Budgivning
Varför gick mitt automatiska bud direkt till det maximala beloppet?


 

Du kan nå din högsta summa direkt med automatisk budgivning om:

 

  • Säljaren har satt ett minimipris som matchar eller är högre än din automatiska budgräns. Artikeln kommer inte att säljas om inte reservationspriset är uppfyllt. Så ditt bud kommer att gå direkt till den högsta summan så att du kan hamna på eller komma så nära som möjligt till reservationspriset.

  • Någon annan har också satt ett automatiskt bud med en gräns strax under din. Vi tar dig direkt till det högsta budet om detta är nästa lägsta bud ovanför den andra anbudsgivaren. 

  • Någon annan har satt ett automatiskt bud med samma högsta summa som du. Vi tar er båda direkt till din automatiska budgräns och den som placerade sitt automatiska bud först blir högstbjudande.

  • Någon annan har satt ett automatiskt bud med en högsta summa som är högre än din. Även om de kommer att vara högstbjudande, tar vi dig direkt till din högsta summa så att du kan komma så nära deras bud som möjligt.

 

Även om du kan nå ditt maximum direkt i dessa fall är det viktigt att komma ihåg att vi alltid stannar vid den gräns du har angett. Så du har alltid kontroll över hur högt din budgivning kan gå. Om du vill veta mer om automatiska bud klickar du här.

Var den här artikeln hjälpsam?
Tack för din information!
Berätta mer om artikeln.
Vänligen välj alla som passar in
Tack för din feedback!
Kontakta oss