Köp och sälj speciella objekt på våra auktioner
Till auktionerna
Books

Tjäna mer genom att sälja på Catawikis Bokauktioner

Börja sälj nu

Med en global publik är Catawiki den perfekta plattformen att sälja dina objekt.

Bara några av alla objekt inkluderade i vår Bokauktion

Lewis Carroll - Alices äventyr i underlandet - 1929

€ 190

Bibliothèque de la Pléiade; Balzac - La Comédie Humaine - 11 volymer - 1949 1965

€ 160

HR Giger; Parti med 3 böcker, 1 inramat, begränsad fotografi, 1 flyer, 2 LPs - 1973/2007

€ 120

Eikoh Hosoe - omfamna - 1977

€ 310

Om Catawiki och våra auktioner

Registrera dig gratis och börja sälja för att tjäna pengar på ett enkelt och säkert sätt

 1. Vad är Catawiki?

  Catawiki är det snabbast växande auktionshuset online i världen. Vår hemsida förenar internationella budgivare som vill sälja och köpa unika fantastiska objekt.

 2. Hur våra auktioner fungerar

  Med start varje fredag, håller Catawiki över 300 veckovisa auktioner över 80 olika kategorier från modern konst till klassiska bilar och från armbandsur till smycken och antikviteter.

 3. Våra experter

  Mer än 170 experter överser och leder våra auktioner vilket garanterar en bred kollektion av värdefulla objekt.

 4. Vad för objekt

  Vem som helst som äger ett speciellt objekt som förväntas att säljas för åtminstone 75 € kan enkelt lista det på en auktion.

 1. 35,000+

  objekt sålda varje vecka

 2. 174

  Specialiserade experter

 3. 15 miljon

  besökare varje månad

 4. 300+

  auktioner per vecka

Hur du säljer via Catawiki

Sälj dina speciella objekt i fyra enkla steg

Börja sälj nu

Global säljpotential för en kostnad

Det är alltid gratis att lista dina objekt, du betalar bara en kostnad när ett objekt säljs

€ 0

Kostnadsfri annonsering

12.5%

Provision

Provisionskostnaden för säljarna är 12.5% av det vinnande budet (inkluderar inte moms). Provisionskostnaden går till att marknadsföra våra auktioner. Dina objekt kommer marknadsföras genom olika medier såsom onlinereklam, social media, e-postmeddelanden, och tryckt reklam för att nämna några få.

Catawiki - Bästa stället att sälja på

Specialiserade experter, Internationell försäljningsmarknad & Snabb försäljning

 1. Specialiserade experter

  Catawiki är ett av de enda auktionshusen online i världen som arbetar med ett stort team av specialiserade experter som skräddarsyr och övervakar auktionerna. De är lokala och internationella experter inom sitt ämnesområde och ansvarar för att bedöma kvaliteten och äktheten av objekten som auktioneras. Under hela processen, från inskickandet till försäljningen av objektet, agerar de dessutom rådgivare till både köpare och säljare.

 2. Internationell försäljningsmarknad

  Varje månad besöker miljontals människor från hela världen Catawiki. Vår plattform är tillgänglig i mer än 15 olika språk såsom engelska, tyska, franska, nederländska, italienska, spanska, kinesiska och portugisiska.

 3. Snabb försäljning

  Catawiki auktionerar ut 35 000 objekt varje vecka på över 300 olika auktioner. Då vi har nya auktioner varje vecka, kan vi sälja dina objekt snabbt. Catawiki har inget max antal på hur många objekt du får sälja samtidigt.

Citat från våra säljare

Vi har mer än 150 000 säljare över fler än 80 olika kategorier

Anythingelse
"Catawiki kommer i kontakt med den målgruppen som jag är intresserad av. Det är oerhört bra för mig. Jag började smått, men nu kan jag leva på försäljningen som jag gör på Catawiki."
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
"Spansk konst är mycket mer uppskattat utomlands än vi någonsin kunde trott. Vi hade ingen aning om hur stor den internationella marknaden var innan vi började sälja på Catawiki."
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
"Den globala scenen som Catawiki erbjuder är extremt attraktiv, då den utesluter de astronomiska kostnaderna som man normalt associerar med auktionshus och konstgallerier och det hjälper mig att sälja mina konstverk i stor skala."
Seller: HaydenKaysHQ

Börja sälj till budgivare från hela världen

Börja sälj nu
Auctioneers

Om Catawikis Bokauktion

Samlingar av skriven text har existerat i tusentals år. Bland de första exemplaren hittar man lertavlor från Mesopotamien och egyptiska papyrus med urtida hieroglyfer. Innan den tyske smeden Johannes Gutenberg uppfann tryckerikonsten år 1440, var det mest vanligt med handskrivna religiösa i Europa. Sedan Gutenbergs uppfinning har böcker och tryckt material haft en otrolig påverkan på den mänskliga civilisationen. Till exempel möjligheten det innebär att kunna dela kunskap globalt. Idag köper och säljer handlare och samlare från hela världen böcker för att kunna möta den stora efterfrågan på sällsynta böcker.

Catawiki erbjuder dig att sälja dina sällsynta böcker via en engagerad marknadsplats på nätet med tusentals nya objekt varje vecka och miljontals potentiella budgivare. Våra auktionsutropare som leder auktionerna är experter på antika böcker inom enormt många olika ämnen.
Dessutom garanterar notarien att buden är giltiga vilket skänker sinnesro till säljaren. Till på köpet ger Catawikis säkra betalningssystem, både köpare och säljare en trygg auktionsupplevelse.

Oberoende av om dina bokhyllor är fyllda med böcker om Konst, Resor, Litteratur eller Barnböcker auktionerar Catawiki ofta ut högt värderade och eftertraktade böcker, tillsammans med specialiserade böcker och niche titlar för att sörja för alla smaker och intressen.

Catawiki är det bästa stället för att sälja dina böcker. Börja sälja idag!