Varför har mitt konto blockerats från att lägga bud?

Om ditt konto har blockerats från budgivning är det möjligt att du har utestående betalningar.

Detta kan hända om du inte har betalat för ett objekt du vunnit inom den angivna tidsramen. Eftersom alla bud är bindande på Catawiki, måste du köpa det som du vinner. När du vinner ett objekt skickar vi dig flera betalningspåminnelser och om du inte skickar in din betalning i tid kommer ditt konto att blockeras från att bjuda och köpa.

Gå till sidan Beställningar under fliken "Obetalt". Här kommer du att kunna se eventuella utestående obetalda beställningar du har. Om din beställning har avbrutits måste du fortfarande betala avgiften för köparskydd.

Så snart din betalning för eventuella utestående fakturor har bearbetats kan du bjuda på våra auktioner igen. Om du väljer att betala via banköverföring, var vänligt medveten om att det kan ta upp till två arbetsdagar att bearbeta din betalning och återställa dina budrätter. Vi rekommenderar därför att du använder en av de direkta betalningsalternativen som finns på vår betalningssida online.

Om ditt konto har blockerats och du vill ha mer information, kontakta oss.