Köp och sälj speciella objekt på våra auktioner
Till auktionerna

Kundtjänst verksamhetstimmar

eller ring det internationella numret +31 85 8881 501. Notera att avgifter från din tjänsteleverantör kan tillkomma när du ringer det internationella numret.

Svar på vanliga frågor finner du på: Hjälp

Design

Tjäna mer genom att sälja på Catawikis Designauktion

Börja sälj nu

Med en global publik är Catawiki den perfekta plattformen att sälja dina objekt.

Bara några av alla objekt inkluderade i vår Designauktion

Hanneke Mols-van Gool för Association of numismatiska Art – brons: Liberation medalj

€ 85

Joe Colombo för Kartell - bordslampa KD 24

€ 158

Alain Cornic - väv: titeln dag och natt

€ 650

Angelo Mangiarotti för Cleto Munari - vintage gyllene mässing box, signerad

€ 260

Om Catawiki och våra auktioner

Registrera dig gratis och börja sälja för att tjäna pengar på ett enkelt och säkert sätt

 1. Vad är Catawiki?

  Catawiki är det snabbast växande auktionshuset online i världen. Vår hemsida förenar internationella budgivare som vill sälja och köpa unika fantastiska objekt.

 2. Hur våra auktioner fungerar

  Med start varje fredag, håller Catawiki över 300 veckovisa auktioner över 80 olika kategorier från modern konst till klassiska bilar och från armbandsur till smycken och antikviteter.

 3. Våra auktionsutropare

  Mer än 170 auktionsutropare överser och leder våra auktioner vilket garanterar en bred kollektion av värdefulla objekt.

 4. Vad för objekt

  Vem som helst som äger ett speciellt objekt som förväntas att säljas för åtminstone 75 € kan enkelt lista det på en auktion.

 1. 35,000+

  objekt sålda varje vecka

 2. 174

  Specialiserade auktionsutropare

 3. 15 miljon

  besökare varje månad

 4. 300+

  auktioner per vecka

Hur du säljer via Catawiki

Sälj dina speciella objekt i fyra enkla steg

Börja sälj nu

Global säljpotential för en kostnad

Det är alltid gratis att lista dina objekt, du betalar bara en kostnad när ett objekt säljs

€ 0

Kostnadsfri annonsering

12.5%

Provision

Provisionskostnaden för säljarna är 12.5% av det vinnande budet (inkluderar inte moms). Provisionskostnaden går till att marknadsföra våra auktioner. Dina objekt kommer marknadsföras genom olika medier såsom onlinereklam, social media, e-postmeddelanden, och tryckt reklam för att nämna några få.

Catawiki - Bästa stället att sälja på

Specialiserade auktionsutropare, Internationell försäljningsmarknad & Snabb försäljning

 1. Specialiserade auktionsutropare

  Catawiki är ett av de enda auktionshusen online i världen som arbetar med ett stort team av specialiserade auktionsexperter som skräddarsyr och övervakar auktionerna. De är lokala och internationella experter inom sitt ämnesområde och ansvarar för att bedöma kvaliteten och äktheten av objekten som auktioneras. Under hela processen, från inskickandet till försäljningen av objektet, agerar de dessutom rådgivare till både köpare och säljare.

 2. Internationell försäljningsmarknad

  Varje månad besöker miljontals människor från hela världen Catawiki. Vår plattform är tillgänglig i mer än 15 olika språk såsom engelska, tyska, franska, nederländska, italienska, spanska, kinesiska och portugisiska.

 3. Snabb försäljning

  Catawiki auktionerar ut 35 000 objekt varje vecka på över 300 olika auktioner. Då vi har nya auktioner varje vecka, kan vi sälja dina objekt snabbt. Catawiki har inget max antal på hur många objekt du får sälja samtidigt.

Citat från våra säljare

Vi har mer än 150 000 säljare över fler än 80 olika kategorier

Anythingelse
"Catawiki kommer i kontakt med den målgruppen som jag är intresserad av. Det är oerhört bra för mig. Jag började smått, men nu kan jag leva på försäljningen som jag gör på Catawiki."
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
"Spansk konst är mycket mer uppskattat utomlands än vi någonsin kunde trott. Vi hade ingen aning om hur stor den internationella marknaden var innan vi började sälja på Catawiki."
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
"Den globala scenen som Catawiki erbjuder är extremt attraktiv, då den utesluter de astronomiska kostnaderna som man normalt associerar med auktionshus och konstgallerier och det hjälper mig att sälja mina konstverk i stor skala."
Seller: HaydenKaysHQ

Börja sälj till budgivare från hela världen

Börja sälj nu
Auctioneers

Om Catawikis Designauktion

Det sägs att “Skönheten sitter i betraktarens öga” - och detta stämmer verkligen inom design världen. Ett välkonstruerat objekt eller en möbel kan förvandla ett utrymme och det är därför ett objekt skapat av en känd designer kan fortsätta att vara populärt länge. När det kommer till design auktioner kan ett objekt älskas av en budgivare och samtidigt hatas av en annan. Denna skillnad mellan smak och tycke reflekteras av den enorma mängden design objekt som säljs på Catawikis auktioner. Vare sig du vill sälja en möbel skapad av den berömde arkitekten och designern Le Corbusier, vardagsrumsstolar i fiberglas av Charles och Ray Eames eller ett karaktäristiskt objekt av Paul McCobb finns det alltid en auktion på Catawiki som passar ditt objekt. De olika kategorierna inom våra designauktioner inkluderar skandinavisk, italiensk och nederländsk design och även industriella objekt, lampor och statyetter. Det bästa med Catawikis internationella auktioner är att våra design auktioner innehåller objekt och möbler från hela världen - vilket betyder att ditt objekt kan säljas inom rätt kontext och därför visas inför de rätta åskådarna.

När du listar ditt designer objekt på Catawiki kommer det bli synligt för miljontals potentiella budgivare och ge det en utmärkt exponering på nätet. Våra auktionsutropare som sköter auktionerna är experter inom sina områden medan våra notarier arbetar för att garantera att buden är giltiga. När du väl har sålt ditt objekt skänker vårt säkra betalningssystem sinnesro till både dig och din köpare.

Lista dina design objekt på Catawiki idag och börja sälja!