Vill du börja sälja på Catawikis glasauktion?

Catawikis auktioner överses av professionella auktionsutropare och lockar till sig miljontals potentiella budgivare från hela världen.

Börja sälja nu

Har visats innan på Catawikis glasauktion

Bara några av många objekt sålda på vår glasauktion.

Besök glasauktion

Om Catawikis glasauktion

Det äldsta kända glasobjektet skapades i Syrien, Mesopotamien eller forntida Egypten runt 2500 år f.Kr. Dessa objekt var först och främst dekorativa och det är de dekorativa möjligheterna med glas som har fascinerat tidigare civilisationer som romarna. Historiskt blandades glas med bly. Detta resulterade i Blykristallglas som är kända för sitt attraktiva utseende och som användes för att skapa utsökta föremål såsom vinglas, flaskor, vaser och ljuskronor. Glasföremål är mycket populära bland samlare och entusiaster idag tack vare dess attraktiva utseende, design och historiska värde. Catawikis glasauktion innehåller en stor blanding av glasföremål såsom glasskulpturer, dekorativa vaser från kända tillverkare och glasfigurer av människor och djur. Våra glasauktioner erbjuder inte bara genomskinligt glas utan även specialtillverkat glas i flera färger och flerfärgade designer. Dessa glasföremål är tillverkade genom att man tillför ett färgelement under processen vilket resulterar i ett vackert iögonfallande föremål.

Catawikis glasauktioner är den ideala platsen att sälja dina speciella glasobjekt. Genom att lista ditt föremål med Catawiki exponerar du det inför miljontals potentiella budgivare varav samlare och entusiaster- vilket innebär att ditt objekt visas inför en relevant publik. Våra auktionsutropare som är experter inom sina områden leder auktionerna och ser till att auktionsprocessen är problemfri för alla de tusentals objekt som säljs hos oss varje vecka och våra officiella notarier arbetar för att garantera att alla bud är giltiga. Vårt säkra betalningssystem fullbordar Catawiki och skänker såväl säljare som köpare sinnesro.

Catawiki är den ideala platsen att sälja dina glasföremål. Börja sälja idag!

Hur du säljer via Catawiki

 1. 1. Registrering för säljare

  Registrera dig för förmåner som säljare. Du kan lägga till hur många objekt som du vill.

 2. 2. Lägg till objekt

  Så snart dina objekt och beskrivningar har godtagits av auktionsutroparen, kan de auktioneras ut.

 3. 3. Spänningen med auktioner

  Var med om spänningen när budgivare från hela världen budar på dina objekt.

 4. 4. Tjäna pengar säkert

  Du blir inte ombedd att skicka dina objekt innan köparen har satt över betalningen. Catawiki

Fördelarna med Catawikis auktioner

 • High revenues

 • Swift sales

 • Secure payment format

 • International bidding audience

 • Auctioneer supervision

 • Optional reserve price for expensive items

 • Professional customer service

 • User friendly

Börja sälja nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.