Photography

Tjäna mer genom att sälja på Catawikis Fotografiauktion

Börja sälja nu

Med en global publik är Catawiki den perfekta plattformen att sälja dina objekt

Bara några av alla objekt inkluderade i vår Fotografiauktion

Fina ”koppar (mässing) utskjutbar kikare” - på käpp

€ 174

Pentax kikare med inbyggd digitalkamera ”DIGIBINO” (100 DB) och tillbehör

€ 115

Olympus Mikroskop typ CH

€ 615

KARTONG 2,5 X Sport glas (glasögon)

€ 150

Om Catawiki och våra auktioner

Registrera gratis och börja sälja för att tjäna pengar på ett enkelt och säkert sätt

 1. Vad är Catawiki?

  Catawiki är det snabbast växande auktionshuset online i världen. Vår hemsida förenar internationella budgivare som vill sälja och köpa unika fantastiska objekt.

 2. Hur våra auktioner fungerar

  Med start varje fredag, håller Catawiki över 300 veckovisa auktioner över 80 olika kategorier från modern konst till klassiska bilar och från armbandsur till smycken och antikviteter.

 3. Våra auktionsutropare

  Mer än 170 auktionsutropare överser och leder våra auktioner vilket garanterar en bred kollektion av värdefulla objekt.

 4. Vad för objekt

  Vem som helst som äger ett speciellt objekt som förväntas att säljas för åtminstone 75 € kan enkelt lista det på en auktion.

 1. 35,000+

  objekt sålda varje vecka

 2. 174

  Specialiserade auktionsutropare

 3. 15 miljon

  besökare varje månad

 4. 300+

  auktioner per vecka

Hur du säljer via Catawiki

Sälj dina speciella objekt i fyra enkla steg

Börja sälja nu

Global säljpotential för en kostnad

Det är alltid gratis att lista dina objekt, du betalar bara en kostnad när ett objekt säljs

€ 0

Free listing

12.5%

Provision

Provisionskostnaden för säljarna är 12.5% av det vinnande budet (inkluderar inte moms). Provisionskostnaden går till att marknadsföra våra auktioner. Dina objekt kommer marknadsföras genom olika medier såsom online reklam, social media, e-post meddelanden, och tryckt reklam för att nämna några få.

Varför sälja genom Catawiki?

Specialiserade auktionsutropare, Internationell försäljningsmarknad & Snabb försäljning

 1. Specialiserade auktionsutropare

  Catawiki är ett av de enda auktionshusen online i världen som samarbetar med en grupp specialiserade auktionsutropare, som ser över och leder varje auktion. De är både nationella och internationella experter på sina områden. Alla objekt på vår plattform värderas och undersöks av våra auktionsutropare.

 2. Internationell försäljningsmarknad

  Varje månad besöker miljontals människor från hela världen Catawiki. Vår plattform är tillgänglig i mer än 15 olika språk såsom engelska, tyska, franska, nederländska, italienska, spanska, kinesiska och portugisiska.

 3. Snabb försäljning

  Catawiki auktionerar ut 35 000 objekt varje vecka på över 300 olika auktioner. Då vi har nya auktioner varje vecka, kan vi sälja dina objekt snabbt. Catawiki har inget max antal på hur många objekt du får sälja samtidigt.

Citat från våra säljare

Vi har mer än 150 000 säljare över fler än 80 olika kategorier

Anythingelse
"Catawiki kommer i kontakt med den målgruppen som jag är intresserad av. Det är oerhört bra för mig. Jag började smått, men nu kan jag leva på försäljningen som jag gör på Catawiki."
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
"Spansk konst är mycket mer uppskattat utomlands än vi någonsin kunde trott. Vi hade ingen aning om hur stor den internationella marknaden var innan vi började sälja på Catawiki."
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
"Den globala scenen som Catawiki erbjuder är extremt attraktiv, då den utesluter de astronomiska kostnaderna som man normalt associerar med auktionshus och konstgallerier och det hjälper mig att sälja mina konstverk i stor skala."
Seller: HaydenKaysHQ

Det är dags att sälja till budgivare från hela världen

Börja sälja nu
Auctioneers

Om Catawikis Fotografiauktion

Medan konceptet fotografering har varit känt i hundratals år, var det inte förrän år 1816 som Nicéphore Niépce lyckades ta ett första fotografi med en kamera. Niépces prestation resulterade tack vare pionjärer såsom Louis Daguerre och Henry Fox Talbot i den fotografiska processen som vi är vana vid idag. En del av de kändaste bilderna i modern historia kan vara allt från intima bilder på människor till ärliga skakande bilder tagna i ett försök att rapportera så verklighetstroget så möjligt ifrån kriget. Utvecklingen av digital teknik i mitten av 1900-talet med dess utökade tekniska möjligheter har ytterligare hjälp fotografer att ändra framtoningen av branschen.

Catawikis fotoauktioner inkluderar kategorier såsom Digital, Analog,Efter-1960, Skioptikon och Leica. Vare sig du planerar att sälja sällsynta antika kameror eller moderna digitala produkter är Catawiki det perfekta stället att sälja dina speciella fotografiska objekt. Med tusentals listade objekt varje vecka och hundratals olika auktionskategorier, kommer dina objekt exponeras inför miljontals potentiella budgivare, om du listar dem med Catawiki. Dessutom arbetar Catawiki teamet hårt för att försäkra köpare och säljare om en problemfri auktionsprocess. Våra auktionsutropare är experter inom sina områden och sköter auktionen. När ditt objekt har sålts kommer vårt säkra betalningssystem hålla alla glada.

Catawiki är det ideala stället att sälja dina fotografiska objekt. Börja sälja idag!