Till auktionerna

Kundtjänst verksamhetstimmar

eller ring det internationella numret +31 85 8881 501. Notera att avgifter från din tjänsteleverantör kan tillkomma när du ringer det internationella numret.

Svar på vanliga frågor finner du på: Hjälp

Antiques

Tjäna mer genom att sälja på Catawikis Antikvitetsauktion

Börja sälj nu

Med en global publik är Catawiki den perfekta plattformen att sälja dina objekt.

Bara några av alla objekt inkluderade i vår Antikvitetsauktion

Opera-glasögon i mässing och mor till pärla ”Sornin” - Paris - France - Ca. 1890

€ 100

Rosenträ handskfacket med pärlemor dekorativa bitar - Frankrike - 2: a hälften av 1800-talet

€ 100

Järn gungbräda Punch och Judy - Nederländerna - ca. 1900

€ 98

Anton Heyboer (1924-2005) - Beest - 1978

€ 220

Om Catawiki och våra auktioner

Registrera dig gratis och börja sälja för att tjäna pengar på ett enkelt och säkert sätt

 1. Vad är Catawiki?

  Catawiki är det snabbast växande auktionshuset online i världen. Vår hemsida förenar internationella budgivare som vill sälja och köpa unika fantastiska objekt.

 2. Hur våra auktioner fungerar

  Med start varje fredag, håller Catawiki över 300 veckovisa auktioner över 80 olika kategorier från modern konst till klassiska bilar och från armbandsur till smycken och antikviteter.

 3. Våra auktionsutropare

  Mer än 170 auktionsutropare överser och leder våra auktioner vilket garanterar en bred kollektion av värdefulla objekt.

 4. Vad för objekt

  Vem som helst som äger ett speciellt objekt som förväntas att säljas för åtminstone 75 € kan enkelt lista det på en auktion.

 1. 35,000+

  objekt sålda varje vecka

 2. 174

  Specialiserade auktionsutropare

 3. 15 miljon

  besökare varje månad

 4. 300+

  auktioner per vecka

Hur du säljer via Catawiki

Sälj dina speciella objekt i fyra enkla steg

Börja sälj nu

Global säljpotential för en kostnad

Det är alltid gratis att lista dina objekt, du betalar bara en kostnad när ett objekt säljs

€ 0

Kostnadsfri annonsering

12.5%

Provision

Provisionskostnaden för säljarna är 12.5% av det vinnande budet (inkluderar inte moms). Provisionskostnaden går till att marknadsföra våra auktioner. Dina objekt kommer marknadsföras genom olika medier såsom onlinereklam, social media, e-postmeddelanden, och tryckt reklam för att nämna några få.

Catawiki - Bästa stället att sälja på

Specialiserade auktionsutropare, Internationell försäljningsmarknad & Snabb försäljning

 1. Specialiserade auktionsutropare

  Catawiki är ett av de enda auktionshusen online i världen som arbetar med ett stort team av specialiserade auktionsexperter som skräddarsyr och övervakar auktionerna. De är lokala och internationella experter inom sitt ämnesområde och ansvarar för att bedöma kvaliteten och äktheten av objekten som auktioneras. Under hela processen, från inskickandet till försäljningen av objektet, agerar de dessutom rådgivare till både köpare och säljare.

 2. Internationell försäljningsmarknad

  Varje månad besöker miljontals människor från hela världen Catawiki. Vår plattform är tillgänglig i mer än 15 olika språk såsom engelska, tyska, franska, nederländska, italienska, spanska, kinesiska och portugisiska.

 3. Snabb försäljning

  Catawiki auktionerar ut 35 000 objekt varje vecka på över 300 olika auktioner. Då vi har nya auktioner varje vecka, kan vi sälja dina objekt snabbt. Catawiki har inget max antal på hur många objekt du får sälja samtidigt.

Citat från våra säljare

Vi har mer än 150 000 säljare över fler än 80 olika kategorier

Anythingelse
"Catawiki kommer i kontakt med den målgruppen som jag är intresserad av. Det är oerhört bra för mig. Jag började smått, men nu kan jag leva på försäljningen som jag gör på Catawiki."
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
"Spansk konst är mycket mer uppskattat utomlands än vi någonsin kunde trott. Vi hade ingen aning om hur stor den internationella marknaden var innan vi började sälja på Catawiki."
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
"Den globala scenen som Catawiki erbjuder är extremt attraktiv, då den utesluter de astronomiska kostnaderna som man normalt associerar med auktionshus och konstgallerier och det hjälper mig att sälja mina konstverk i stor skala."
Seller: HaydenKaysHQ

Börja sälj till budgivare från hela världen

Börja sälj nu
Auctioneers

Om Catawikis Antikvitetsauktion

Antikviteter kommer i många olika stilar och refererar normalt till föremål som är mer än hundra år. Vackra trämöbler i ek eller mahogny, gedigna silverbestick eller
ljusstakar av mässing. En del antika föremål är populära av samlare på grund av värdet av materialet som det är tillverkat av och hantverkets höga kvalite. Andra antika objekt är populära på grund av dess historia och förra ägare såsom ett klädesplagg ägt av en känd general inom marinen eller en penna som används för att signera ett historiskt viktigt dokument. Antikbranschen är mycket lukrativ och stödjer en hel industri av inköpare, samlare, auktionshus, värderare och andra professionella.

Catawikis auktion av antikviteter innehåller föremål från många olika kategorier såsom maritima antikviteter, barometrar och vetenskapliga instrument, skulpturer och träsniderier. Speciella objekt som har sålts i Catawikis auktion av antikviteter och som är värda att notera är en stor nautisk skattkista från år 1600 som såldes för 1603 engelska pund. Catawikis auktion av antikviteter är det perfekta stället att sälja dina speciella objekt, antingen du planerar att sälja en antik teburk eller en vacker antik möbel. Catawiki har hundratals olika kategorier och säljer tusentals olika objekt varje vecka. Genom att lista dina antikviteter med Catatwiki kommer de synas inför miljontals potentiella budgivare, samlare och entusiaster. Våra auktionsutropare som leder auktionerna är experter inom sina områden medan våra officiella notarier arbetar för att garantera att alla bud är giltiga. Så snart budgivningen är över, ser vårt säkra betalningssystem till att både köpare och säljare är nöjda.

Catawiki är det bästa stället att sälja dina antika objekt. Börja sälja idag!