Vill du börja sälja på Catawikis auktion av datorer och videospel?

Catawikis auktioner överses av professionella auktionsutropare och lockar till sig miljontals potentiella budgivare från hela världen.

Börja sälja nu

Om Catawikis auktion av datorer och videospel

Uppfinningen av den personliga datorn har revolutionerat den moderna världen. Om det så gäller Microsofts utveckling av Windows eller Apples avancerade iPhones så har datorer blivit en del av vardagen. Datorspel såsom Commodore 64, Atari, Sega Mega Drive, N64, Playstation och Xbox har också blivit en del av livet för många människor. Sedan utvecklingen av Magnavox Odyssey år 1972 har videospel skänkt glädje och underhållning till den yngre generationen. Moderna videospel såsom Halo och Call of Duty skapas mer och mer för den äldre publiken i åtanke med komplicerade scener och kraftfull grafik. Möjligheterna att skapa avancerade videospel har skapat en enorm uppsving inom branschen och år 2019 uppskattas videospel branschen vara värd över 19 miljarder amerikanska dollar. Det är inte endast det nyaste inom spelbranschen som är populärt nuförtiden. Även äldre föråldrade videospel kan vara mycket värda till en samlare.

Catawikis Dator- och videospel auktion innehåller eftersökta spel, datorsystem och sällsynta spelkonsoler. Catawikis Dator- och videospel auktion är det bästa stället att sälja dina speciella objekt, antingen du planerar att sälja din första dator eller en samling spel. Våra auktionsutropare som leder auktionerna är experter inom sina områden medan våra officiella notarier arbetar för att garantera att alla bud är giltiga. Så snart budgivningen är över, ser vårt säkra betalningssystem till att göra både säljare och köpare nöjda.

Catawiki är det ideala stället att sälja dina dator- och videospel. Börja sälja nu!

Hur du säljer via Catawiki

1. 1. Registrering för säljare

Registrera dig för förmåner som säljare. Du kan lägga till hur många objekt som du vill.

2. 2. Lägg till objekt

Så snart dina objekt och beskrivningar har godtagits av auktionsutroparen, kan de auktioneras ut.

3. 3. Spänningen med auktioner

Var med om spänningen när budgivare från hela världen budar på dina objekt.

4. 4. Tjäna pengar säkert

Du blir inte ombedd att skicka dina objekt innan köparen har satt över betalningen. Catawiki

Fördelarna med Catawikis auktioner

• High revenues

• Swift sales

• Secure payment format

• International bidding audience

• Auctioneer supervision

• Optional reserve price for expensive items

• Professional customer service

• User friendly

Börja sälja nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.