Posters

Tjäna mer genom att sälja på Catawikis Affischauktion

Börja sälja nu

Med en global publik är Catawiki den perfekta plattformen att sälja dina objekt

Bara några av alla objekt inkluderade i vår Affischauktion

Cassandre - Normandie (1935)-1980

€ 137

San Marco - Martini Vermouth - circa 1940

€ 205

Anonym - Chang och Fak-Hongs Sverige magiker presenterar 'Hara Kiri' - 1928

€ 470

Leclercq - Bière de garde - 1930

€ 152

Om Catawiki och våra auktioner

Registrera gratis och börja sälja för att tjäna pengar på ett enkelt och säkert sätt

 1. Vad är Catawiki?

  Catawiki är det snabbast växande auktionshuset online i världen. Vår hemsida förenar internationella budgivare som vill sälja och köpa unika fantastiska objekt.

 2. Hur våra auktioner fungerar

  Med start varje fredag, håller Catawiki över 300 veckovisa auktioner över 80 olika kategorier från modern konst till klassiska bilar och från armbandsur till smycken och antikviteter.

 3. Våra auktionsutropare

  Mer än 170 auktionsutropare överser och leder våra auktioner vilket garanterar en bred kollektion av värdefulla objekt.

 4. Vad för objekt

  Vem som helst som äger ett speciellt objekt som förväntas att säljas för åtminstone 75 € kan enkelt lista det på en auktion.

 1. 35,000+

  objekt sålda varje vecka

 2. 174

  Specialiserade auktionsutropare

 3. 15 miljon

  besökare varje månad

 4. 300+

  auktioner per vecka

Hur du säljer via Catawiki

Sälj dina speciella objekt i fyra enkla steg

Börja sälja nu

Global säljpotential för en kostnad

Det är alltid gratis att lista dina objekt, du betalar bara en kostnad när ett objekt säljs

€ 0

Free listing

12.5%

Provision

Provisionskostnaden för säljarna är 12.5% av det vinnande budet (inkluderar inte moms). Provisionskostnaden går till att marknadsföra våra auktioner. Dina objekt kommer marknadsföras genom olika medier såsom online reklam, social media, e-post meddelanden, och tryckt reklam för att nämna några få.

Varför sälja genom Catawiki?

Specialiserade auktionsutropare, Internationell försäljningsmarknad & Snabb försäljning

 1. Specialiserade auktionsutropare

  Catawiki är ett av de enda auktionshusen online i världen som samarbetar med en grupp specialiserade auktionsutropare, som ser över och leder varje auktion. De är både nationella och internationella experter på sina områden. Alla objekt på vår plattform värderas och undersöks av våra auktionsutropare.

 2. Internationell försäljningsmarknad

  Varje månad besöker miljontals människor från hela världen Catawiki. Vår plattform är tillgänglig i mer än 15 olika språk såsom engelska, tyska, franska, nederländska, italienska, spanska, kinesiska och portugisiska.

 3. Snabb försäljning

  Catawiki auktionerar ut 35 000 objekt varje vecka på över 300 olika auktioner. Då vi har nya auktioner varje vecka, kan vi sälja dina objekt snabbt. Catawiki har inget max antal på hur många objekt du får sälja samtidigt.

Citat från våra säljare

Vi har mer än 150 000 säljare över fler än 80 olika kategorier

Anythingelse
"Catawiki kommer i kontakt med den målgruppen som jag är intresserad av. Det är oerhört bra för mig. Jag började smått, men nu kan jag leva på försäljningen som jag gör på Catawiki."
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
"Spansk konst är mycket mer uppskattat utomlands än vi någonsin kunde trott. Vi hade ingen aning om hur stor den internationella marknaden var innan vi började sälja på Catawiki."
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
"Den globala scenen som Catawiki erbjuder är extremt attraktiv, då den utesluter de astronomiska kostnaderna som man normalt associerar med auktionshus och konstgallerier och det hjälper mig att sälja mina konstverk i stor skala."
Seller: HaydenKaysHQ

Det är dags att sälja till budgivare från hela världen

Börja sälja nu
Auctioneers

Om Catawikis Affischauktion

Moderna affischer, tryckta papper med grafiska bilder och text, är ett relativt nytt fenomen. Att affischer ökade under mitten av 1800-talet var mycket på grund av utvecklingen av litografiska tryck tekniker,vilket betydde att man kunde producera större bilder på ett billigt och lätt sätt. Vid samma tid började företagen massproducera konsumtionsvaror till den växande befolkningen, särskilt i städerna. Formatet på affischerna passade utmärkt som reklam och gjorde det möjligt för företagen att göra sig synliga för kunderna på ett iögonfallande och visuellt engagerande sätt. Affischer är numer en del av vårt moderna samhälle, vare sig de gäller reklam för en ny sort parfym, konserter eller politiska kampanj affischer. Bland de mest minnesvärda affischerna, som är speciellt populära bland samlare, återfinns gamla filmaffischer. Dessa affischer känner de flesta igen och de fortsätter att vara mycket populära.

Catawiki är det perfekta stället att sälja dina affischer på, vare sig det gäller gamla filmaffischer, vintage reklam eller konst. Våra auktioner är utformade för att ge ditt speciella objekt den högsta exponeringen på nätet. Då du listar ditt speciella objekt på en Catawiki auktion, försäkrar du dig om att ditt objekt blir synligt för miljontals potentiella budgivare. Vår omfattande lista av kategorier försäkrar dig om att ditt objekt säljs inom den rätta kontexten och auktionerna sköts av specialiserade auktionsutropare. Våra officiella notarier arbetar för att garantera att buden är giltiga och vårt säkra betalningssystem skänker sinnesro till både köpare och säljare.

Lista din affisch på en av Catawikis auktioner idag och börja sälja!