Vill du börja sälja på Catawikis auktion av buddhistiska föremål?

Catawikis auktioner överses av professionella auktionsutropare och lockar till sig miljontals potentiella budgivare från hela världen.

Börja sälja nu

Om Catawikis auktion av buddhistiska föremål

Ungefär 350 miljoner människor (6% av världsbefolkningen) följer buddismen som startade i och med födelsen av Buddha Siddhartha Gautama i Lumbini, Nepal. Följare av buddhismen fokuserar på personlig spirituell utveckling och söker en djupare inblick i meningen av livet. Buddhistiska statyer, konst och antikviteter har en djup innebörd för de som följer buddhismen. En av de största statyerna av Buddha avslutades år 2002 och finns att skåda i Spring Temple Buddha i Henan,Kina. Statyn är hela 128 m hög.

Catawikis auktion av buddhistiska objekt innehåller en stor samling antikviteter och objekt som relaterar till buddhismen. Exempel på dessa är thangkas med bilder på det buddhistiska hjulet, rökelsebrännare, Buddhastatyetter i koppar och brons och andra objekt såsom bjällror och dokumenthållare. Catawikis auktion av buddhistiska objekt är det ideala stället att sälja dina föremål, antingen du önskar sälja en sällsynt buddhistisk antikvitet eller ett objekt av spirituell betydelse. Catawiki erbjuder tusentals objekt över hundratals olika kategorier varje vecka. När du listar ditt objekt med Catawiki blir det exponerat inför miljontals potentiella köpare vilket ger det en stor uppmärksamhet på nätet. På Catatwiki arbetar vi hårt för att försäkra oss om att både köpare och säljare får den bästa auktionsupplevelsen. Våra auktionsutropare som leder auktionerna är experter medan våra officiella notarier arbetar för att garantera att varje bud är giltigt. När budgivningen har kommit till ett slut, ser vårt säkra betalningssystem till att alla parter blir nöjda.

Catawiki är det ideala stället att sälja ditt speciella objekt. Börja sälja idag!

Hur du säljer via Catawiki

 1. 1. Registrering för säljare

  Registrera dig för förmåner som säljare. Du kan lägga till hur många objekt som du vill.

 2. 2. Lägg till objekt

  Så snart dina objekt och beskrivningar har godtagits av auktionsutroparen, kan de auktioneras ut.

 3. 3. Spänningen med auktioner

  Var med om spänningen när budgivare från hela världen budar på dina objekt.

 4. 4. Tjäna pengar säkert

  Du blir inte ombedd att skicka dina objekt innan köparen har satt över betalningen. Catawiki

Fördelarna med Catawikis auktioner

 • High revenues

 • Swift sales

 • Secure payment format

 • International bidding audience

 • Auctioneer supervision

 • Optional reserve price for expensive items

 • Professional customer service

 • User friendly

Börja sälja nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.