Köp och sälj speciella objekt på våra auktioner
Till auktionerna

Kundtjänst verksamhetstimmar

eller ring det internationella numret +31 85 8881 501. Notera att avgifter från din tjänsteleverantör kan tillkomma när du ringer det internationella numret.

Svar på vanliga frågor finner du på: Hjälp

Glass

Tjäna mer genom att sälja på Catawikis Glasauktion

Börja sälj nu

Med en global publik är Catawiki den perfekta plattformen att sälja dina objekt.

Bara några av alla objekt inkluderade i vår Glasauktion

Swarovski stjärnor snöflingor tre stycken 2007 prydnad 872200 2014 prydnad 5059026 2016 prydnad 5180210

€ 480

Swarovski - siamesiska striderna fisk röd

€ 84

A.D. kopiator, Leerdam - fotboll olympiaden Amsterdam 1928

€ 166

Arja Caecilia Schepman - Monster fisk

€ 150

Om Catawiki och våra auktioner

Registrera dig gratis och börja sälja för att tjäna pengar på ett enkelt och säkert sätt

 1. Vad är Catawiki?

  Catawiki är det snabbast växande auktionshuset online i världen. Vår hemsida förenar internationella budgivare som vill sälja och köpa unika fantastiska objekt.

 2. Hur våra auktioner fungerar

  Med start varje fredag, håller Catawiki över 300 veckovisa auktioner över 80 olika kategorier från modern konst till klassiska bilar och från armbandsur till smycken och antikviteter.

 3. Våra auktionsutropare

  Mer än 170 auktionsutropare överser och leder våra auktioner vilket garanterar en bred kollektion av värdefulla objekt.

 4. Vad för objekt

  Vem som helst som äger ett speciellt objekt som förväntas att säljas för åtminstone 75 € kan enkelt lista det på en auktion.

 1. 35,000+

  objekt sålda varje vecka

 2. 174

  Specialiserade auktionsutropare

 3. 15 miljon

  besökare varje månad

 4. 300+

  auktioner per vecka

Hur du säljer via Catawiki

Sälj dina speciella objekt i fyra enkla steg

Börja sälj nu

Global säljpotential för en kostnad

Det är alltid gratis att lista dina objekt, du betalar bara en kostnad när ett objekt säljs

€ 0

Kostnadsfri annonsering

12.5%

Provision

Provisionskostnaden för säljarna är 12.5% av det vinnande budet (inkluderar inte moms). Provisionskostnaden går till att marknadsföra våra auktioner. Dina objekt kommer marknadsföras genom olika medier såsom onlinereklam, social media, e-postmeddelanden, och tryckt reklam för att nämna några få.

Catawiki - Bästa stället att sälja på

Specialiserade auktionsutropare, Internationell försäljningsmarknad & Snabb försäljning

 1. Specialiserade auktionsutropare

  Catawiki är ett av de enda auktionshusen online i världen som arbetar med ett stort team av specialiserade auktionsexperter som skräddarsyr och övervakar auktionerna. De är lokala och internationella experter inom sitt ämnesområde och ansvarar för att bedöma kvaliteten och äktheten av objekten som auktioneras. Under hela processen, från inskickandet till försäljningen av objektet, agerar de dessutom rådgivare till både köpare och säljare.

 2. Internationell försäljningsmarknad

  Varje månad besöker miljontals människor från hela världen Catawiki. Vår plattform är tillgänglig i mer än 15 olika språk såsom engelska, tyska, franska, nederländska, italienska, spanska, kinesiska och portugisiska.

 3. Snabb försäljning

  Catawiki auktionerar ut 35 000 objekt varje vecka på över 300 olika auktioner. Då vi har nya auktioner varje vecka, kan vi sälja dina objekt snabbt. Catawiki har inget max antal på hur många objekt du får sälja samtidigt.

Citat från våra säljare

Vi har mer än 150 000 säljare över fler än 80 olika kategorier

Anythingelse
"Catawiki kommer i kontakt med den målgruppen som jag är intresserad av. Det är oerhört bra för mig. Jag började smått, men nu kan jag leva på försäljningen som jag gör på Catawiki."
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
"Spansk konst är mycket mer uppskattat utomlands än vi någonsin kunde trott. Vi hade ingen aning om hur stor den internationella marknaden var innan vi började sälja på Catawiki."
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
"Den globala scenen som Catawiki erbjuder är extremt attraktiv, då den utesluter de astronomiska kostnaderna som man normalt associerar med auktionshus och konstgallerier och det hjälper mig att sälja mina konstverk i stor skala."
Seller: HaydenKaysHQ

Börja sälj till budgivare från hela världen

Börja sälj nu
Auctioneers

Om Catawikis Glasauktion

Det äldsta kända glasobjektet skapades i Syrien, Mesopotamien eller forntida Egypten runt 2500 år f.Kr. Dessa objekt var först och främst dekorativa och det är de dekorativa möjligheterna med glas som har fascinerat tidigare civilisationer som romarna. Historiskt blandades glas med bly. Detta resulterade i Blykristallglas som är kända för sitt attraktiva utseende och som användes för att skapa utsökta föremål såsom vinglas, flaskor, vaser och ljuskronor. Glasföremål är mycket populära bland samlare och entusiaster idag tack vare dess attraktiva utseende, design och historiska värde. Catawikis glasauktion innehåller en stor blanding av glasföremål såsom glasskulpturer, dekorativa vaser från kända tillverkare och glasfigurer av människor och djur. Våra glasauktioner erbjuder inte bara genomskinligt glas utan även specialtillverkat glas i flera färger och flerfärgade designer. Dessa glasföremål är tillverkade genom att man tillför ett färgelement under processen vilket resulterar i ett vackert iögonfallande föremål.

Catawikis glasauktioner är den ideala platsen att sälja dina speciella glasobjekt. Genom att lista ditt föremål med Catawiki exponerar du det inför miljontals potentiella budgivare varav samlare och entusiaster- vilket innebär att ditt objekt visas inför en relevant publik. Våra auktionsutropare som är experter inom sina områden leder auktionerna och ser till att auktionsprocessen är problemfri för alla de tusentals objekt som säljs hos oss varje vecka och våra officiella notarier arbetar för att garantera att alla bud är giltiga. Vårt säkra betalningssystem fullbordar Catawiki och skänker såväl säljare som köpare sinnesro.

Catawiki är den ideala platsen att sälja dina glasföremål. Börja sälja idag!