Vill du börja sälja på Catawikis designauktion?

Catawikis auktioner överses av professionella auktionsutropare och lockar till sig miljontals potentiella budgivare från hela världen.

Börja sälja nu

Om Catawikis designauktion

Det sägs att “Skönheten sitter i betraktarens öga” - och detta stämmer verkligen inom design världen. Ett välkonstruerat objekt eller en möbel kan förvandla ett utrymme och det är därför ett objekt skapat av en känd designer kan fortsätta att vara populärt länge. När det kommer till design auktioner kan ett objekt älskas av en budgivare och samtidigt hatas av en annan. Denna skillnad mellan smak och tycke reflekteras av den enorma mängden design objekt som säljs på Catawikis auktioner. Vare sig du vill sälja en möbel skapad av den berömde arkitekten och designern Le Corbusier, vardagsrumsstolar i fiberglas av Charles och Ray Eames eller ett karaktäristiskt objekt av Paul McCobb finns det alltid en auktion på Catawiki som passar ditt objekt. De olika kategorierna inom våra designauktioner inkluderar skandinavisk, italiensk och nederländsk design och även industriella objekt, lampor och statyetter. Det bästa med Catawikis internationella auktioner är att våra design auktioner innehåller objekt och möbler från hela världen - vilket betyder att ditt objekt kan säljas inom rätt kontext och därför visas inför de rätta åskådarna.

När du listar ditt designer objekt på Catawiki kommer det bli synligt för miljontals potentiella budgivare och ge det en utmärkt exponering på nätet. Våra auktionsutropare som sköter auktionerna är experter inom sina områden medan våra notarier arbetar för att garantera att buden är giltiga. När du väl har sålt ditt objekt skänker vårt säkra betalningssystem sinnesro till både dig och din köpare.

Lista dina design objekt på Catawiki idag och börja sälja!

Hur du säljer via Catawiki

 1. 1. Registrering för säljare

  Registrera dig för förmåner som säljare. Du kan lägga till hur många objekt som du vill.

 2. 2. Lägg till objekt

  Så snart dina objekt och beskrivningar har godtagits av auktionsutroparen, kan de auktioneras ut.

 3. 3. Spänningen med auktioner

  Var med om spänningen när budgivare från hela världen budar på dina objekt.

 4. 4. Tjäna pengar säkert

  Du blir inte ombedd att skicka dina objekt innan köparen har satt över betalningen. Catawiki

Fördelarna med Catawikis auktioner

 • High revenues

 • Swift sales

 • Secure payment format

 • International bidding audience

 • Auctioneer supervision

 • Optional reserve price for expensive items

 • Professional customer service

 • User friendly

Börja sälja nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.