Köp och sälj speciella objekt på våra auktioner
Till auktionerna

Kundtjänst verksamhetstimmar

eller ring det internationella numret +31 85 8881 501. Notera att avgifter från din tjänsteleverantör kan tillkomma när du ringer det internationella numret.

Svar på vanliga frågor finner du på: Hjälp

Ethnographic tribal art

Tjäna mer genom att sälja på Catawikis Etnografikaauktion

Börja sälj nu

Med en global publik är Catawiki den perfekta plattformen att sälja dina objekt.

Bara några av alla objekt inkluderade i vår Etnografikaauktion

fine old men's house veiling decoration - ABELAM - North Papua New-Guinea

€ 600

Mythical Bronze Skull with Beak - Dayak-Indonesia

€ 199

Old Stone Axe - Korowai - West Papua

€ 465

3 stora Format elefanter, 2 trä Carvings och 1 i Mässing/brons

€ 88

Om Catawiki och våra auktioner

Registrera dig gratis och börja sälja för att tjäna pengar på ett enkelt och säkert sätt

 1. Vad är Catawiki?

  Catawiki är det snabbast växande auktionshuset online i världen. Vår hemsida förenar internationella budgivare som vill sälja och köpa unika fantastiska objekt.

 2. Hur våra auktioner fungerar

  Med start varje fredag, håller Catawiki över 300 veckovisa auktioner över 80 olika kategorier från modern konst till klassiska bilar och från armbandsur till smycken och antikviteter.

 3. Våra auktionsutropare

  Mer än 170 auktionsutropare överser och leder våra auktioner vilket garanterar en bred kollektion av värdefulla objekt.

 4. Vad för objekt

  Vem som helst som äger ett speciellt objekt som förväntas att säljas för åtminstone 75 € kan enkelt lista det på en auktion.

 1. 35,000+

  objekt sålda varje vecka

 2. 174

  Specialiserade auktionsutropare

 3. 15 miljon

  besökare varje månad

 4. 300+

  auktioner per vecka

Hur du säljer via Catawiki

Sälj dina speciella objekt i fyra enkla steg

Börja sälj nu

Global säljpotential för en kostnad

Det är alltid gratis att lista dina objekt, du betalar bara en kostnad när ett objekt säljs

€ 0

Kostnadsfri annonsering

12.5%

Provision

Provisionskostnaden för säljarna är 12.5% av det vinnande budet (inkluderar inte moms). Provisionskostnaden går till att marknadsföra våra auktioner. Dina objekt kommer marknadsföras genom olika medier såsom onlinereklam, social media, e-postmeddelanden, och tryckt reklam för att nämna några få.

Catawiki - Bästa stället att sälja på

Specialiserade auktionsutropare, Internationell försäljningsmarknad & Snabb försäljning

 1. Specialiserade auktionsutropare

  Catawiki är ett av de enda auktionshusen online i världen som arbetar med ett stort team av specialiserade auktionsexperter som skräddarsyr och övervakar auktionerna. De är lokala och internationella experter inom sitt ämnesområde och ansvarar för att bedöma kvaliteten och äktheten av objekten som auktioneras. Under hela processen, från inskickandet till försäljningen av objektet, agerar de dessutom rådgivare till både köpare och säljare.

 2. Internationell försäljningsmarknad

  Varje månad besöker miljontals människor från hela världen Catawiki. Vår plattform är tillgänglig i mer än 15 olika språk såsom engelska, tyska, franska, nederländska, italienska, spanska, kinesiska och portugisiska.

 3. Snabb försäljning

  Catawiki auktionerar ut 35 000 objekt varje vecka på över 300 olika auktioner. Då vi har nya auktioner varje vecka, kan vi sälja dina objekt snabbt. Catawiki har inget max antal på hur många objekt du får sälja samtidigt.

Citat från våra säljare

Vi har mer än 150 000 säljare över fler än 80 olika kategorier

Anythingelse
"Catawiki kommer i kontakt med den målgruppen som jag är intresserad av. Det är oerhört bra för mig. Jag började smått, men nu kan jag leva på försäljningen som jag gör på Catawiki."
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
"Spansk konst är mycket mer uppskattat utomlands än vi någonsin kunde trott. Vi hade ingen aning om hur stor den internationella marknaden var innan vi började sälja på Catawiki."
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
"Den globala scenen som Catawiki erbjuder är extremt attraktiv, då den utesluter de astronomiska kostnaderna som man normalt associerar med auktionshus och konstgallerier och det hjälper mig att sälja mina konstverk i stor skala."
Seller: HaydenKaysHQ

Börja sälj till budgivare från hela världen

Börja sälj nu
Auctioneers

Om Catawikis Etnografikaauktion

Konst har under många tusen år blivit en viktig del av den globala kulturella identiteten för människogrupper och olika stammar. Vare sig det gäller konst associerad med religion, målningar som visar ett landskap eller konst som skapats för skoj skull, fortsätter människor att använda lokala material från deras hembygd för att skapa invecklade och progressiva konstverk. Catawikis auktion av etnografik och konst från olika stammar samlas under de båda kategorierna dekorativ och exklusiv. Auktionerna inkluderar konstverk såsom trämasker, ceremoniella vapen, statyetter, smycken och musikinstrument. Många av objekten som listas på Catawikis auktion av etnografik och konst från olika stammar påvisar den kompetens och handverksskicklighet som människorna som skapat konstverken har. Dessutom påvisar det hur viktiga dessa konstverk är i de kulturer där de skapades.

Catawikis auktion av etnografik och konst från olika stammar är den ideala platsen att sälja dina speciella objekt. Med hundratals olika kategorier och tusentals olika objekt som auktioneras ut varje vecka är Catawiki den perfekta platsen att lista dina objekt på nätet. Catawikis användare innefattas av entusiaster och samlare från de speciella kategorierna där du säljer dina objekt, vilket betyder att det granskas av en relevant publik. Våra auktionsutropare som leder auktionerna är experter inom sina områden medan våra officiella notarier garanterar att buden är giltiga. Vårt säkra betalningssystem betyder att både säljare och köpare avnjuter en exklusiv auktionsupplevelse.

Catawiki är det bästa stället att sälja dina etnografiska objekt och konst från olika stammar. Börja sälja idag!