Design

Tjäna mer genom att sälja på Catawikis Designauktion

Börja sälja nu

Med en global publik är Catawiki den perfekta plattformen att sälja dina objekt

Bara några av alla objekt inkluderade i vår Designauktion

David Rowland för Howe – 6 trä ”40/4” stapelbar, stål wire stolar med trä armstöd.

€ 550

Jean-Louis Domecq för Jieldé – Design Industrilampa

€ 359

Jean-Louis Domecq von Jieldé – lampa med 3 armar

€ 435

Stora, trä Bakers tabell, 2,4 meter bred

€ 1.549

Om Catawiki och våra auktioner

Registrera gratis och börja sälja för att tjäna pengar på ett enkelt och säkert sätt

 1. Vad är Catawiki?

  Catawiki är det snabbast växande auktionshuset online i världen. Vår hemsida förenar internationella budgivare som vill sälja och köpa unika fantastiska objekt.

 2. Hur våra auktioner fungerar

  Med start varje fredag, håller Catawiki över 300 veckovisa auktioner över 80 olika kategorier från modern konst till klassiska bilar och från armbandsur till smycken och antikviteter.

 3. Våra auktionsutropare

  Mer än 170 auktionsutropare överser och leder våra auktioner vilket garanterar en bred kollektion av värdefulla objekt.

 4. Vad för objekt

  Vem som helst som äger ett speciellt objekt som förväntas att säljas för åtminstone 75 € kan enkelt lista det på en auktion.

 1. 35,000+

  objekt sålda varje vecka

 2. 174

  Specialiserade auktionsutropare

 3. 15 miljon

  besökare varje månad

 4. 300+

  auktioner per vecka

Hur du säljer via Catawiki

Sälj dina speciella objekt i fyra enkla steg

Börja sälja nu

Global säljpotential för en kostnad

Det är alltid gratis att lista dina objekt, du betalar bara en kostnad när ett objekt säljs

€ 0

Free listing

12.5%

Provision

Provisionskostnaden för säljarna är 12.5% av det vinnande budet (inkluderar inte moms). Provisionskostnaden går till att marknadsföra våra auktioner. Dina objekt kommer marknadsföras genom olika medier såsom online reklam, social media, e-post meddelanden, och tryckt reklam för att nämna några få.

Varför sälja genom Catawiki?

Specialiserade auktionsutropare, Internationell försäljningsmarknad & Snabb försäljning

 1. Specialiserade auktionsutropare

  Catawiki är ett av de enda auktionshusen online i världen som samarbetar med en grupp specialiserade auktionsutropare, som ser över och leder varje auktion. De är både nationella och internationella experter på sina områden. Alla objekt på vår plattform värderas och undersöks av våra auktionsutropare.

 2. Internationell försäljningsmarknad

  Varje månad besöker miljontals människor från hela världen Catawiki. Vår plattform är tillgänglig i mer än 15 olika språk såsom engelska, tyska, franska, nederländska, italienska, spanska, kinesiska och portugisiska.

 3. Snabb försäljning

  Catawiki auktionerar ut 35 000 objekt varje vecka på över 300 olika auktioner. Då vi har nya auktioner varje vecka, kan vi sälja dina objekt snabbt. Catawiki har inget max antal på hur många objekt du får sälja samtidigt.

Citat från våra säljare

Vi har mer än 150 000 säljare över fler än 80 olika kategorier

Anythingelse
"Catawiki kommer i kontakt med den målgruppen som jag är intresserad av. Det är oerhört bra för mig. Jag började smått, men nu kan jag leva på försäljningen som jag gör på Catawiki."
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
"Spansk konst är mycket mer uppskattat utomlands än vi någonsin kunde trott. Vi hade ingen aning om hur stor den internationella marknaden var innan vi började sälja på Catawiki."
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
"Den globala scenen som Catawiki erbjuder är extremt attraktiv, då den utesluter de astronomiska kostnaderna som man normalt associerar med auktionshus och konstgallerier och det hjälper mig att sälja mina konstverk i stor skala."
Seller: HaydenKaysHQ

Det är dags att sälja till budgivare från hela världen

Börja sälja nu
Auctioneers

Om Catawikis Designauktion

Det sägs att “Skönheten sitter i betraktarens öga” - och detta stämmer verkligen inom design världen. Ett välkonstruerat objekt eller en möbel kan förvandla ett utrymme och det är därför ett objekt skapat av en känd designer kan fortsätta att vara populärt länge. När det kommer till design auktioner kan ett objekt älskas av en budgivare och samtidigt hatas av en annan. Denna skillnad mellan smak och tycke reflekteras av den enorma mängden design objekt som säljs på Catawikis auktioner. Vare sig du vill sälja en möbel skapad av den berömde arkitekten och designern Le Corbusier, vardagsrumsstolar i fiberglas av Charles och Ray Eames eller ett karaktäristiskt objekt av Paul McCobb finns det alltid en auktion på Catawiki som passar ditt objekt. De olika kategorierna inom våra designauktioner inkluderar skandinavisk, italiensk och nederländsk design och även industriella objekt, lampor och statyetter. Det bästa med Catawikis internationella auktioner är att våra design auktioner innehåller objekt och möbler från hela världen - vilket betyder att ditt objekt kan säljas inom rätt kontext och därför visas inför de rätta åskådarna.

När du listar ditt designer objekt på Catawiki kommer det bli synligt för miljontals potentiella budgivare och ge det en utmärkt exponering på nätet. Våra auktionsutropare som sköter auktionerna är experter inom sina områden medan våra notarier arbetar för att garantera att buden är giltiga. När du väl har sålt ditt objekt skänker vårt säkra betalningssystem sinnesro till både dig och din köpare.

Lista dina design objekt på Catawiki idag och börja sälja!