Advertising enamel signs

Tjäna mer genom att sälja på Catawikis Auktion av annons- och emaljskyltar

Börja sälja nu

Med en global publik är Catawiki den perfekta plattformen att sälja dina objekt

Bara några av alla objekt inkluderade i vår Auktion av annons- och emaljskyltar

Vintage Vendorama penna dispenser - ca 1960

€ 300

Stor kamel cigaretter Pack upplyst reklam Display

€ 122

Låda med flaskor trappist Westvleteren 12 (mörk) 1995

€ 370

Sällsynt Heineken ljuslåda, från 70-talet

€ 145

Om Catawiki och våra auktioner

Registrera gratis och börja sälja för att tjäna pengar på ett enkelt och säkert sätt

 1. Vad är Catawiki?

  Catawiki är det snabbast växande auktionshuset online i världen. Vår hemsida förenar internationella budgivare som vill sälja och köpa unika fantastiska objekt.

 2. Hur våra auktioner fungerar

  Med start varje fredag, håller Catawiki över 300 veckovisa auktioner över 80 olika kategorier från modern konst till klassiska bilar och från armbandsur till smycken och antikviteter.

 3. Våra auktionsutropare

  Mer än 170 auktionsutropare överser och leder våra auktioner vilket garanterar en bred kollektion av värdefulla objekt.

 4. Vad för objekt

  Vem som helst som äger ett speciellt objekt som förväntas att säljas för åtminstone 75 € kan enkelt lista det på en auktion.

 1. 35,000+

  objekt sålda varje vecka

 2. 174

  Specialiserade auktionsutropare

 3. 15 miljon

  besökare varje månad

 4. 300+

  auktioner per vecka

Hur du säljer via Catawiki

Sälj dina speciella objekt i fyra enkla steg

Börja sälja nu

Global säljpotential för en kostnad

Det är alltid gratis att lista dina objekt, du betalar bara en kostnad när ett objekt säljs

€ 0

Free listing

12.5%

Provision

Provisionskostnaden för säljarna är 12.5% av det vinnande budet (inkluderar inte moms). Provisionskostnaden går till att marknadsföra våra auktioner. Dina objekt kommer marknadsföras genom olika medier såsom online reklam, social media, e-post meddelanden, och tryckt reklam för att nämna några få.

Varför sälja genom Catawiki?

Specialiserade auktionsutropare, Internationell försäljningsmarknad & Snabb försäljning

 1. Specialiserade auktionsutropare

  Catawiki är ett av de enda auktionshusen online i världen som samarbetar med en grupp specialiserade auktionsutropare, som ser över och leder varje auktion. De är både nationella och internationella experter på sina områden. Alla objekt på vår plattform värderas och undersöks av våra auktionsutropare.

 2. Internationell försäljningsmarknad

  Varje månad besöker miljontals människor från hela världen Catawiki. Vår plattform är tillgänglig i mer än 15 olika språk såsom engelska, tyska, franska, nederländska, italienska, spanska, kinesiska och portugisiska.

 3. Snabb försäljning

  Catawiki auktionerar ut 35 000 objekt varje vecka på över 300 olika auktioner. Då vi har nya auktioner varje vecka, kan vi sälja dina objekt snabbt. Catawiki har inget max antal på hur många objekt du får sälja samtidigt.

Citat från våra säljare

Vi har mer än 150 000 säljare över fler än 80 olika kategorier

Anythingelse
"Catawiki kommer i kontakt med den målgruppen som jag är intresserad av. Det är oerhört bra för mig. Jag började smått, men nu kan jag leva på försäljningen som jag gör på Catawiki."
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
"Spansk konst är mycket mer uppskattat utomlands än vi någonsin kunde trott. Vi hade ingen aning om hur stor den internationella marknaden var innan vi började sälja på Catawiki."
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
"Den globala scenen som Catawiki erbjuder är extremt attraktiv, då den utesluter de astronomiska kostnaderna som man normalt associerar med auktionshus och konstgallerier och det hjälper mig att sälja mina konstverk i stor skala."
Seller: HaydenKaysHQ

Det är dags att sälja till budgivare från hela världen

Börja sälja nu
Auctioneers

Om Catawikis Auktion av annons- och emaljskyltar

Reklam- och emaljskyltar är med deras starka färger och varierande budskap intressanta reliker från förgångna tider. Budskapet om varorna som skulle säljas kan avslöja mycket om kulturerna där de skapades och människorna som de inriktade sig på. Reklam och emaljskyltar började produceras på 1800-talet allteftersom tillverkarna började göra reklam för sina varor i en alltmer industrialiserad värld. Reklamskyltar har blivit en del av populärkulturen och i F. Scott Fitzgeralds roman The Great Gatsby, refererar berättaren flera gånger till Dr. T.J. Eckleburgs enorma ögon. Ögonen han ser är från en bild av en reklamskylt som hänger i en befolkad stadsdel i New York. Reklam med allt från tvål till motorolja producerades i emalj då det var ett mer slitstarkt material som tålde alla väder.

Catawikis auktion av reklam- och emaljskyltar innehåller reklam för kända märken såsom Coca Cola och Volkswagen tillsammans med mer okända reklamskyltar för olika hushållsvaror. Catawikis auktion av reklam- och emaljskyltar är det perfekta stället att sälja dina speciella objekt, antingen du planerar att sälja en emaljskylt med reklam för skokräm eller tvättmedel. Genom att lista ditt objekt med Catawiki kommer det exponeras inför miljoner potentiella budgivare såsom samlare och entusiaster. Våra auktionsutropare som leder auktionerna är experter inom sina områden och våra notarier arbetar för att garantera att alla bud är giltiga. När budgivningen kommer till ett slut erbjuder vårt säkra betalningssystem sinnesro till alla behöriga.

Catawiki är det ideala stället att sälja dina emaljskyltar och reklam. Börja sälja idag!