Vill du börja sälja på Catawikis diamantauktion?

Catawikis auktioner överses av professionella auktionsutropare och lockar till sig miljontals potentiella budgivare från hela världen.

Börja sälja nu

Om Catawikis diamantauktion

Diamanter är alltid efterfrågade av samlare, investerare och köpare världen över på grund av dess glamorösa, eleganta och sofistikerade framtoning. Diamanter skapas naturligt under väldigt speciella förhållanden när kol utsätts för högt tryck och en temperatur av 900 till 1300 °C. Kvalitetsbedömningen på diamanter beror på de fyra C.na som står för clarity, carat, color, and cut eller på svenska klarhet, carat, färg och slipning. Diamantens klarhet avgörs genom dess gradering. De finns flera olika internationella system för att gradera diamanter varav ett av de systemen skapades av “The Gemological Institute of America” och graderar diamaternas kvalitet på en slopande skala där den lägsta kvaliteten är I3 (included) och den högsta är FL (flawless).

Catawikis Diamantauktion innehåller enkla stenar och diamantobjekt i en stor variation av färger, slipningar, carat och kvaliteter. Några anmärkningsvärda diamanter som har sålts på Catawikis auktioner är en 3.23 carat diamant för 21 643 engelska pund och ett Art Déco diamantarmband i platina med totalt 20 ct diamanter som såldes för 17,635 engelska pund. Catawikis Diamantauktion är det bästa stället att sälja dina diamantobjekt, antingen du har en diamantsten eller ett diamantsmycke att sälja. Våra auktionsutropare som leder auktionerna är experter medan våra officiella notarier arbetar för att garantera att varje bud är giltigt. När ditt objekt har sålts, ser vårt säkra betalningssystem till att du och din köpare blir nöjda.

Catawiki är det ideala stället att sälja dina speciella diamantobjekt. Börja sälja idag!

Hur du säljer via Catawiki

 1. 1. Registrering för säljare

  Registrera dig för förmåner som säljare. Du kan lägga till hur många objekt som du vill.

 2. 2. Lägg till objekt

  Så snart dina objekt och beskrivningar har godtagits av auktionsutroparen, kan de auktioneras ut.

 3. 3. Spänningen med auktioner

  Var med om spänningen när budgivare från hela världen budar på dina objekt.

 4. 4. Tjäna pengar säkert

  Du blir inte ombedd att skicka dina objekt innan köparen har satt över betalningen. Catawiki

Fördelarna med Catawikis auktioner

 • High revenues

 • Swift sales

 • Secure payment format

 • International bidding audience

 • Auctioneer supervision

 • Optional reserve price for expensive items

 • Professional customer service

 • User friendly

Börja sälja nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.