Varför kan jag inte lägga ett bud?

Inledningsvis är det viktigt att ditt konto är aktiverat. Vänligen kontrollera att d har bekräftat din registrering via länken i bekräftelsemejlet.

Därutöver behöver ditt konto vara godkänt för budgivning. Vänligen kontrollera att du har fyllt i verifieringskoden vilken du har fått via telefon eller sms. Du måste även vara inloggad för at kunna lägga ett bud. Du kan se om du är inloggad längst upp på höger sida av skärmen; du ser då ditt användarnamn där.

Avslutningsvis accepteras inte ditt bud om det är ogiltigt. Meddelanden om 'Ogiltigt bud' kan visas om beloppet inte àr högt nog, är beloppet innehåller ett tecken annat än en siffra (som t.ex. en bokstav, kommatecken eller bindestreck) eller om aktionen har avslutats.