Gemstones

Tjäna mer genom att sälja på Catawikis Ädelstensauktion

Börja sälja nu

Med en global publik är Catawiki den perfekta plattformen att sälja dina objekt

Bara några av många objekt sålda på vår Ädelstensauktion

44 Songea safirer - 12,14 ct

€ 450

Zinkblände - 19,24 ct.

€ 937

Ruby 1.33 CT

€ 700

Sapphire – 2.87 ct

€ 180

Om Catawiki och våra auktioner

Registrera gratis och börja sälja för att tjäna pengar på ett enkelt och säkert sätt

 1. Vad är Catawiki?

  Catawiki är det snabbast växande auktionshuset online i världen. Vår hemsida förenar internationella budgivare som vill sälja och köpa unika fantastiska objekt.

 2. Hur våra auktioner fungerar

  Med start varje fredag, håller Catawiki över 300 veckovisa auktioner över 80 olika kategorier från modern konst till klassiska bilar och från armbandsur till smycken och antikviteter.

 3. Våra auktionsutropare

  Mer än 170 auktionsutropare överser och leder våra auktioner vilket garanterar en bred kollektion av värdefulla objekt.

 4. Vad för objekt

  Vem som helst som äger ett speciellt objekt som förväntas att säljas för åtminstone 75 € kan enkelt lista det på en auktion.

 1. 35,000+

  objekt sålda varje vecka

 2. 174

  Specialiserade auktionsutropare

 3. 15 miljon

  besökare varje månad

 4. 300+

  auktioner per vecka

Hur du säljer via Catawiki

Sälj dina speciella objekt i fyra enkla steg

Börja sälja nu

Global säljpotential för en kostnad

Det är alltid gratis att lista dina objekt, du betalar bara en kostnad när ett objekt säljs

€ 0

Free listing

12.5%

Provision

Provisionskostnaden för säljarna är 12.5% av det vinnande budet (inkluderar inte moms). Provisionskostnaden går till att marknadsföra våra auktioner. Dina objekt kommer marknadsföras genom olika medier såsom online reklam, social media, e-post meddelanden, och tryckt reklam för att nämna några få.

Varför sälja genom Catawiki?

Specialiserade auktionsutropare, Internationell försäljningsmarknad & Snabb försäljning

 1. Specialiserade auktionsutropare

  Catawiki är ett av de enda auktionshusen online i världen som samarbetar med en grupp specialiserade auktionsutropare, som ser över och leder varje auktion. De är både nationella och internationella experter på sina områden. Alla objekt på vår plattform värderas och undersöks av våra auktionsutropare.

 2. Internationell försäljningsmarknad

  Varje månad besöker miljontals människor från hela världen Catawiki. Vår plattform är tillgänglig i mer än 15 olika språk såsom engelska, tyska, franska, nederländska, italienska, spanska, kinesiska och portugisiska.

 3. Snabb försäljning

  Catawiki auktionerar ut 35 000 objekt varje vecka på över 300 olika auktioner. Då vi har nya auktioner varje vecka, kan vi sälja dina objekt snabbt. Catawiki har inget max antal på hur många objekt du får sälja samtidigt.

Citat från våra säljare

Vi har mer än 150 000 säljare över fler än 80 olika kategorier

Anythingelse
"Catawiki kommer i kontakt med den målgruppen som jag är intresserad av. Det är oerhört bra för mig. Jag började smått, men nu kan jag leva på försäljningen som jag gör på Catawiki."
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
"Spansk konst är mycket mer uppskattat utomlands än vi någonsin kunde trott. Vi hade ingen aning om hur stor den internationella marknaden var innan vi började sälja på Catawiki."
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
"Den globala scenen som Catawiki erbjuder är extremt attraktiv, då den utesluter de astronomiska kostnaderna som man normalt associerar med auktionshus och konstgallerier och det hjälper mig att sälja mina konstverk i stor skala."
Seller: HaydenKaysHQ

Det är dags att sälja till budgivare från hela världen

Börja sälja nu
Auctioneers

Om Catawikis Ädelstensauktion

Ädelstenar är ädla eller halv-ädla bitar av mineralkristaller, som har blivit slipade för att skapa visuellt vackra och efterfrågade föremål. Ädelstenar formas under jordens yta genom att vattnen samspelar med mineraler och skapar upplösningar som sedan påverkas av faktorer såsom värme och tryck. Ädelstenar varierar mycket i värde och har traditionellt förknippats med årets månader. I dessa födelsestenar finner man till exempel ametist för de som fyller år i februari, diamanter för aprilbarn och topas eller pärlor för de som är födda i november. Diamanter och rubiner är bland de mest värdefulla ädelstenarna, dock är de ganska vanliga jämfört med den ytterst sällsynta och mycket mer värdefulla stenen Painite som länge har ansetts som en av världens mest värdefulla stenar. Painite-stenen är värderad till $50,000-60,000 per carat.

Catawikis auktion av ädelstenar innehåller en stor blanding av olika ädla stenar såsom rubiner, safirer, ametister, smaragder och opaler. Objekten i ädelstens auktionen varierar i färg, carat, storlek, antal och form. Antingen du planerar att sälja en extremt sällsynt diamant eller en liten men perfekt formad opal så är Catawikis ädelstensauktion det ideala stället att sälja ditt speciella objekt. Våra auktionsutropare som leder våra auktioner är experter medan våra officiella notarier arbetar för att garantera att alla bud är giltiga. Så snart budgivningen har nått sitt slut, ser vårt säkra betalningssystem till så att din köpare är helt nöjd med sitt köp.

Catawiki är det bästa stället att sälja dina ädelstenar. Börja sälja idag!