Buddhism

Tjäna mer genom att sälja på Catawikis Auktion av buddhistiska föremål

Börja sälja nu

Med en global publik är Catawiki den perfekta plattformen att sälja dina objekt

Bara några av alla objekt inkluderade i vår Auktion av buddhistiska föremål

Dorje / Vajra i brons med åtta liggande – Tibet – omkring 1900

€ 150

Brons ghanta och dorje – Tibet – omkring 1900

€ 322

Förgylld brons figur av Guan Yin - Tibet/Kina 19th century

€ 1.100

Brons Gautama Buddha – Kina/Tibet – 18/19-talet

€ 1.398

Om Catawiki och våra auktioner

Registrera gratis och börja sälja för att tjäna pengar på ett enkelt och säkert sätt

 1. Vad är Catawiki?

  Catawiki är det snabbast växande auktionshuset online i världen. Vår hemsida förenar internationella budgivare som vill sälja och köpa unika fantastiska objekt.

 2. Hur våra auktioner fungerar

  Med start varje fredag, håller Catawiki över 300 veckovisa auktioner över 80 olika kategorier från modern konst till klassiska bilar och från armbandsur till smycken och antikviteter.

 3. Våra auktionsutropare

  Mer än 170 auktionsutropare överser och leder våra auktioner vilket garanterar en bred kollektion av värdefulla objekt.

 4. Vad för objekt

  Vem som helst som äger ett speciellt objekt som förväntas att säljas för åtminstone 75 € kan enkelt lista det på en auktion.

 1. 35,000+

  objekt sålda varje vecka

 2. 174

  Specialiserade auktionsutropare

 3. 15 miljon

  besökare varje månad

 4. 300+

  auktioner per vecka

Hur du säljer via Catawiki

Sälj dina speciella objekt i fyra enkla steg

Börja sälja nu

Global säljpotential för en kostnad

Det är alltid gratis att lista dina objekt, du betalar bara en kostnad när ett objekt säljs

€ 0

Free listing

12.5%

Provision

Provisionskostnaden för säljarna är 12.5% av det vinnande budet (inkluderar inte moms). Provisionskostnaden går till att marknadsföra våra auktioner. Dina objekt kommer marknadsföras genom olika medier såsom online reklam, social media, e-post meddelanden, och tryckt reklam för att nämna några få.

Varför sälja genom Catawiki?

Specialiserade auktionsutropare, Internationell försäljningsmarknad & Snabb försäljning

 1. Specialiserade auktionsutropare

  Catawiki är ett av de enda auktionshusen online i världen som samarbetar med en grupp specialiserade auktionsutropare, som ser över och leder varje auktion. De är både nationella och internationella experter på sina områden. Alla objekt på vår plattform värderas och undersöks av våra auktionsutropare.

 2. Internationell försäljningsmarknad

  Varje månad besöker miljontals människor från hela världen Catawiki. Vår plattform är tillgänglig i mer än 15 olika språk såsom engelska, tyska, franska, nederländska, italienska, spanska, kinesiska och portugisiska.

 3. Snabb försäljning

  Catawiki auktionerar ut 35 000 objekt varje vecka på över 300 olika auktioner. Då vi har nya auktioner varje vecka, kan vi sälja dina objekt snabbt. Catawiki har inget max antal på hur många objekt du får sälja samtidigt.

Citat från våra säljare

Vi har mer än 150 000 säljare över fler än 80 olika kategorier

Anythingelse
"Catawiki kommer i kontakt med den målgruppen som jag är intresserad av. Det är oerhört bra för mig. Jag började smått, men nu kan jag leva på försäljningen som jag gör på Catawiki."
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
"Spansk konst är mycket mer uppskattat utomlands än vi någonsin kunde trott. Vi hade ingen aning om hur stor den internationella marknaden var innan vi började sälja på Catawiki."
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
"Den globala scenen som Catawiki erbjuder är extremt attraktiv, då den utesluter de astronomiska kostnaderna som man normalt associerar med auktionshus och konstgallerier och det hjälper mig att sälja mina konstverk i stor skala."
Seller: HaydenKaysHQ

Det är dags att sälja till budgivare från hela världen

Börja sälja nu
Auctioneers

Om Catawikis Auktion av buddhistiska föremål

Ungefär 350 miljoner människor (6% av världsbefolkningen) följer buddismen som startade i och med födelsen av Buddha Siddhartha Gautama i Lumbini, Nepal. Följare av buddhismen fokuserar på personlig spirituell utveckling och söker en djupare inblick i meningen av livet. Buddhistiska statyer, konst och antikviteter har en djup innebörd för de som följer buddhismen. En av de största statyerna av Buddha avslutades år 2002 och finns att skåda i Spring Temple Buddha i Henan,Kina. Statyn är hela 128 m hög.

Catawikis auktion av buddhistiska objekt innehåller en stor samling antikviteter och objekt som relaterar till buddhismen. Exempel på dessa är thangkas med bilder på det buddhistiska hjulet, rökelsebrännare, Buddhastatyetter i koppar och brons och andra objekt såsom bjällror och dokumenthållare. Catawikis auktion av buddhistiska objekt är det ideala stället att sälja dina föremål, antingen du önskar sälja en sällsynt buddhistisk antikvitet eller ett objekt av spirituell betydelse. Catawiki erbjuder tusentals objekt över hundratals olika kategorier varje vecka. När du listar ditt objekt med Catawiki blir det exponerat inför miljontals potentiella köpare vilket ger det en stor uppmärksamhet på nätet. På Catatwiki arbetar vi hårt för att försäkra oss om att både köpare och säljare får den bästa auktionsupplevelsen. Våra auktionsutropare som leder auktionerna är experter medan våra officiella notarier arbetar för att garantera att varje bud är giltigt. När budgivningen har kommit till ett slut, ser vårt säkra betalningssystem till att alla parter blir nöjda.

Catawiki är det ideala stället att sälja ditt speciella objekt. Börja sälja idag!