Under auktionen
Kan jag justera reservationspriset för något jag säljer?

Ja! Du kan sänka reservationspriset, men du kan inte höja det.

Om du sänker reservationspriset på ett utauktionerat objekt måste det nya reservationspriset vara minst 1 € högre än det högsta bud som lagts.

Du kan inte lägga till ett reservationspris för ett utauktionerat objekt som inte redan har ett.

Logga in på ditt konto för att sänka reservationspriset och följ sedan dessa steg:

1. Tryck på ditt namn i det övre högra hörnet på hemsidan
  2. Tryck på “Mina objekt i auktion”
  3. Tryck på “Redigera” för det objekt där du vill sänka reservationspriset och ange det nya reservationspriset

Obs! De ändringar du gör är slutgiltiga. Du kan inte höja reservationspriset när du väl har bekräftat ändringarna.