Köp och sälj speciella objekt på våra auktioner
Till auktionerna

Kundtjänst verksamhetstimmar

eller ring det internationella numret +31 85 8881 501. Notera att avgifter från din tjänsteleverantör kan tillkomma när du ringer det internationella numret.

Svar på vanliga frågor finner du på: Hjälp

Asian art objects

Tjäna mer genom att sälja på Catawikis Auktion av asiatiska konstverk och föremål

Börja sälj nu

Med en global publik är Catawiki den perfekta plattformen att sälja dina objekt.

Bara några av alla objekt inkluderade i vår Auktion av asiatiska konstverk och föremål

Quadriptych i svart lack - inläggt med pärlemorska - Vietnam - 2: a halvhundratalet

€ 239

Keris rack eller stativ - Java - Indonesien - slutet av 20 / början av 21-talet

€ 320

Extremt sällsynt och finaste Sommarpalatset målning - Kina - 18/19-talet

€ 7.668

Bläddra målning samurai Minamoto no Yoshiie ”Hachimantaro” på den Nakoso barriären - Japan - tidigt 1900-tal

€ 560

Om Catawiki och våra auktioner

Registrera dig gratis och börja sälja för att tjäna pengar på ett enkelt och säkert sätt

 1. Vad är Catawiki?

  Catawiki är det snabbast växande auktionshuset online i världen. Vår hemsida förenar internationella budgivare som vill sälja och köpa unika fantastiska objekt.

 2. Hur våra auktioner fungerar

  Med start varje fredag, håller Catawiki över 300 veckovisa auktioner över 80 olika kategorier från modern konst till klassiska bilar och från armbandsur till smycken och antikviteter.

 3. Våra auktionsutropare

  Mer än 170 auktionsutropare överser och leder våra auktioner vilket garanterar en bred kollektion av värdefulla objekt.

 4. Vad för objekt

  Vem som helst som äger ett speciellt objekt som förväntas att säljas för åtminstone 75 € kan enkelt lista det på en auktion.

 1. 35,000+

  objekt sålda varje vecka

 2. 174

  Specialiserade auktionsutropare

 3. 15 miljon

  besökare varje månad

 4. 300+

  auktioner per vecka

Hur du säljer via Catawiki

Sälj dina speciella objekt i fyra enkla steg

Börja sälj nu

Global säljpotential för en kostnad

Det är alltid gratis att lista dina objekt, du betalar bara en kostnad när ett objekt säljs

€ 0

Kostnadsfri annonsering

12.5%

Provision

Provisionskostnaden för säljarna är 12.5% av det vinnande budet (inkluderar inte moms). Provisionskostnaden går till att marknadsföra våra auktioner. Dina objekt kommer marknadsföras genom olika medier såsom onlinereklam, social media, e-postmeddelanden, och tryckt reklam för att nämna några få.

Catawiki - Bästa stället att sälja på

Specialiserade auktionsutropare, Internationell försäljningsmarknad & Snabb försäljning

 1. Specialiserade auktionsutropare

  Catawiki är ett av de enda auktionshusen online i världen som arbetar med ett stort team av specialiserade auktionsexperter som skräddarsyr och övervakar auktionerna. De är lokala och internationella experter inom sitt ämnesområde och ansvarar för att bedöma kvaliteten och äktheten av objekten som auktioneras. Under hela processen, från inskickandet till försäljningen av objektet, agerar de dessutom rådgivare till både köpare och säljare.

 2. Internationell försäljningsmarknad

  Varje månad besöker miljontals människor från hela världen Catawiki. Vår plattform är tillgänglig i mer än 15 olika språk såsom engelska, tyska, franska, nederländska, italienska, spanska, kinesiska och portugisiska.

 3. Snabb försäljning

  Catawiki auktionerar ut 35 000 objekt varje vecka på över 300 olika auktioner. Då vi har nya auktioner varje vecka, kan vi sälja dina objekt snabbt. Catawiki har inget max antal på hur många objekt du får sälja samtidigt.

Citat från våra säljare

Vi har mer än 150 000 säljare över fler än 80 olika kategorier

Anythingelse
"Catawiki kommer i kontakt med den målgruppen som jag är intresserad av. Det är oerhört bra för mig. Jag började smått, men nu kan jag leva på försäljningen som jag gör på Catawiki."
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
"Spansk konst är mycket mer uppskattat utomlands än vi någonsin kunde trott. Vi hade ingen aning om hur stor den internationella marknaden var innan vi började sälja på Catawiki."
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
"Den globala scenen som Catawiki erbjuder är extremt attraktiv, då den utesluter de astronomiska kostnaderna som man normalt associerar med auktionshus och konstgallerier och det hjälper mig att sälja mina konstverk i stor skala."
Seller: HaydenKaysHQ

Börja sälj till budgivare från hela världen

Börja sälj nu
Auctioneers

Om Catawikis Auktion av asiatiska konstverk och föremål

Asiatisk konst är en skiftande och rik genre som härstammar från flera olika länder under många tusen år. Balinesisk konst inkluderar två-dimentionella teckningar som traditionellt ritades på trasor eller näver. Japansk konst innehåller lergods, skulpturer i brons och trä och komplicerade bläckmålningar på silkestyg. Konst från Korea är känt för sin användning av naturliga former, precisa modeller och starka färger medan kinesisk konst från Songdynastin demonstrerar landskapsmålningar av berg och natur. Några speciella objekt som sålts i Catawikis auktion av asiatisk konst och objekt inkluderar en antik elfenbensstaty från 1800-talet som såldes för 2725 engelska pund, ett par japanska statyer från 1800-talet som såldes för 2887 engelska pund och en stor röd kinesisk lackad vas som såldes för 4409 engelska pund.

Catawikis auktion av asiatisk konst och objekt innehåller objekt från så vida kategorier som asiatisk konst och objekt från år 1644 till 1920, asiatiska stenskulpturer, exklusiv asiatisk konst och konst från Indonesien, Oceanien och Stilla Havet. Catawikis auktion av asiatisk konst och objekt är det perfekta stället att sälja dina speciella objekt, antingen du planerar att sälja ett sällsynt japanskt konstverk eller en ovanlig balinesisk skulptur. Våra auktionsutropare som leder auktionerna är experter inom sina områden medan våra officiella notarier arbetar för att garantera att alla bud är giltiga. Så snart som ditt objekt är sålt, ser vårt säkra betalningssystem till att skänka både säljare och köpare sinnesro.

Catawiki är det perfekta stället att sälja dina speciella objekt. Börja sälja idag!