Vill du börja sälja på Catawikis affischauktion?

Catawikis auktioner överses av professionella auktionsutropare och lockar till sig miljontals potentiella budgivare från hela världen.

Börja sälja nu

Om Catawikis affischauktion

Moderna affischer, tryckta papper med grafiska bilder och text, är ett relativt nytt fenomen. Att affischer ökade under mitten av 1800-talet var mycket på grund av utvecklingen av litografiska tryck tekniker,vilket betydde att man kunde producera större bilder på ett billigt och lätt sätt. Vid samma tid började företagen massproducera konsumtionsvaror till den växande befolkningen, särskilt i städerna. Formatet på affischerna passade utmärkt som reklam och gjorde det möjligt för företagen att göra sig synliga för kunderna på ett iögonfallande och visuellt engagerande sätt. Affischer är numer en del av vårt moderna samhälle, vare sig de gäller reklam för en ny sort parfym, konserter eller politiska kampanj affischer. Bland de mest minnesvärda affischerna, som är speciellt populära bland samlare, återfinns gamla filmaffischer. Dessa affischer känner de flesta igen och de fortsätter att vara mycket populära.

Catawiki är det perfekta stället att sälja dina affischer på, vare sig det gäller gamla filmaffischer, vintage reklam eller konst. Våra auktioner är utformade för att ge ditt speciella objekt den högsta exponeringen på nätet. Då du listar ditt speciella objekt på en Catawiki auktion, försäkrar du dig om att ditt objekt blir synligt för miljontals potentiella budgivare. Vår omfattande lista av kategorier försäkrar dig om att ditt objekt säljs inom den rätta kontexten och auktionerna sköts av specialiserade auktionsutropare. Våra officiella notarier arbetar för att garantera att buden är giltiga och vårt säkra betalningssystem skänker sinnesro till både köpare och säljare.

Lista din affisch på en av Catawikis auktioner idag och börja sälja!

Hur du säljer via Catawiki

 1. 1. Registrering för säljare

  Registrera dig för förmåner som säljare. Du kan lägga till hur många objekt som du vill.

 2. 2. Lägg till objekt

  Så snart dina objekt och beskrivningar har godtagits av auktionsutroparen, kan de auktioneras ut.

 3. 3. Spänningen med auktioner

  Var med om spänningen när budgivare från hela världen budar på dina objekt.

 4. 4. Tjäna pengar säkert

  Du blir inte ombedd att skicka dina objekt innan köparen har satt över betalningen. Catawiki

Fördelarna med Catawikis auktioner

 • High revenues

 • Swift sales

 • Secure payment format

 • International bidding audience

 • Auctioneer supervision

 • Optional reserve price for expensive items

 • Professional customer service

 • User friendly

Börja sälja nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.