Stamps

Tjäna mer genom att sälja på Catawikis Frimärksauktion

Börja sälja nu

Med en global publik är Catawiki den perfekta plattformen att sälja dina objekt

Bara några av alla objekt inkluderade i vår Frimärksauktion

France 1937 - komplett året - Yvert nr 334/371.

€ 320

Frankrike 1861 - datumstämpel för packetboat fasen på ett brev från Konstantinopel - Yvert nr 13B + 14B par

€ 120

Belgiska Kongo 1894-1909 - urval av stämplar - mellan COB 14 och 49.

€ 86

Belgiska Kongo 1894 – ”Mols” – OBP 14/29 och 29b perforering 12 x 14

€ 562

Om Catawiki och våra auktioner

Registrera gratis och börja sälja för att tjäna pengar på ett enkelt och säkert sätt

 1. Vad är Catawiki?

  Catawiki är det snabbast växande auktionshuset online i världen. Vår hemsida förenar internationella budgivare som vill sälja och köpa unika fantastiska objekt.

 2. Hur våra auktioner fungerar

  Med start varje fredag, håller Catawiki över 300 veckovisa auktioner över 80 olika kategorier från modern konst till klassiska bilar och från armbandsur till smycken och antikviteter.

 3. Våra auktionsutropare

  Mer än 170 auktionsutropare överser och leder våra auktioner vilket garanterar en bred kollektion av värdefulla objekt.

 4. Vad för objekt

  Vem som helst som äger ett speciellt objekt som förväntas att säljas för åtminstone 75 € kan enkelt lista det på en auktion.

 1. 35,000+

  objekt sålda varje vecka

 2. 174

  Specialiserade auktionsutropare

 3. 15 miljon

  besökare varje månad

 4. 300+

  auktioner per vecka

Hur du säljer via Catawiki

Sälj dina speciella objekt i fyra enkla steg

Börja sälja nu

Global säljpotential för en kostnad

Det är alltid gratis att lista dina objekt, du betalar bara en kostnad när ett objekt säljs

€ 0

Free listing

12.5%

Provision

Provisionskostnaden för säljarna är 12.5% av det vinnande budet (inkluderar inte moms). Provisionskostnaden går till att marknadsföra våra auktioner. Dina objekt kommer marknadsföras genom olika medier såsom online reklam, social media, e-post meddelanden, och tryckt reklam för att nämna några få.

Varför sälja genom Catawiki?

Specialiserade auktionsutropare, Internationell försäljningsmarknad & Snabb försäljning

 1. Specialiserade auktionsutropare

  Catawiki är ett av de enda auktionshusen online i världen som samarbetar med en grupp specialiserade auktionsutropare, som ser över och leder varje auktion. De är både nationella och internationella experter på sina områden. Alla objekt på vår plattform värderas och undersöks av våra auktionsutropare.

 2. Internationell försäljningsmarknad

  Varje månad besöker miljontals människor från hela världen Catawiki. Vår plattform är tillgänglig i mer än 15 olika språk såsom engelska, tyska, franska, nederländska, italienska, spanska, kinesiska och portugisiska.

 3. Snabb försäljning

  Catawiki auktionerar ut 35 000 objekt varje vecka på över 300 olika auktioner. Då vi har nya auktioner varje vecka, kan vi sälja dina objekt snabbt. Catawiki har inget max antal på hur många objekt du får sälja samtidigt.

Citat från våra säljare

Vi har mer än 150 000 säljare över fler än 80 olika kategorier

Anythingelse
"Catawiki kommer i kontakt med den målgruppen som jag är intresserad av. Det är oerhört bra för mig. Jag började smått, men nu kan jag leva på försäljningen som jag gör på Catawiki."
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
"Spansk konst är mycket mer uppskattat utomlands än vi någonsin kunde trott. Vi hade ingen aning om hur stor den internationella marknaden var innan vi började sälja på Catawiki."
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
"Den globala scenen som Catawiki erbjuder är extremt attraktiv, då den utesluter de astronomiska kostnaderna som man normalt associerar med auktionshus och konstgallerier och det hjälper mig att sälja mina konstverk i stor skala."
Seller: HaydenKaysHQ

Det är dags att sälja till budgivare från hela världen

Börja sälja nu
Auctioneers

Om Catawikis Frimärksauktion

Frimärket tros ha introducerats i Storbritannien år 1840, som en del av ombildningen av posten. Sedan dess har frimärkessamlandet blivit en populär hobby, då de olika länderna ansträngde sig att ha olika frimärken för att kunna urskilja dem från andra land. Filatelister och frimärkssamlare kan betala ett högt pris för ett sällsynt frimärke. Det 1 Cent Magenta frimärket som anses vara det mest sällsynta frimärket i världen såldes för 9.4 miljoner amerikanska dollar år 2014. Frimärket utfärdades i Brittiska Guyana år 1856 då postföreståndaren i den brittiska kolonin inte kunde vänta på frimärken från England längre, på grund av en försening med frakten.

Catawikis Frimärkesauktion innehåller sällsynta frimärken och frimärkssamlingar från hela världen. De olika kategorierna i Catawikis frimärkesauktion är till exempel; frimärken från - Belgien, Österrike, Schweiz, Tyskland, Kina, Storbritannien och Italien. Catawikis Frimärkesauktion är det ideala stället att sälja dina speciella objekt, antingen du planerar att sälja ett extremt sällsynt och efterfrågat frimärke eller en samling frimärken från olika länder. Våra auktionsutropare som leder auktionerna är experter inom sina områden medan våra officiella notarier arbetar för att garantera att alla bud är giltiga. Så snart budgivningen är över, ser vårt säkra betalningssystem till att göra både säljare och köpare nöjda.

Catawiki är det perfekta stället att sälja dina frimärken. Börja sälja idag!