Boats

Tjäna mer genom att sälja på Catawikis Båtauktion

Börja sälja nu

Med en global publik är Catawiki den perfekta plattformen att sälja dina objekt

Bara några av många objekt sålda på vår Båtauktion

Elvström Bianca 28-1976

€ 6.500

Trawler (Trålare) Motor Yacht Werft Straßner Pinneberg - 1980

€ 22.800

Klassik trä motorbåt, Italiensk modell / Boesch / Riva trailer

€ 4.300

Chris Craft öppen båt - 1974

€ 850

Om Catawiki och våra auktioner

Registrera gratis och börja sälja för att tjäna pengar på ett enkelt och säkert sätt

 1. Vad är Catawiki?

  Catawiki är det snabbast växande auktionshuset online i världen. Vår hemsida förenar internationella budgivare som vill sälja och köpa unika fantastiska objekt.

 2. Hur våra auktioner fungerar

  Med start varje fredag, håller Catawiki över 300 veckovisa auktioner över 80 olika kategorier från modern konst till klassiska bilar och från armbandsur till smycken och antikviteter.

 3. Våra auktionsutropare

  Mer än 170 auktionsutropare överser och leder våra auktioner vilket garanterar en bred kollektion av värdefulla objekt.

 4. Vad för objekt

  Vem som helst som äger ett speciellt objekt som förväntas att säljas för åtminstone 75 € kan enkelt lista det på en auktion.

 1. 35,000+

  objekt sålda varje vecka

 2. 174

  Specialiserade auktionsutropare

 3. 15 miljon

  besökare varje månad

 4. 300+

  auktioner per vecka

Hur du säljer via Catawiki

Sälj dina speciella objekt i fyra enkla steg

Börja sälja nu

Global säljpotential för en kostnad

Det är alltid gratis att lista dina objekt, du betalar bara en kostnad när ett objekt säljs

€ 0

Free listing

12.5%

Provision

Provisionskostnaden för säljarna är 12.5% av det vinnande budet (inkluderar inte moms). Provisionskostnaden går till att marknadsföra våra auktioner. Dina objekt kommer marknadsföras genom olika medier såsom online reklam, social media, e-post meddelanden, och tryckt reklam för att nämna några få.

Varför sälja genom Catawiki?

Specialiserade auktionsutropare, Internationell försäljningsmarknad & Snabb försäljning

 1. Specialiserade auktionsutropare

  Catawiki är ett av de enda auktionshusen online i världen som samarbetar med en grupp specialiserade auktionsutropare, som ser över och leder varje auktion. De är både nationella och internationella experter på sina områden. Alla objekt på vår plattform värderas och undersöks av våra auktionsutropare.

 2. Internationell försäljningsmarknad

  Varje månad besöker miljontals människor från hela världen Catawiki. Vår plattform är tillgänglig i mer än 15 olika språk såsom engelska, tyska, franska, nederländska, italienska, spanska, kinesiska och portugisiska.

 3. Snabb försäljning

  Catawiki auktionerar ut 35 000 objekt varje vecka på över 300 olika auktioner. Då vi har nya auktioner varje vecka, kan vi sälja dina objekt snabbt. Catawiki har inget max antal på hur många objekt du får sälja samtidigt.

Citat från våra säljare

Vi har mer än 150 000 säljare över fler än 80 olika kategorier

Anythingelse
"Catawiki kommer i kontakt med den målgruppen som jag är intresserad av. Det är oerhört bra för mig. Jag började smått, men nu kan jag leva på försäljningen som jag gör på Catawiki."
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
"Spansk konst är mycket mer uppskattat utomlands än vi någonsin kunde trott. Vi hade ingen aning om hur stor den internationella marknaden var innan vi började sälja på Catawiki."
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
"Den globala scenen som Catawiki erbjuder är extremt attraktiv, då den utesluter de astronomiska kostnaderna som man normalt associerar med auktionshus och konstgallerier och det hjälper mig att sälja mina konstverk i stor skala."
Seller: HaydenKaysHQ

Det är dags att sälja till budgivare från hela världen

Börja sälja nu
Auctioneers

Om Catawikis Båtauktion

Över 70% av jordens yta är täckt av vatten och kunskapen att navigera har historiskt värderats högt av många civilisationer. Vikingarna använde sina kunskaper om havet för att erövra mer land och utöka sina rikedomar. Vikingaskeppen var noggrant byggda för att kunna utstå det nyckfulla havsvädret. De var designade på så sätt att deras segel kunde böja sig för vinden istället för att brytas av, vid hård vind. På 1500-talet använde Kung Filip II av Spanien de enorma träskeppen “Galleons” för att landbestiga och attackera England som lydde under Drottning Elisabeth I.

Båtar har man även för nöjes skull. Antingen det är en jättesnabb yacht som designats för att slå ett nytt jorden-runt-rekord eller en “Superyacht” tillhörande någon rik kändis så tycker segelfantaster att det inte finns många upplevelser som slår känslan av att segla på ett stort och öppet hav. Catawikis båtauktion presenterar alla sorters farkoster i olika storlekar. Så om du planerar att sälja din lyxiga yacht, jolle eller en flodpråm är Catawiki det perfekta stället att sälja din högt uppskattade båt. Om du listar din båt med Catawiki exponeras den inför miljontals potentiella budgivare vilket ger den en utmärkt profil på nätet. Våra auktionsutropare som leder auktionerna är experter inom sina områden. Vårt säkra betalningssystem garanterar att både säljare och köpare får njuta av en krångelfri auktionsupplevelse.

Catawiki är det perfekta stället att sälja din båt. Börja sälja idag!