Allmänna villkor och regler
Cookieöversikt

För frågor om denna cookiepolicy och användningen av cookies på vår onlinemarknadsplats kan du alltid kontakta oss genom att skicka ett e-postmeddelande till privacy@catawiki.com.

Cookieöversikt

Funktionella cookies.

Dessa cookies säkerställer att vår webbplats fungerar korrekt och på det sätt du förväntar dig att den ska fungera.

Namn

Varaktighet

Syfte

_catawiki_session_id1
authorization_token; user_name; logged_in
auction_view_mode
device_type; _catawiki_view; show_closed_lots_auction_id

Session
10 år

1 år
Session

Dessa cookies används för att kontrollera om du är inloggad, för att komma ihåg dina kontoinställningar (t. ex. språk) och för att känna igen storleken på din skärm (t. ex. mobil, dator).

disable_cookiebar dont_show_cookie_bar_again

10 år
1 år

Dessa cookies hjälper till att visa och avaktivera vår cookie-banderoll och se till att den inte dyker upp under varje besök.

_dc_gtm_UA-*

Session

Denna cookie är associerad med Google Tag Manager, som vi använder för att ladda skript på våra webbsidor.

x-s-csrf-token; csrf_token

10 år

Dessa cookies hjälper oss att skydda ditt konto genom att bekräfta att all aktivitet på ditt konto kommer från dig.

Analys-och forskningscookies.
Dessa cookies hjälper oss att få insikt i hur vår marknadsplats används och hur vi kan fortsätta att förbättra den.

Namn

Varaktighet

Syfte

cw_ab
ab_first_visit

20 år
Session

Vi använder dessa cookies för att optimera (funktioner) på vår onlinemarknadsplats

_ga
_gid
__gat
_gac_UA-52891611-1
AMP_TOKEN

2 år
24 timmar
1 minut
90 dagar
30 sekunder till 1 år

Dessa är Google Analytics 360-cookies och placeras av oss för att förbättra vår onlinemarknadsplats (t. ex. layouten och funktionerna) genom att spåra och mäta hur många användare som besöker vår onlinemarknadsplats och hur de beter sig på marknaden.

sp

sp-set

1 år

9 månader

Snowplow-cookies samlar in produktrelaterade användaranalyser för att förbättra vår onlinemarknadsplats.

_hjClosedSurveyInvites; _hjIncludedInSample; _hjDonePolls; _hjMinimizedPolls; _hjDoneTestersWidgets; _hjMinimizedTestersWidgets; _hjDoneSurveys

1 år

Vi använder Hotjar-cookies för att se till att vår design är användarvänlig och fungerar bra, och för att förbättra användarupplevelsen där vi kan.

ab_id

ab_ext*

3 månader

Dessa cookies gör det möjligt för oss att spåra experiment-resultat

NREUM; NRAGENT; JSESSIONID

Session

Vi använder dessa cookies New Relic för att spåra prestanda och användarsessioner på vår webbplats.

usbls

Session

Usabilla-cookies hjälper oss att göra vår webbplats mer användarvänlig och effektiv. De ser också till att du inte får samma feedback-begäran mer än en gång.

Marknadsföringscookies.

Marknadsföringscookies säkerställer att vi kan visa relevanta auktioner på vår marknadsplats och skräddarsydda annonser på tredje parts webbplatser.

Namn

Varaktighet

Syfte

__atuvc;__atuvs; loc; uvc

Okänd

AddThis erbjuder sociala insticksprogram som gör att du kan dela innehåll från vår marknadsplats. AddThis erbjuder även funktioner för riktade marknadsföringsändamål på sociala medier.

Cw_recently_viewed_categories; cw_recently_viewed_lots

3 månader

Dessa cookies visar dig objekt- eller auktionsrekommendationer baserat på ditt surfbeteende.

twitter_visitor_type; criteo_visitor_type

Session

Dessa cookies säkerställer att du inte ser samma annonser om och om igen och att annonserna du ser är skräddarsydda efter dina intressen.

cwmu

1 år

Dessa cookies säkerställer att du inte ser samma annonser om och om igen och att annonserna du ser är skräddarsydda efter dina intressen.

acdc
eid; evt; sess; udc; uic; zdi
tk
uei
uid

2 år
6 månader
Session
14 dagar
1 år

Criteo-cookies säkerställer att du inte ser samma annonser om och om igen och att annonserna du ser är skräddarsydda efter dina intressen.

DSID
IDE; id
cto_lwid

7 dagar
2 år

1 år

DoubleClick-cookies säkerställer att du inte ser samma annonser om och om igen och att annonserna du ser är skräddarsydda efter dina intressen.

locale; c_user; datr; pl; s; sb; xs
csm; fr; lu

15 månader

1 år

Dessa cookies gör det möjligt för oss att visa skräddarsydda annonser för Facebook-besökare.

_pinterest.cm

1 år

Denna cookie hjälper dig att skräddarsy din upplevelse på Pinterest.

SID; HSID; LOGIN_INFO; PREF; SAPISID; SID; SSID
GEUP; VISOTOR_INFO1_LIVE
YSC

2 år

1 år

Session

Dessa cookies hjälper oss att samla in data om användningen av våra videor som publiceras på YouTube.

TREDJE PARTS INTEGRITETSPOLICY

Vi kontrollerar inte cookies från tredje part. Cookies från tredje part följer den relevanta tredje partens integritets- och .cookie-policy. Du hittar en länk till dessa policyer nedan. Vi råder dig att konsultera dessa policyer regelbundet, eftersom det är troligt att de kommer att bli föremål för regelbundna uppdateringar. Dessutom, om du vill kontrollera dina cookie-inställningar för olika tredje parter separat, kan du göra det på webbplatsen för den berörda tredje parten: