Till auktionerna

Kundtjänst verksamhetstimmar

eller ring det internationella numret +31 85 8881 501. Notera att avgifter från din tjänsteleverantör kan tillkomma när du ringer det internationella numret.

Svar på vanliga frågor finner du på: Hjälp

Watches

Tjäna mer genom att sälja på Catawikis Auktion av armbandsur

Börja sälj nu

Med en global publik är Catawiki den perfekta plattformen att sälja dina objekt.

Bara några av alla objekt inkluderade i vår Auktion av armbandsur

1972 ROLEX DATEJUST 1601 SS MED GLANSIGT ”STELLA” SKY BLUE DIAL

€ 3.200

Rolex - Oysterdate précision 6694 - 5324137 - Herrar

€ 2.300

Maurice Lacroix - Masterpiece Reveil Automatic - ref: 22197 - Herrar - 1990-1999

€ 1.101

Audemars Piguet - Dual Time - E-4296 - Herrar

€ 12.495

Om Catawiki och våra auktioner

Registrera dig gratis och börja sälja för att tjäna pengar på ett enkelt och säkert sätt

 1. Vad är Catawiki?

  Catawiki är det snabbast växande auktionshuset online i världen. Vår hemsida förenar internationella budgivare som vill sälja och köpa unika fantastiska objekt.

 2. Hur våra auktioner fungerar

  Med start varje fredag, håller Catawiki över 300 veckovisa auktioner över 80 olika kategorier från modern konst till klassiska bilar och från armbandsur till smycken och antikviteter.

 3. Våra auktionsutropare

  Mer än 170 auktionsutropare överser och leder våra auktioner vilket garanterar en bred kollektion av värdefulla objekt.

 4. Vad för objekt

  Vem som helst som äger ett speciellt objekt som förväntas att säljas för åtminstone 75 € kan enkelt lista det på en auktion.

 1. 35,000+

  objekt sålda varje vecka

 2. 174

  Specialiserade auktionsutropare

 3. 15 miljon

  besökare varje månad

 4. 300+

  auktioner per vecka

Hur du säljer via Catawiki

Sälj dina speciella objekt i fyra enkla steg

Börja sälj nu

Global säljpotential för en kostnad

Det är alltid gratis att lista dina objekt, du betalar bara en kostnad när ett objekt säljs

€ 0

Kostnadsfri annonsering

12.5%

Provision

Provisionskostnaden för säljarna är 12.5% av det vinnande budet (inkluderar inte moms). Provisionskostnaden går till att marknadsföra våra auktioner. Dina objekt kommer marknadsföras genom olika medier såsom onlinereklam, social media, e-postmeddelanden, och tryckt reklam för att nämna några få.

Catawiki - Bästa stället att sälja på

Specialiserade auktionsutropare, Internationell försäljningsmarknad & Snabb försäljning

 1. Specialiserade auktionsutropare

  Catawiki är ett av de enda auktionshusen online i världen som arbetar med ett stort team av specialiserade auktionsexperter som skräddarsyr och övervakar auktionerna. De är lokala och internationella experter inom sitt ämnesområde och ansvarar för att bedöma kvaliteten och äktheten av objekten som auktioneras. Under hela processen, från inskickandet till försäljningen av objektet, agerar de dessutom rådgivare till både köpare och säljare.

 2. Internationell försäljningsmarknad

  Varje månad besöker miljontals människor från hela världen Catawiki. Vår plattform är tillgänglig i mer än 15 olika språk såsom engelska, tyska, franska, nederländska, italienska, spanska, kinesiska och portugisiska.

 3. Snabb försäljning

  Catawiki auktionerar ut 35 000 objekt varje vecka på över 300 olika auktioner. Då vi har nya auktioner varje vecka, kan vi sälja dina objekt snabbt. Catawiki har inget max antal på hur många objekt du får sälja samtidigt.

Citat från våra säljare

Vi har mer än 150 000 säljare över fler än 80 olika kategorier

Anythingelse
"Catawiki kommer i kontakt med den målgruppen som jag är intresserad av. Det är oerhört bra för mig. Jag började smått, men nu kan jag leva på försäljningen som jag gör på Catawiki."
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
"Spansk konst är mycket mer uppskattat utomlands än vi någonsin kunde trott. Vi hade ingen aning om hur stor den internationella marknaden var innan vi började sälja på Catawiki."
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
"Den globala scenen som Catawiki erbjuder är extremt attraktiv, då den utesluter de astronomiska kostnaderna som man normalt associerar med auktionshus och konstgallerier och det hjälper mig att sälja mina konstverk i stor skala."
Seller: HaydenKaysHQ

Börja sälj till budgivare från hela världen

Börja sälj nu
Auctioneers

Om Catawikis Auktion av armbandsur

Som en påhittig tingest som blandar elegans med mekaniskt sofistikering har armbandsuret varit ett oumbärligt redskap under flera århundranden. Det första uret baserades på de bärbara, fjäderdrivna klockorna från 1400-talets Europa medan de första bärbara armbandsuren skapades i Tyskland under 1500-talet. Sedan dess har armbandsuren skapats i alla olika former och storlekar. Under 1900-talet utvecklades tekniken av quartz och digitala ur av skapare såsom Casio. Där finns inga tvivel om att dessa handgjorda ur ännu idag är högt önskvärda.

Catawikis auktion av armbandsur innehåller många armbandsur från urmakare såsom Rolex, Tag Heuer och Cartier. Detta breda urval av listade armbandsur betyder att Catawiki är det perfekta stället att sälja dina högt uppskattade tidsmätare. Vare sig du planerar att sälja en lyxklocka, fickur eller ett antikt samlingsobjekt finns där alltid en auktion på Catawiki som passar ditt objekt.

Med hundratals olika auktionskategorier och över 30 000 listade objekt varje vecka, erbjuder Catawiki en marknadsplats för specialister och speciella objekt. Genom att lista dina speciella objekt med Catawiki åtnjuter de en perfekt exponering över nätet och blir synliga för miljontals relevanta budgivare. Våra auktionsutropare som leder auktionerna är experter inom sina områden och våra officiella notarier garanterar att buden är giltiga.

Catawikis femstjärninga försäljningsservice tar inte slut samtidigt som budgivningen. Vårt säkra betalningssystem skänker sinnesro till både säljare och köpare.

Catawiki är det bästa stället att sälja dina speciella objekt. Börja sälja idag!