och används normalt till underhållning, militär kommunikation och av akuttjänsten.

Catawikis hi-fi och radio auktion innehåller flera olika objekt såsom skivspelare, högtalare och vintage radior. Catawikis auktion av hi-fi och radio objekt är det ideala stället att sälja ditt speciella objekt, antingen du planerar att sälja ett avancerat ljudsystem för hemmabruk eller ett tidigt radio exemplar. Catawiki har hundratals olika kategorier och säljer tusentals olika objekt varje vecka. Genom att lista dina antikviteter med Catatwiki kommer de synas inför miljontals samlare och entusiaster. Våra auktionsutropare som leder auktionerna är experter inom sina områden medan våra officiella notarier arbetar för att garantera att alla bud är giltiga. Så snart budgivningen är över, ser vårt säkra betalningssystem till att skänka sinnesro till både köpare och säljare.

Catawiki är det ideala stället att sälja dina speciella hi-fi och radio objekt. Börja sälja idag!