Budgivning
Vad är tilläggsgarantin?

När du bjuder på varor med högre värde kan du bli ombedd att ge en enstaka tilläggsgaranti. Du kommer att bli informerad om detta genom en anmälan över budrutan på höger sida på auktionssidan som säger" tilläggsgaranti behövs ".

En tilläggsgaranti kräver att användaren tillhandahåller sin kredit- eller betalkortinformation så att budet kan bli korrekt bekräftat. För närvarande är det endast möjligt att säkra ditt bud med hjälp av MasterCard, VISA eller American Express-kort. Till följd av tilläggsgarantin kommer ett köp att läggas till det begärda budbeloppet upp till 1000 euro.

Tänk på att det belopp som säkras för din anbudsgaranti inte tas ut från ditt konto, det är endast föremål för ett tillfällig innehav av fonderna. Utfallet av din garanti beror på om du vinner eller förlorar auktionen eller betalning inte tillhandahålls.

Om du är vinnaren av det objekt som du har lämnat en garanti för krediteras lagret på ditt kreditkort direkt mot din öppna faktura. Då går du till din betalningssida, du kommer att kunna betala resterande saldo vid ditt köp med hjälp av våra accepterade betalningsmetoder.

Om du har lämnat en garanti men inte har vunnit föremålet som auktioneras, kommer hållaren som placeras för att garantera ditt budbelopp tas bort och pengarna kommer att bli tillgängliga igen i ditt konto. Den tid det tar för dina medel att bli tillgängliga beror på din bank eller finansinstitut.

Skulle du vinna en vara du har lämnat en garanti för, men betalning inte tillhandahålls inom den tillåtna betalningsperioden, får du meddelande om att försäljningen har blivit avbruten på grund av att betalningen inte betalats. När detta har inträffat, vänligen kontakta vår kundtjänst så att vi kan ställa in din återbetalning för försäljningen. För varor som annulleras på grund av att betalningen inte betalas, kommer din garanti att återbetalas minus den fakturerade auktionsavgiften på 9% för transaktionen.

Var den här artikeln hjälpsam?
Tack för din information!
Berätta mer om artikeln.
Vänligen välj alla som passar in
Tack för din feedback!
Kontakta oss